Ã
rets vÊrste oplevelse
Ã
rets vÊrste oplevelse.
I fÞrste omgang var jeg begejstret - min pakke ankom hurtigere end ventet.
Jeg bestilte Gurli Gris Pyjamas til min lille niece og havde aftalt med hendes mor, at jeg skulle vaske den, så min niece kunne få den på juleaften. Hurtigt kvikvask på 30gr og så op på tÞrresnoren....da py'en var tÞrret, var kvaliteten- eller mangel på samme, desvÊrre tydelig.
Det ene Êrme var helt snoet, der var flere centimeters forskel på benlÊngden, fordi trådretningen var forskellig og stoffet dermed krympet i forskellig retning. Manchetterne om anklerne var forskellig stÞrrelse, SÞmmene var ikke klippet til, men hang bare og flagrede eller var bukket ind , når der var stof til overs. Helt uacceptabelt.
Jeg skrev til kundeservice, som ikke reagerede.
I respekt for juletravlheden gav jeg dem 4 dage til at svare - intet skete. DernÊst ringede jeg- ingen vidste noget og det var småt med danskkundskaberne, som flere også har bemÊrket.
Jeg sendte billeder af problemerne - og nÊste skridt fra kunde'service' var så at beskylde mig for at have klippet i dragten og selv syet den skÊvt. Alene fordi man på et af billederne kunne se noget sytråd ligge på et bord........ waw
Beskyldningen blev gentaget, så det var ikke en smutter- man mener helt seriÞst, at jeg har klippet og syet, så den nu er skÊv.
Hvem mon det giver mening for....
Det er det billigste, kinesiske l... - med en 'kundeservice', som har en helt uacceptabel tilgang til problemlÞsning - hold jer langt vÊk.
OPDATERING: efter at have postet denne anmeldelse, modtog jeg en sms fra Kidikid, hvor de forlangte at jeg fjernede den og til gengÊld tilbÞd mig refund, nÞdtvungent.
Da jeg ikke fjernede anmeldelsen, stiller Kidikid sig nu helt uforstående, og anfÊgter at jeg har vÊret kunde hos dem.
Det bliver mere og mere grotesk.
Oplevelsen forsvinder ikke, servicen bliver ikke pludselig pletfri, varen bliver ikke pludselig god kvalitet, bare fordi I, nÞdtvungent, refunderer, som I skulle have gjort fra starten, KidiKid.
2023幎12æ15æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ