Jeg kan ikke anbefale Kenneth Sand kÞreskole nok. Kenneth er en utrolig dygtig lÊrer, der tydeligt brÊnder for det han laver. Der er altid grin og gode historier, bÃ¥de i teori lokalet og i bilen. Ken... ãã£ãšèŠã
Et stort tak skal der lyde til Kenneth. BÃ¥de for at tage godt imod min datter, da hun desvÊrre mÃ¥tte skifte kÞreskole midt i et forlÞb men ogsÃ¥ for at vÊre supertÃ¥lmodig og dygtig til at skabe tryghed... ãã£ãšèŠã
Som mor til en pige der lige har taget kÞrekort hos Sands kÞreskole, skal der herfra lyde de allerbedste anbefalinger. Fra at vÊre usikker pÃ¥ selv og sine evner bestod Emma teori og kÞreprÞve i fÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Kenneth som kÞrelÊrer! Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det skyldes i hÞj grad hans dygtighed. Kenneth er utrolig professionel, tÃ¥lmodig og god til at ska... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞreskole, med plads til alle behov.
Det har vÊret en god oplevelse at tage kÞrekort hos Kenneth Sand. Teoritimerne er spÊndene, og man lÊrer noget hver gang. Både teori-, og kÞretimerne er af hÞj standard.
WOW!
Havde jeg aldrig troet at jeg skulle erhverve mig et kÞrekort, da jeg er blevet ramt af en i bil i alderen af 15. Efter et mislykket forsÞg ved en anden kÞrelÊrer, var jeg ikke sikker på jeg overvhovedet ville kunne få et kÞrekort. Jeg bestod min anden kÞreprÞve, 500 stjerner og thumbs-up her fra :)
Nikolai
Helt fantastik kÞreskole!
Fantastik kÞrelÊrer, som virkelig forstår at lÊre fra sig, han forstår at gÞre undervisning/kÞretimerne lÊrerige og ikke mindst rigtige fede og sjove! Der er ikke en kÞretime hvor man ikke fÞler man har lÊrt noget og ikke mindst fået et godt grin med på vejen.
En kÞreskole hvor undervisningen bliver tilpasset dine behov!
Kennethsand kÞreskole er fantastisk god! - og kan helt klart anbefales.
Jeg startede selv hos Kenneth efter at have haft to kÞrelÊrer som jeg ikke var tilfredse med!
- Hos Kenneth har du teori --> kÞrer lidt (hvor du Þver det du har lÊrt i teori) --> har teori osv..
Under kÞrsel, der Þver i den teori i har haft og Kenneth undersÞger hvilken måde du lÊrer bedst på, og varierer det fx. med at huske skilte, husker at orientere, blinker til siderne osv.
- ved at begå fejl og lÊre af dem?
- ved at han sidder og guider dig undervejs?
der er selvfÞlgelig mange andre måder, det er lidt op til dig og hvordan du gerne vil have det.
Han giver undervejs RIGTIG gode huskeregler til hvordan du nemmere kan styre bilen (gear, blinker osv.) sådan at du nemmere kan koncentrere dig om at fÞlge med i hvad der sker ude på vejen.
Alt i alt en rigtig god kÞreskole, og en god underviser!
Fantastisk!
Skide sjov, men samtidig super dygtig kÞrelÊrer!
Han har virkelig nogen gode teknikker og huskeregler. Alle byrde tag deres kÞrekort her:)
Helt fantastisk :)
Da jeg ikk har prÞvet andre kan jeg ikk rigtig sige andet end han er helt igennem fantastisk :)
Super godt!
Kenneth er en super sjov kÞre lÊre som er virkelig god til og lÊre fra sig :)!