䌁業情報

3. 建築コンサルタント
  4. ホヌム オヌトメヌション
  5. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Schematicals is een elektrisch tekenprogramma voor zowel professionele elektrisch installateurs als doe-het-zelvers. Met Schematicals kan je zeer snel en makkelijk elektrische schema's maken (ééndraadschema's, situatieschema's, blokschema's, ...). Vanuit de samenstelling van de verdeelkast en het situatieschema wordt het ééndraadschema volledig automatisch gegenereerd volgens de normgeving (A.R.E.I.).

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie afwerking

Werken met schematicals is eerst een beetje zoeken. Je wordt zeer goed ondersteunt met het gebruik van de software. De hulpdesk is zeer toegankelijk. Eens je het programma onder de knie hebt, werkt het sneller dan andere software. Je technisch dossier wordt afgeprint met een voorblad waar alle gegevens van de klant en installateur te vinden zijn. Komt zeer professioneel over. Ook gebruiksvriendelijk voor tertiaire installaties.

2025幎8月22日

Uitstekend en gebruiksvriendelijk tekenprogramma voor elektrische schema’s

Uitstekend en gebruiksvriendelijk tekenprogramma voor elektrische schema’s

Ik werk inmiddels een tijdje met Schematicals, en ik ben er zeer tevreden over. Het is een intuïtief en gebruiksvriendelijk programma waarmee je snel en efficiënt elektrische installaties kunt ontwerpen. Zelfs zonder uitgebreide ervaring in technische tekenprogramma’s, kun je vlot aan de slag dankzij de eenvoudige interface en de logische opbouw van de tools.

Wat voor mij echt het verschil maakt, is de uitstekende klantenservice. Wanneer ik een vraag of probleem heb, reageert de helpdesk ontzettend snel met een duidelijke en doeltreffende oplossing. Dit zorgt ervoor dat ik zonder lange onderbrekingen verder kan werken aan mijn projecten.

Pluspunten:
✅ Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface
✅ Efficiënt en tijdbesparend bij het maken van elektrische schema’s
✅ Zeer snelle en behulpzame klantenservice

Verbeterpunten:
🔹 Eventueel nog wat extra geavanceerde functies voor specifieke toepassingen

Kortom, Schematicals is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en toegankelijk tekenprogramma voor elektrische installaties!

2025幎3月5日

Top service

Programma werkt altijd zeer gemakkelijk.

Echter maakt de service het verschil. Bij Schematicals helpen ze je zelfs op zondagavond om 19u. Ik stuur een WhatsApp-berichtje en binnen de 15 minuten is het probleem opgelost. Nogmaals bedankt!

2024幎11月17日

Als gewone particulier (geen

Als gewone particulier (geen elektricien) ben ik zeer tevreden over dit programma om mee te werken en als ik iets niet begreep mocht ik altijd support vragen aan de ontwikkelaars, die hebben mij er zeer goed bij geholpen ! En dat voor weinig geld ! Echt een top programma en top programmeurs ! Ik kan het iedereen aanraden !

Dikke merci !

2024幎3月25日

Perfect gewoon ,

Perfect gewoon ,

Beter kun je niet hebben , zit je met vragen ook op zondag ja hoor kreeg je nog altijd antwoord ,

En als je iets moet installeren dan ook kreeg je de juiste begeleiding om de installatie zo goed mogelijk uitvoeren.

2024幎2月19日
5぀星のうち5の評䟡

Zelf als leek eenvoudig elektriciteitsplannen tekenen

Tijdens mijn renovatie viel mijn elektricien langdurig ziek. Een vriend en ik werkte alles verder af. Schematicals maakte het mogelijk om als leek een situatieschets en eendraadschema te tekenen. Eens je weet wat welk symbooltje wilt zeggen, moet je 3 dingen doen: 1. In je elektriciteitskast kijken welke zekeringen er zitten en die uittekenen. 2.De locatie van schakelaars en stopcontacten uittekenen op een plannetje. 3. En dan die stopcontacten verbinden met de juiste zekeringen (Dat doe je door elke keer een zekering aan te leggen en te kijken welke lampen en schakelaars werken).
De handleiding en ander documentatie leggen super goed uit hoe het precies moet. De keren dat ik vastzat mailde ik naar Herwig en ik kreeg telkens uitzonderlijk snel antwoord. Ik heb ook een paar keer wat schermafdrukken doorgestuurd, en ik kreeg zelf tips over hoe ik het kon verbeteren. De ene keer dat er een bug in het programma zat, was het de volgende dag opgelost. Echt een aanrader!

2023幎8月24日

Goed Bezig!

Als beginnend gebruiker heb ik hier en daar nog wat struikelblokken maar tot nu toe voor alles een perfecte oplossing gekregen.
Ik wil een dikke pluim geven aan Herwig voor de snelle en vooral complete uitleg!
Goed bezig!

2024幎1月13日

Tekenen als een professional

Heel intuïtieve user interface, aanpassingen op het situatieschema worden automatisch overgenomen op het eendraadsschema. Ook qua domotica is dit écht een eenvoudig programma. Er zijn regelmatig updates om de laatste regelgeving te implementeren, én bestaande functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. Als particuliere zelfbouwer heb ik m'n schema's overhandigd aan de elektricien, en die vroeg letterlijk: ' wie heeft deze getekend? Zoveel detail!'

Chris L.
Fan

2023幎11月16日
5぀星のうち5の評䟡

Volledig en heel gebruiksvriendelijk programma voor het maken van eendraadsschema's en situatieschema's voor professionelen maar ook particulieren!

Echt heel gebruiksvriendelijk (inclusief heel handige video's op Youtube voor elk onderdeel zodat je stapgewijs het helemaal zelf kan doen), helemaal up-to-date met laatste AREI (vb symbolen of brandklasse kabel kunnen aanduiden), alles is vlot gelinkt aan elkaar (eenvoudig maken van verdeelkast, tekenen grondplan, invullen situatieschets en dan maakt dat het eendraadsschema vanzelf), supergoede support (snel, vriendelijk en efficiënt) en verkrijgbaar in 4 soorten abonnementen (1mnd, 6 mnd, 12mnd of permanent) wat heel aangenaam is wanneer je eens een enkele keer een schema moet maken of je een beperkt budget hebt.
Ben echt een fan dit programma en de support!

2023幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Very unprofessional tool

impossible to create the schema you want, very constrained.

crashes constantly.

ultimately gave up because after hours of fiddeling to get a schema close to what I wanted, it crashed, corrupted the project file, and all my work was gone...

2023幎7月27日
Schematicals ロゎ

Schematicals からの回答

28/07/2023
Beste Nicky,
het spijt ons dat je zo een negatieve ervaring hebt gehad met Schematicals en jammer dat je ons ook niet gecontacteerd hebt wanneer je deze problemen tegenkwam. Wij zijn de laatsten om tegen te spreken dat er nog wel kinderziektes zijn maar wanneer klanten ons dit melden lossen we deze zo snel mogelijk op. Er zijn ook geregeld updates, Je kan me per e-mail (info@automaticals.com) of telefonisch altijd melden wanneer het programma crashte, alleen zo kunnen wij verbeteren.
Momenteel hebben we meer dan 250 lopende licenties (korte termijn en lange termijn) en de klachten zijn zeer beperkt, dus waarschijnlijk kunnen we u ook snel verder helpen waardoor je je schema’s toch kan afwerken.
Ik zal u persoonlijk nog contacteren om je problemen eens te bespreken.

Vriendelijke groeten,
Herwig

10/08/2023
Beste Nicky,
Wij hebben je de voorbije 2 weken verschillende malen trachten te contacteren en je enkele e-mails verstuurd met de vraag om ons te laten weten wanneer de problemen zich voorgedaan hebben. Wij hebben echter van jou nog geen reactie gehad.
Intussen hebben wij van andere klanten zulke klachten nog niet gekregen en dus verwonderd het ons dus dat het programma bij jou constant zou crashen en data zou corrupted maken? Was er voor jou een verschil tussen de laatste versie en een eerdere versie daar ik zie dat je vroeger ook al een licentie hebt gekocht?

Hopelijk mogen we van jou binnenkort toch een antwoord ontvangen en kunnen we je verder helpen.
Vriendelijke groeten,
Herwig

Gewoon goed

Fantastisch programma om mee te werken. Klantendienst en service eveens op en top. Nemen de tijd en doen de moeite om je te helpen met vragen en problemen.

2023幎6月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス