Lekkere chocolade,niet te zoet en sommige smaken raak je echt verslaafd aan.bewonder de maker omdat ze het allemaal zelf doet.wel prijzig maar is de moeite waard!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle levering! En de chocolades zijn net als altijd heerlijk!!😋
De chocolade is heerlijk voor al de combinaties die ze maakt zijn niet verkrijgbaar in een supermarkt
Heerlijke chocoladereep. De vulling is overheerlijk. Je voelt de liefde en de passie die ze erin stopt. Wij blijven trouwe klanten.
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
My Break Me staat voor luxe chocolade, verrassende smaken en een persoonlijke beleving. In ons atelier maken we handgemaakte chocoladerepen die je nergens anders vindt. Het assortiment wisselt regelmatig, waardoor er steeds nieuwe smaken en combinaties te ontdekken zijn. Klanten geven vaak aan dat ze deze repen nog nooit eerder hebben geproefd: chocolade die een gevoel van luxe en comfort uitstraalt, perfect om jezelf cadeau te doen, maar ook om een ander mee te verrassen. Naast de wisselende collectie is er onze unieke Break Me reep. Deze kan worden gepersonaliseerd, met een persoonlijk kaart dat in de reep verwerkt wordt en door de reep zelf volledig te customizen. Daarmee maak je van chocolade een écht persoonlijk cadeau. Wij hebben (nog) geen fysieke winkel. Al onze repen worden met liefde en aandacht gemaakt in ons atelier en uitsluitend verkocht via onze website. Natuurlijk ook af te halen met een afspraak. Wat klanten waarderen, naast de smaak en uitstraling, is de persoonlijke service die wij bieden. Bestellingen worden met zorg behandeld, vragen of problemen worden snel opgelost en de levering verloopt vlot. Zo maken we van elke bestelling een bijzondere ervaring, van begin tot eind. My Break Me is meer dan chocolade: het is een moment van genieten, een luxe ervaring en een persoonlijk gebaar in één.
連絡先
Veststraat 58, 3311SV, Dordrecht, オランダ
- info@mybreakme.com
- mybreakme.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer Vriendelijke en snelle levering.
Zeer Vriendelijke en snelle levering.
Zeer lekkere chocolade. Een aanrader.
De chocolade is gewoon van geweldig…
De chocolade is gewoon van geweldig kwaliteit dun lage chocolade ruime vulling precies zoals je het wilt hebben, heerlijk
Ik vond chocalde dit keer minder
De chocolade is heerlijk voor al de…stroopwafel tutiefrutie dubai en nog meer
Een topvrouw met topchocola❤️
Echt een topvrouw. Een harder werker met heeeeeeeerlijke selfmade chocola!!Loooove de chocolade...dikke aanrader!
Zeer vriendelijk verder geholpen en…
Zeer vriendelijk verder geholpen en zeer belangrijk de beste chocolade die er is
Echt oprecht de lekkerste chocolade
Echt oprecht de lekkerste chocolade! Die bueno was echt niet normaal lekker
Snelle bezorging + heerlijke reepjes…
Snelle bezorging + heerlijke reepjes knapperig chocola heerlijk smeuïg aan de binnenkant.
Te lekker
Ik heb het gegeten het is zeker lekker…
Ik heb het gegeten het is zeker lekker niet daarvan maar effe serieus zoo duur voor 1tje en dan nog verzendkosten erbij. 14 euro per stuk en rond dat bedrag blijft het ook. Ik dacht effe bestellen kijken of het echt lekker is en meer. Vulling was mwa en was een kleine reep.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。