Levering per omgaande. Download van de software ging snel. On line valideren zonder problemen. Klasse!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prima firma, werkt netjes, transport vanuit België naar Nederland echt supersnel. De prijzen zijn goed, kwaliteit goed en de producten zijn goed verpakt.
Alles is naar wens gegaan. Volgende keer weer bij dit bedrijf kopen.
Levering tikje vertraagd maar prima product, prima verpakking en goede prijs!
äŒæ¥æ å ±
- ããŒã ãªãŒãã¡ãŒã·ã§ã³
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãããã¯ãŒã¯ ã»ã³ã¿ãŒ
- 黿°å·¥
- é»åæ©åšäŒç€Ÿ
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Keysoft-Solutions is een vooruitstrevend technologiebedrijf dat zich specialiseert in maatsoftware, systeemintegratie, smart home-projecten en de verkoop van innovatieve domotica-producten. Met een passie voor technologie en een focus op gebruiksgemak helpt Keysoft-Solutions zowel particulieren als bedrijven om hun processen, installaties en leefomgevingen slimmer en efficiënter te maken. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van software op maat die perfect aansluit op de specifieke noden van onze klanten. Of het nu gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen, het optimaliseren van interne communicatie of het integreren van complexe systemen, wij zorgen voor oplossingen die betrouwbaar, schaalbaar en toekomstgericht zijn. Daarnaast heeft Keysoft-Solutions ruime ervaring in systeemintegratie: we laten uiteenlopende technologieën en platformen naadloos samenwerken om één gebruiksvriendelijk geheel te vormen. Zo creëren we intelligente omgevingen waarin hardware en software perfect op elkaar zijn afgestemd. Op het vlak van smart home-automatisering begeleiden wij onze klanten van A tot Z â van het ontwerp en de programmatie tot de volledige implementatie en nazorg. Ons aanbod omvat slimme verlichting, geavanceerde beveiligingssystemen, klimaatbeheersing, energiebeheer en andere innovatieve toepassingen die comfort en efficiëntie naar een hoger niveau tillen. Via onze webshop bieden we bovendien een breed gamma aan domotica- en ICT-producten, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Keysoft-Solutions staan innovatie, klantgerichtheid en technologische perfectie centraal. Wij streven ernaar om technologie toegankelijk te maken en het dagelijks leven van onze klanten te verbeteren â vandaag én in de toekomst.
é£çµ¡å
Moerput 52, 8940, Geluwe, ãã«ã®ãŒ
- 0495293882
- info@keysoft-solutions.be
- keysoft-solutions.be
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer goede uitleg en heel vriendelijkâŠ
Zeer goede uitleg en heel vriendelijk aan de telefoon. Een aanrader!
Levering volgens het boekje
Correcte en vriendelijke service.
Correcte afhandeling van aangekochteâŠ
Correcte afhandeling van aangekochte goederen
Vlotte levering en goede service.
Vlotte levering en goede service.
Geluidskwaliteit van de Sonos Beam is subliem en installatie gaat zeer vlot.
Eerlijke prijs en snel geleverd
Eerlijke prijs en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden met de wifi camera's.
snelle en correcte afhandeling
Tevreden!
Levering tikje vertraagd maar prima product, prima verpakking en goede prijs!
Snelle service!
Goede en eerlijke service!
goede service
Alles zeer vlot verlopen
Betrouwbaar, snelle levering en komt afspraken na
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ