レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het Waytoplay pakketje was bedoeld als geschenk voor de eerste verjaardag van onze kleinzoon Nathan. Het pakket werd tijdig en stevig verpakt geleverd . Extra leuk waren ook de extra geleverde nepta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leuk aanbod. Stelt het aanbod ook via instagram voor waardoor je nieuwe producten leert kennen. Zeer behulpzaam, je merkt dat hart en ziel achter/in deze winkel aanwezig is. Super service, snelle reac... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snelle en vriendelijke service. Beperkte verpakking (geen grote doos). Jammer dat er toch nog plastiek werd gebruikt om het speelgoed dat ik kocht te verpakken.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig initiatief met alleen maar leuk en verantwoord speelgoed!! Vlotte levering met een persoonlijk kaartje erbij. Ook een vergetelheid wordt, met dezelfde inzet en betrokkenheid, vlot en snel... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Een webshop met focus op duurzaam speelgoed en open einde spel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Een leuke speelgoedwinkel in de buurt!!!!

Prachtig initiatief met alleen maar leuk en verantwoord speelgoed!!
Vlotte levering met een persoonlijk kaartje erbij.
Ook een vergetelheid wordt, met dezelfde inzet en betrokkenheid, vlot en snel opgelost!!
Ik stap er zeker ook eens zelf binnen💚
Karin

2021幎12月28日

De Kinderwinkel からの回答

Dankjewel Karin! Een foutje is soms snel gebeurd, maar we doen er inderdaad alles aan dit zo snel mogelijk recht te zetten. Met veel plezier zelfs. Tot later!

Stapelstenen

We bezochten de winkel met onze twee zoontjes om de stapelstenen eens in het echt te zien & testen. Wat een leuke winkel heeft zij! Dankjewel voor de fijne tips en warm onthaal!

2021幎12月2日

De Kinderwinkel からの回答

Dankjewel Elisha! Heel fijn om te lezen. Hopelijk tot later.

Super

Super vriendelijke en aangename communicatie, mijn bestelling werd snel geleverd, een aanrader!

2021幎11月19日

De Kinderwinkel からの回答

Bedankt Tom, fijn om te horen!

Topplekje!

Fijne, mooie winkel met even fijne en mooie spullen! Uitbaatster is zeer behulpzaam en sympathiek. Het feit dat kinderen in de winkel kunnen spelen met alles is een grote meerwaarde.

2021幎11月2日

De Kinderwinkel からの回答

Wauw, dankjewel Lotte. Fijn dat je ons concept zo kan appreciëren!

Speelparadijs!

Super leuke en mooie winkel. Een speelparadijs voor klein (en groot). Hele fijne babbel en aangename hulp.

2021幎10月5日

De Kinderwinkel からの回答

Oh zo lief! Dankjewel Julie. Heel graag tot een volgende keer!

Top! Een echte aanrader!

Top! Een echte aanrader!

Een zeer warme en aangename zaak!
De klant en hun kind(eren) komen overduidelijk op de 1e plaats.

De kinderen mogen vrijblijvend gebruik maken van het speelgoed.
Op deze manier zien de ouders ook wat de kinderen zelf leuk en interessant vinden.

Yentl, Blanka en Kaat zijn een voor een topdames dat u met een grote lach op hun gezicht ontvangen. De kinderen zijn dol op hen!

Zoals ik al zei...een echte en oprechte aanrader!!!

2021幎9月10日

De Kinderwinkel からの回答

Oh wauw! Zo'n mooie woorden. Heel erg bedankt, zo'n berichtjes zijn heel fijn om te lezen. Ik ben ontzettend blij met zo'n twee toppers in mijn team. Tot later Marijn!

5぀星のうち1の評䟡

Heb een Kinderfort Bouwpakket besteld

Heb een Kinderfort Bouwpakket besteld. Zag er leuk uit op de foto’s. 25 euro. Je krijg 20 plastic staafjes met de kwaliteit van een rietje plus 20 balletjes binnen. Je schiet echt in de lach dat dit serieus waar is. Bestel hier nooit meer!

2021幎9月3日

Dag Thomas!

Ik heb je review goed gelezen. Zou het kunnen dat deze bestelling niet bij ons werd geplaatst? Het product dat je beschrijft heb ik namelijk helemaal niet in mijn aanbod. We verkopen niets gelijkaardig en bieden enkel speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen. Alsook kan ik je naam nergens terugvinden tussen de bestellingen.

Zou je dit even kunnen herbekijken en me laten weten wat er precies aan de hand is?

Alvast bedankt hoor en nog een fijne avond

Mvg, Yentl

Top!!

Wij hebben bij Yentl een cadeaulijstje gelegd voor de eerste verjaardag van onze dochter. Hoewel haar verjaardag nog niet is geweest, ben ik nu al super blij dat ik dit bij haar heb gedaan. De Kinderwinkel heeft een super aanbod in allerlei soorten duurzaam speelgoed en Yentl is ook super behulpzaam en ze denkt altijd mee met je. Ze heeft nu onlangs ook een fysieke locatie opengedaan en het ziet er super uit, we kunnen niet wachten om langs te gaan. Het is zoveel leuker om lokaal en klein te shoppen, en een échte persoon te steunen.

2021幎8月25日

De Kinderwinkel からの回答

Hi Annelies! Wauw, wat een mooi bericht. Exact waar ik het allemaal voor doe! We kijken er al zo hard naar uit om jullie alle cadeautjes te mogen bezorgen. 😍 Dankjewel ook, om lokaal te kopen. Je maakt écht verschil. Tot snel! Lieve groetjes, Yentl

Goed aanbod

Goed aanbod, vriendelijke verkoopster

2021幎8月20日

De Kinderwinkel からの回答

Merci Ann! Heel fijn dat het concept je aanspreekt. En leuk dat je dit deelt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。