2.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Teleurgesteld, niet gehoord

Hoe tevreden we eerst waren over de keurslager bij ons in het dorp, zoveel gaat er opeens achter elkaar mis.
Één keer kan, een tweede keer word al vervelend maar meer dan drie keer is gewoon teleurstellend!

Het begon met kip shoarma halen, dit was nog bevroren en dat is niet erg was voor de avond bedoeld. Vervolgens halen we het savonds uit de zak om te bakken is het lam (wat wij niet lusten).
Vervolgens vier keer biefstuk kopen (dit over de afgelopen 5mnd.) Bedorven. Rook onwijs zuur en de verkleuring was niet door lig plekken op elkaar maar liep helemaal van binnen door.
En nu de afgelopen keer carpaccio gehaald, bij thuiskomst de garnering uit de folie halen is de pesto zo beschimmeld en dat is niet van 1 dag maar zeker al meer dan een week misschien wel 2 weken zo erg.

En wat we dan terug krijgen als we de klacht indienen: ja personeels te kort, onderbezettig, ja net nieuwe medewerker, het had in de ochtend al weg gegooid moeten worden maar geen tijd voor gehad.......

Vind het erg jammer, maar door al deze negatieve ervaringen van de afgelopen tijd ben ik erg teleurgesteld en heb ik niet meer het geloof dat het beter word, voel mij als klant ook niet gehoord.

2026幎1月10日

Keurslager Grashuis in Beilen

Keurslager Grashuis in Beilen:

Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Gigantisch bedrag betaald voor hapjes- en saladeschaal. Bij thuiskomt lijkt het alsof de slager het bij de buren (Aldi) rechtstreeks uit de verpakking heeft gehaald en op een schaal heeft gelegd.

Erg teleurstellend

2025幎7月5日

Slagerij Grashuis Beilen Waardeloos

Slagerij Grashuis Beilen
Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Rekent hoge prijzen voor matig stukje vlees. Deze slager heeft geen passie voor zijn vak. Daarnaast is deze slager totaal niet klantvriendelijk. De klant dient hetgeen te kopen uit de toonbank en hij is niet bereid om een beetje extra moeite te doen. Bijvoorbeeld een ander stuk vlees af te snijden voor het gewenste gewicht. Als je hier feedback op geeft, gaat de man de discussie aan en bleef maar de vraag herhalen: waarom wil je dat? Heel vreemd om zo met klanten om te gaan. De beste man is totaal niet vriendelijk en niet gericht op zijn klanten.

2025幎4月12日

Keurslager Blanke Marum

Keurslager Blanke Marum
Oplichter, 18 euro biefstuk van de haas gekocht, zelfs AH zou dit niet eens gewone biefstuk durven noemen. Heb het mals geslagen en kom er nooit meer. Al eerder: wil rollade van 600 gf, sorry we hebben er alleen een van 1200 gf, doorsnijden? Doen we niet. Website mer prijzen e.d. snoeverij van een door en door rot bedrijf.

2024幎12月24日

Slechte seranoham

Dure seranoham gekocht welke zuur smaakte. Niet lekker dus. Mocht terugkomen bij de keurslager die eraan rook, zuur keek en hem daarna terug gaf. Zonder een oplossing te bieden. Zeer klantonvriendelijk.

2024幎10月19日
5぀星のうち5の評䟡

Keurslager Bekkerveld, Heerlen

Keurslager Bekkerveld
Had een klacht betreffende
1kg speklappen wat ik had gekocht. Werd door de slager serieus genomen en kreeg bij het volgende bezoek 1kg speklappen gratis en nog wat gehaktballetjes voor het ongemak.
Top service en netjes opgelost

2024幎9月17日

Het predikaat "keurslager" heeft geen

Het predikaat "keurslager" heeft geen enekele waarde. Recent heb ik bij een keurslager slager berenvlees gekocht (vlees van een mannetjes varken dat stinkt en vies smaakt).
Ik ben terug gegaan naar de lokale slager en deze zei dat dit onmogelijk is. Daarna heb ik melding gemaakt bij de landelijke organisatie en vertelde mij dat ik het maar met de lokale slager moest oplossen.
Dit zonder zelf eventjes onderzoek te doen. Ik had het vlees nog bewaard voor bewijs.

Maar goed, zo zie je maar dat "keurslager" een wassen neus is. Beste kun je gewoon bij een lokale slager kope die zelf slacht.

2023幎8月18日
5぀星のうち5の評䟡

Een absolute aanrader!

Wil jij weten waar jouw vlees vandaan komt? Altijd opzoek naar het beste stukje vlees? Staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel?

Ga dan zeker eens langs bij de Keurslager!

Keurslager Tim Janssen uit Groesbeek werkt met passie aan zijn producten en voorziet de klant graag van een passend advies. Dit is een absolute aanrader als u eens in de buurt bent.

2021幎3月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ