レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

I bought 3 keys for Microsoft Office 2010 Professional Plus. It's a lifetime licence. I accidentally bought 3 instead of 1. The first key worked - until I uninstalled MSO365, which wrecked my... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem klucz do Office 2024 Plus. Przesłany przez firmę klucz nie działał na stornie Microsoft, przesłali teÅŒ drugi, teÅŒ nie działał. Pieniędzy nie oddali!!!!

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłem Office 2021 Home & Business dla MacOS, wszystko zgodnie z opisem, zakupiłem dokładnie na stronie "key-soft.pl". Klucz jak było napisane przypisał się do konta, ogólnie po płatności przyszedł n... もっず芋る

2.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Keys became invalid. Contact/complaint link disconnected.

I accidentally bought 3 instead of 1.
The first key worked - until I uninstalled MSO365, which wrecked my 2010 installation and I had to repair 2010.
30 days later, pop up message "this copy... is not activated."
The first key didn't work. "Sorry this isn't a microsoft office 2010 product key ... maybe another version of office".
Tried the 2 keys I had never used - same error.
The site guaranteed to replace the keys, so I followed the link in the email to autokoder.com.
It retrieved my purchases and provided a complaint form. But when I tried to add a screenshot or submit the complaint: "No connection to server" message and it deleted my draft.

2026幎4月9日

Ogółem OK

Kupiłem klucz do Windows 11 Pro i przypisywaną licencję Office 2021. Klucze otrzymałem po ok. 15 minutach. Wszystko działa, system został aktywowany a pakiet Office mam bezproblemowo przypisany do konta. Polecam.

2026幎1月26日

Chapuzas y tardones

Solicité una licencia global de Windows Home, que me debían enviar en 15 minutos máximo.

Tardaron 16 horas, y era de Windows Pro, y no válida para España.

Cuando pruebas una licencia de Pro en un Home, Windows se actualiza y no se puede echar atrás.

Así que ahora tengo una versión de Windows que no quiero y sin activar.

La respuesta, un día después, no ha llegado.

2025幎12月26日

All works, not a scam

We bought 6 activation codes for office 2016. We folowed all the instructions, 3 of codes did not work, but we emailed to support via email and they provided 3 new codes within an hour. We are satisfied with the services. Thank you.

2025幎11月24日
5぀星のうち2の評䟡

Brak pomocy ze strony suportu

po aktywacji produktu office 2021, wszystko działało ok, nawet dostałem informacje, ÅŒe w razie problemów wyślą nowy klucz. Przesiadłem się na nowy sprzęt, niestety aktywować juÅŒ nie mogę produktu, gdyÅŒ strona do pozyskania kodu przez telefon nie działa, a suport nie odpowiada.

2025幎9月11日

Na klucz Win 11 Pro się nie doczekałem

Na klucz Win 11 Pro się nie doczekałem, musiałem napisać do BOK. Otrzymałem klucz, przy próbie zmiany Windows najpierw poinformował mnie o jakiejś licencji zbiorowej a następnie i tak nie zadziałał. BOK udaje, ÅŒe próbuje pomóc a tak naprawdę mają to w dupie. Straciłem w ten sposób tylko pieniądze. Ciekaw jestem czy MS wie o praktykach tego sklepu u w sumie na ile legalne to jest... Tak czy siak strata czasu, nerwów i pieniędzy.

2025幎11月15日
5぀星のうち5の評䟡

Faktycznie legalna wersja przypisywana do konta Microsoft

Muszę przyznać, ÅŒe dokonałem transakcji zanim przeczytałem opinie tutaj i się trochę wystraszyłem.

Na początku nie wyglądało to dobrze, bo zamiast pakietu Office 2024 dostałem informację z automatu, ÅŒe produktu chwilowo zabrakło.

Na szczęście w ciągu kolejnych 30 minut dostałem klucz, który - zgodnie z opisem na stronie - moÅŒna przypisać do konta Microsoft. To było dla mnie istotne, ÅŒeby nie tracić pakietu jeśli kiedyś będę musiał przeinstalować system.

Większość kluczy dostępnych w internecie to są jednorazowe licencje, które moÅŒna aktywować tylko raz i nie moÅŒna przypisać do swojego konta.

Oczywiście produkt wielokrotnego uÅŒytku jest droÅŒszy (zapłaciłem 370zł), ale w relacji do ceny pudełkowej to i tak bardzo dobra oferta.

W kaÅŒdym razie chciałem uspokoić, ÅŒe zakup się udał, klucz jest na koncie MS i ja przynajmniej nie mam firmie nic do zarzucenia.

2025幎7月22日

Oszuści

Oszuści. Literówka w mailu, brak moÅŒliwości zrealizowania zamówienia. Dostałem wiadomość, ÅŒeby skontaktować się z BOK. 2 maile, nikt nie odpisuje. Kasa utopiona. Firma krzak, odradzam korzystanie.

2025幎5月26日

Wszystko działa

Pierwszy kod który mi wysłali nie działał, ale odpowiedź na reklamację doszła w kilka minut i dostałam nowy kod, który juÅŒ był okay. TakÅŒe polecam

2025幎1月23日

Ta firma to scam

Ta firma to scam. Å»adnego powiadomienia o zakupie, ÅŒadnego o płatności, ÅŒadnego kodu zakupu czy teÅŒ paragonu. Zakupiony kod nigdy nie dotarł, hajs stracony i nie do odzyskania bez potwierdzenia/dowodu zakupu.

Omijać szerokim łukiem!!!

2024幎9月18日