Magic Water Elf Sea World â pessimo acquisto. Quello mostrato sulla confezione Ú completamente fuorviante rispetto al risultato reale. Gli animaletti, una volta realizzati, si rimpiccioliscono in modo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
They claim that they deliver the order in 3-5 days. I didn't noticed they don't have a store in my country. It took them 10 business days to send me shipping details with a tracking number of the cour... ãã£ãšèŠã
ZamowiÅam produkt 2 sierpnia. Na stronie internetowej widniaÅa informacja, ÅŒe realizujÄ zamówienia od 3 do 5 dni. 5 sierpnia zapytaÅam siÄ czy wysÅali do mnie zamówienie. OkazaÅo sie, ÅŒe nie. Zrezygno... ãã£ãšèŠã
esperienza negativissima.Ho ordinato del materiale, dopo l'ordine mi Ú stato detto che il gioco non era disponibile e che sarebbe stato ripristinato in 3 settimane. Ho fatto presente che mi serviva u... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niestety ale nie dostaÅam pieniÄdzy
Niestety ale nie dostaÅam pieniÄdzy! Od 13 marca czekam na zwrot pieniÄdzy . Niby firma odpisaÅa, ÅŒe majÄ
jakieÅ problemy i zaraz bÄdÄ
. Nic takiego siÄ nie wydarzyÅo . Najpierw kazali czekaÄ 10 dni roboczych na zaksiÄgowanie w banku a potem nic .
Na FB po wystawieniu komentarzy zostaÅam zablokowana . Policjo zajmij siÄ tÄ
szajkÄ
! CiÄ
gle zakÅadajÄ
nowe konta na FB . Nie dajcie siÄ nabraÄ ! UwaÅŒajcie !
Do zabawek brak instrukcji w jezykuâŠ
Do zabawek brak instrukcji w jezyku polskim, proponuja Produkt niespodzianka
Produkt niespodzianka
17,00 zÅ
WartoÅÄ od 40 do 45 PLN.
otrzymaÅam 8 kartkowa kolorowanke, za ktora w sklepie zapÅaciÅabym kilka zÅotych,
nie odpowiadaja na emai,
nie polecam
OdesÅaÅam produkt poniewaÅŒ okazaÅo siÄ
OdesÅaÅam produkt poniewaÅŒ okazaÅo siÄ, ÅŒe zakupiÅam Wodne skrzaty, a dziecko posiada juÅŒ coÅ takiego. Bez problemu w odpowiedzi mailowej kazano odesÅaÄ mi towar i otrzymam zwrot pieniÄdzy. Niestety, towar odesÅany trzy tygodnie temu, a pieniÄdzy nadal nie otrzymaÅam. Po napisaniu kolejnej wiadomoÅci otrzymaÅam odpowiedź: â jak przesyÅka dotrze do naszego magazynu zwrócimy Ci pieniÄ dze â. I cisza.. nie polecam! Oszustwo
Niekompletne zamówienie
OtrzymaÅam zamówienie niekompletne nie zgodne z opisem . Po napisaniu wiadomoÅci e-mail w celu zgÅoszenia tego incydentu dostaÅam odpowiedź ÅŒe mogÄ dostaÄ zniÅŒkÄ na kolejne zakupy którycy nigdy wiÄcej w tym sklepie nie chce robic . NastÄpnie dostaÅam radÄ gdzie mogÄ sobie dokupiÄ te brakujÄ
ce elementy . Oszustwo !
Przez brak elementów nie moÅŒna korzystaÄ z tej rzeczy. Po wiadomoÅci ÅŒe chciaÅabym dokonaÄ zwrotu do którego mam prawo nie dostaÅam odpowiedzi.. Nie polecam !
à una truffa!!!
à una truffa, ordine effettuato a ottobre e mai arrivato. Il servizio clienti all' inizio ha risposto inventando ritardi nelle consegne da parte di GLS, poi alla mia richiesta di rimborso sono spariti. Che schifo
Niby kontakt jest z obsÅugÄ klienta aleâŠ
Niby kontakt jest z obsÅugÄ
klienta ale brak konkretnych odpowiedzi. Nigdzie nie byÅo napisane ÅŒe wysyÅka zamówienia bedzie ze SÅowenii do Polski.. a wybierajÄ
c paczkomaty InPost jako sposób dostawy byÅo doprecyzowane ÅŒe przesyÅka dotrze w 2-3 dni. Tymczasem 11 lutego rano zakupiono a dopiero dzisiaj po 14 zostaÅa przyjÄta w centrum logistycznym. CzytajÄ
c teraz opinie mam tylko nadziejÄ ÅŒe przyjdzie co ma przyjÅÄ a nie jakieÅ badziewie.. widzÄ
c jak to wszystko nie idzie, chyba juÅŒ wolaÅabym wyrzuciÄ niÅŒ odsyÅaÄ i czekaÄ Åaskawie na ich zwrot pieniÄdzy. Na szczÄÅcie nie wydaÅam tam duÅŒo pieniÄdzy.. tak wiÄc nie polecam,szkoda zachodu i nerwów.
Edit: przyszÅo coÅ innego niÅŒ oczekiwaÅam. KsiÄ
ÅŒeczka miaÅa byÄ jak mata na 120cm dÅugoÅci a nie jest rozkÅadana i wymiary to max. 15x25cm. UwaÅŒajcie - zdjÄcia zawierajÄ
inne produkty niÅŒ przesyÅajÄ
, dopiero filmik na koÅcu pokazuje prawdziwy produkt. Czyli wprowadzajÄ
w bÅÄ
d klienta.
Una stella perché zero non si può.
Una stella perché zero non si può.
Dopo aver atteso più di un mese il mio ordine di carte per insegnare le paroline alla mia bimba , da inserire in un apposito lettore che ripete le parole, mi sono arrivate le carte che non funzionano, ad esempio se inserisco la carta âautobusâ mi viene letto âleoneâ e così via. Tutte le parole sono sbagliate.
Il servizio clienti Ú inesistente così come le politiche di rimborso. Alla larga da questâazienducola da 4 soldi.
acquisto a novembre mai consegnato
acquistato a novembre, ordine mai arrivato, ad oggi Ú ancora in stato confermato. scritto diverse mail per avere rimborso senza mai risposta. i primi ordini erano arrivati senza problemi.
Brak kontaktu z sklepem
Brak kontaktu z sklepem - odpisuje automat i nie udziela odpowiedzi na pytania. Odpowiedzi sÄ standardowe i omijajÄ ce. Zamówienie dotarÅo po ÅwiÄtach, po 4 tygodniach od jego zÅoÅŒenia. Dodatkowo zostaÅ wysÅany produkt inny niÅŒ zamawiany. OszuÅci i tyle, nie polecam zamawiaÄ. Zreszta nie zrobiÅabym tego gdybym znaÅa wczesniej opinie o sklepie.
Non acquistate
Non acquistate, non vi fidate. Il primo ordine ê andato bene, il secondo non lo hanno mai spedito e consegnando rovinando il regalo di Natale a mio nipote. Assistenza inesistente e non rispondono da nessuna parte!! Come bisogna fare per essere soddisfatti nella comunicazione?!
Zamowienie z gwarantowanÄ dostawÄ przedâŠ
Zamowienie z gwarantowanÄ dostawÄ przed swietami doszlo po swietach, przy czym nie to, co zamowilam.
Articolo mai arrivato e non rimborsato
Il 21/10/2025 ho acquistato su questo sito un "Mega Set Magico: Crea 100 Folletti dâAcqua!".
L'articolo non Ú mai arrivato. Dopo averli contattati, mi Ú stato scritto che la causa sarebbe stata l'incuria del corriere e mi Ú stato garantito un rimborso integrale.
Ho scritto nuovamente due solleciti ma, ad oggi, non ho ricevuto più risposta e non Ú ancora stato emesso alcun rimborso.
ÄÃnské Å¡mejdy
ÄÃnské Å¡mejdy. Objednala jsem a pÅiÅ¡la polovina. Na reklamaci odpovÄdÄli jenom sorry, to co je na fotce uÅŸ nemáme, tak jsme poslali aspoÅ co zbylo. PÅedáno na ÄOI k ÅeÅ¡enÃ.
I paid
I paid, but never received my order.
They reply with empty promises. Feels like a scam â be careful.
NIE POLECAM
NIE POLECAM. Po bardzo dÅugim oczekiwaniu na paczkÄ, wymijajÄ cych wiadomoÅciach od sklepu, otrzymaÅam badziew z Chin w woreczku strunowym. PoraÅŒka. Uwaga na ten sklep. OszuÅci
To scam
To scam. Nie dostalem ani przesylki ani zwrotu pieniedzy. Obsluga klienta nie odpisuje
Pessima esperienza
Pessima esperienza, ho effettuato un ordine due mesi fa e ad oggi ancora non mi Ú arrivato nulla!!! Alle email non rispondono !! Sito non sicuro
Tragedia
Tragedia! Na paczkÄ czekam od 16 listopada i do dnia dzisiejszego nie ma i oczywiÅcie na wiadomoÅci równieÅŒ nie odpowiadajÄ .
Scammers âŠ
Extremely disappointed with the customer service. I did never received my parcel. I send numerous e-mails telling the customer support that my parcel is missing. After 38 days I just fed up. They answer me two times in the beginning,then just stop to answer my emails. No words, totally unprofessional. Of course never refunded and total lack of care for the customer. If there was less then one star I will give that score.
PAGATO ZERO PACCO.
PAGATO ZERO PACCO.
SCRITTO 2 VOLTE DUE EMAILS.
LA PRIMA IMMEDIATAMENTE MI SCRIVONO RIMBORSO E DI ASPETTARE X RITARDO.
PASSANO 20 GG RISCRIVO ZERO RISPOSTA ALLA SECONDA EMAIL. ZERO RIMVORSO!!!! CHE DIRE???? TRUFFA
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã