Voffsing レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal. Tur att de alla har gått sönd... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Inget som helst fel på maten, väldigt bra kvalitet. Det enda jag skulle önska vore om det gick att ordna transport till dörren eftersom jag vanligtvis beställer två 12-kilossäckar i taget och det blir... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

Superbra och snabb leverans

Superbra och snabb leverans. Mycket nöjd med produkten och service!

2026年8月20日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden, så roligt att du blev nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

5つ星のうち4の評価

Återkommande kund

Snabb och personlig service. Produkter som sticker ut

2026年7月1日

Voffsing からの回答

Tack för det fina betyget! Hoppas att få se dig i vår lilla butik igen

5つ星のうち5の評価

Felaktig vara fixades direkt!

Det hade råkat bli fel storlek på ett halsband. Detta korrigerades omedelbart. Superbra service!

2026年7月13日

Voffsing からの回答

Tack för de fina orden, skönt att du blev nöjd. Du är alltid väkommen till oss!

5つ星のうち3の評価

Lastgaller / hundgaller med mellanvägg.

Lastgaller / hundgaller med mellanvägg.
Rejält skydd men passformen för vår Kia AV 9 var väl sådär. Fastnar inte riktigt bra i stolen framför.
Men inget skrammel och sitter ändå stadigt.

2026年4月29日

Voffsing からの回答

Hej Kent, tack för den feedbacken, vi kommer att ta den vidare till importören. Du är välkommen att kontakta oss för att se om vi kan hitta en lösning till dig.

5つ星のうち2の評価

Leksaker höll inte alls för en staffe. Sönderbitna på någon timme

Leksakerna höll inte alls för en staffe. Sönderbitna på nolltid, kan skicka foto. Trist mtp på priset. Det enda som hållit hittills är svarta kongsaker

2026年6月19日

Voffsing からの回答

Så tråkigt att leksakerna inte höll för er. Vi vet ju inte vad det är du köpt, men du är välkommen att kontakta vår kundtjänst så vi kan få veta mer.

5つ星のうち2の評価

Beställde 2påsar med kattmat och fick…

Beställde 2påsar med kattmat och fick en fri gåva.. en liten påse med hund dental...så kanske man ska vara lite mer noga när det packas =) plus att kartongen som allt kom i såg ut som den blivit illa hanterat. Dock var katt maten helt okay.

2026年6月22日

Voffsing からの回答

Tack för ditt omdöme och feedbacken, det uppskattas! Vi ska prata med lagret så att detta inte händer igen. Vad det gäller skadorna på paketet så ligger det utanför vår kontroll och om påsarna inuti blivit skadade måste de självklart bytas ut, om de är ok kan du med gott samvete använda maten. Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade.

Bra service!

Snabb leverans, väl paketerat och fick dessutom en påse hundgodis av bra kvalitet och ett litet ben 👍👍

2026年5月27日

Voffsing からの回答

Så roligt att du blev nöjd med allt Daniel! Du ä alltid välkommen till oss!

Väldigt nöjd!

Det har varit bra service och väldigt trevligt bemötande när man har undrat över något.
Och jag är supernöjd med hundarnas halsband. Dom blev supersnygga och välsydda. Känns att det är kvalité!

2026年4月14日

Voffsing からの回答

Så roligt att du blev nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla butik

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans. Hade fått 5 stjärnor om ni hade kunnat hålla samma priser på produkterna från MACs som zoo har. Då hade jag enbart handlat från er.

2026年4月9日

Voffsing からの回答

Hej Linda, tack för det fina betyget. Vi tror att vi är bland de billigaste av de svenskbaserade återförsäljarna, men konkurrensen utifrån är ju stor. Du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。