企業情報

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Ångrade min order 23/8 pga vilseledande…

Ångrade min order 23/8 pga vilseledande marknadsföring om att vara utvald och få 25% rabatt på köpet. Istället lägger man på ytterligare en lampa som jag ska betala. Jag häver omgående ordern och någon robot meddelar att jag ska bli kontaktad inom någon dag. Nu har det gått 10 dagar och de har inte hört av sig och beloppet på 1644,- är draget från kontot. Jag vill gärna att butiken tar kontakt med mig

2026年8月23日

Bluff

Köpte två lampor från ”lampmakeriet.se”, vilket då alltså visade sig vara samma som Kerstins butik. Dom dök aldrig upp, och när man kontaktar kundtjänst så får man omedelbart nåt AI-genererat dravel. Fick ett spårningsnummer där ett paket hade packats i Kina men sen aldrig dök upp. Hundra procent bluff.

2026年8月21日
5つ星のうち1の評価

2026- 07-06 la jag en beställning.

2026- 07-06 la jag en beställning.
I skrivande stund 2026- 08-02 har jag fortfarande inte fått någon leverans. Snart en månad. Har haft kontakt med Kerstins butik och inte fått svar på mina frågor, endast att leverans är på väg. Det kan jag själv se under spårningslänken. Jag skulle naturligtvis läsa på mer om företaget. Första och sista gången här.

2026年8月2日

KÖP inte här

Skulle gärna sätta ett minus men det går tyvärr inte. Beställde en rese vattenflaska till hunden och det blev fel med adressen i beställningen. Kontaktade deras kundservice direkt och ville ändra address eller häva köpet. Skulle bli kontaktad dock är varan nu skickad. Dessutom dropshipping - never again !

2026年7月24日

Totalt oseriöst företag

Skulle sätta ett minus om det var möjligt! Jag beställde en kylmatta till min hund den 28 juni. Idag är det den 30 juli och jag har ingen aning om den alls kommer levereras. Deras kundtjänst hjälper inte till det minsta.
Hade jag vetat att den skulle skickas från Kina så skulle jag aldrig ha beställt den. Bottenbetyg och varning för detta oseriösa företag.

2026年7月30日

Beställde varor 30 maj 2026

Beställde varor 30 maj 2026, idag 28 juni har de fortfarande inte levererats. Har även upptäckt att varorna skickas från Kina vilket är något som inte framgår på hemsidan. Hade jag vetat om det hade jag aldrig beställd något från Kerstins butik. Miljöpåverkan som är helt oacceptabelt. En leveranstid som är på tok för lång och lager i Kina, nej det blir inget mer köp för mig.

2026年6月28日

VARNING.

VARNING.
Beställde trimmer till hund. De skickade fel produkt och det saknades också en kontakt som passade svenska uttag.
Mailade företaget men det enda de kunde göra att dra av 20% från priset pga att returkostnaden är tydligen lika dyr 50% av inköpssumman.
Det blev att kassera trimmen.
Kommer aldrig att köpa något från denna butik.

2026年6月12日

Oseriöst

Beställde en produkt den 21 maj, har fortfarande inte fått den. Har försökt kommunicera med kundtjänst, men det är totalt omöjligt. De är inte villiga att hjälpa till på något sätt. Skulle aldrig handla här igen, väldigt oseriös.

2026年5月21日

Undermålig information om produkten

Undermålig information om produkten. Det framgick inte någonstans att det var glaset till ett par hundsolglasögon jag beställde utan såg ut att vara ett komplett par solglasögon med båge och glas.
När jag bad att få returnera varan fick jag förklarat för mig att kunden står för returkostnaden, men att det ofta är dyrt och krångligt och därför erbjuder de istället att ersätta mig med 50% av varans värde så fick jag behålla varan. Detta kunde de ordna utan inblandning av en ”mänsklig agent”.
Det känns inte som ett seriöst företag!

2026年5月17日

レビューの対象になっている企業の方へ