Vi fick besök av KI-AB genom Hemfixarna. De installera en badrumslampa i taket. Monterade en ny kontakt i en taklampa samt en spot taklampa. Vi Àr mycket nöjda med deras jobb och att de var tillmötesg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KI-AB installerade batterilager hos oss. Kan inte sÀga annat Àn att det har varit top notch ifrÃ¥n diskussion om vilket system, offert med bra pris, installation och support. Finns inget att klaga... ãã£ãšèŠã
Köpte batteri till min solcellsanlÀggning och laddare till bilen. Fick ett bra pris och proffesionelt bemötande ifrån offert till fÀrdigt arbete. Kommer kontakta Karli igen för framtida projekt!
Jag Àr verkligen nöjd med KI-AB. Allt har gÃ¥tt perfekt. Mycket nöjd med rÃ¥dgivning om vad jag ska ha för solceller och batteri. Allt snyggt installerat och proffsigt hanterat. Dessutom gjorde jag n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi pÃ¥ installationsföretaget KI-AB Energi riktar in oss pÃ¥: â # LuftvÀrmepumpar. Vi Àr ett F-gas certifierat och elbehörigt företag. # Solcellsenergi. NyckelfÀrdiga solcellsanlÀggningar med fullstÀndig dokumentation. # Solcellsbatteri. Har du en anlÀggning och vill komplettera med batteri? DÃ¥ har vi den optimala lösningen till dig. Ãven om din vÀxelriktare inte Àr hybrid. # Elbilsladdning. Vi installerar marknadsledande fabrikat av laddboxar, som anpassas enligt era behov. # Elinstallationsarbete. Vi Àr registrerade hos ElsÀkerhetsverket. Vi utför all slags elarbeten, stora som smÃ¥. # VÃ¥r utmÀrkta service Àr kÀrnan i vÃ¥r verksamhet, och vi finns alltid till hands för support. # VÃ¥ra arbetsomrÃ¥den Àr Jönköpings lÀn med omnejd, men vi utför Àven arbeten i Kronobergs lÀn, Kalmar lÀn, Ãstergötlands lÀn och VÀstra Götalands lÀn.
é£çµ¡å
PlÃ¥tvÀgen 5, 562 41, Taberg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0708965628
- Kontakt@ki-ab.se
- ki-ab.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffsiga och trevliga!
Engagerade och hittar bra lösningarâŠ
Engagerade och hittar bra lösningar utifrån kundens behov. Hade en tydlig tidsplan för arbetet och hörde av sig vid förÀndringar. Vi Àr mycket nöjda!
Vi fick besök av KI-AB genomâŠ
Vi fick besök av KI-AB genom Hemfixarna. De installera en badrumslampa i taket. Monterade en ny kontakt i en taklampa samt en spot taklampa. Vi Àr mycket nöjda med deras jobb och att de var tillmötesgående.
Bredbandsinstallation
Patrik från KB-AB installerade mitt mobila bredband och gjorde ett fantastiskt jobb. VÀnlig och professionell. Bra kommunikation innan installationen. Jag rekommenderar dem starkt!
KI-AB installerade batterilager hosâŠ
KI-AB installerade batterilager hos oss.
Kan inte sÀga annat Àn att det har varit top notch ifrÃ¥n diskussion om vilket system, offert med bra pris, installation och support. Finns inget att klaga pÃ¥, och dom dyker upp nÀr dom sagtð
Och inte minst sÃ¥ Àr det riktigt trevliga grabbar ð
Jag kan med gott samvete rekommendera dem.
Kompetent
Kompetent, god samarbetsförmåga och trevlig. Noga med kundkontakt och information
Toppen!
VÀl utfört arbete för vår BRF
VÀl utfört arbete för vår BRF. Bytte ut ett 60-tal lampor. Snabbt, professionellt utförande med bra feedback!
Köpte och installerade ZaptecâŠ
Köpte och installerade Zaptec laddstation.
Mycket bra service och snabb installation.
Kan varmt rekommendera dem!
Fantastiskt bemötande och smidig,kommerâŠ
Fantastiskt bemötande och smidig,kommer att anlita KI-AB vid fortsatta installationer.
Anlitade KA-AB för installation av enâŠladdbox
Anlitade KA-AB för installation av en laddbox och upplevelsen från det att
offerten skrevs tills laddboxen blev installerad var att allt var så proffsigt och vÀlskött utfört.Så jag har rekommenderat detta företag till ala jag kÀnner och jag rekommenderar alla som lÀser detta att göra samma sak om man söker ett seröst företag som kan sin sak! Norma
Jag Àr verkligen nöjd med KI-AB
Jag Àr verkligen nöjd med KI-AB.
Allt har gått perfekt. Mycket nöjd med rådgivning om vad jag ska ha för solceller och batteri. Allt snyggt installerat och proffsigt hanterat. Dessutom gjorde jag noggranna prisjÀmförelser och konstaterade att KI-AB var det billigaste alternativet jag kunde hitta. Trots priset upplever jag att jag inte kunde fått bÀttre leverantör.
Mycket nöjd!
Har anlitat KI-AB ett antal gÃ¥ngerâŠ
Har anlitat KI-AB ett antal gånger alltid lika nöjd. Har fått hjÀlp med installation av spotlights både inomhus och utomhus.
Har Àven anlitat dom för solceller måste sÀga service,kompetens och priser Àr oslagbara.
Tack Ànnu en gång för snabb service.
Installation av laddbox
Fick tips att kontakta KI-AB av en nöjd slÀkting. à ngrade inte det beslutet! Fick en offert snabbt, fick ett installationsdatum omgående och sjÀlva installationen gick klanderfritt. Vi kan starkt rekommendera KI-AB!
Toppenservice och grym kompetens
Toppenservice och grym kompetens!
Rekommenderas!
Kompetens
Kompetens, trevlig och effektivt. Rekommenderar stark . Tack
Laddbox Installation
Kontaktade detta företag efter att ha sett deras reklamblad gÀllande Laddbox.
Fick ett positivt intryck vid kontakt med dem.
Från bestÀllning till utfört arbete, gick det på ett par dagar.
Nöjd med installationen och mycket bra service!

BestÀllde en 405w panel
BestÀllde en 405w panel, tog bara 2 dagar så kom dom och mötte mig halvvÀgs och hjÀlpte till att lasta in den i bilen. Trevliga och serviceminded. Handlar gÀrna dÀr igen

KI-AB Energi ããã®åç
Leverans och installation av laddbox.
Leverans och installation av laddbox. Mycket kunnigt och trevligt bemötande under förfrågandefasen. Snabb leverans med proffsigt genomförande resulterade i en snygg installation. Bra genomgång av funktioner och anvÀndning. Sammanfattningsvis ett mycket vÀl genomfört arbete. Servicefrågor efter arbetet har genomförts snabbt, kunnigt och med trevligt bemötande. Faktura som t.o.m underskred offererat belopp.

KI-AB Energi ããã®åç
Köpte en laddbox som fungerar bra!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ