Camilla er super dygtig og mega sÞd. Vil helt sikkert handle/ gÞre brug af hendes fÊrdigheder igen ðð
Jeg kan varmt anbefale folk at handle pÃ¥ kidsbychristensen.dk. Jeg bestilte 2 navneplakater samt rammer til. Jeg fik ordren leveret inden for et par hverdage. Pakkerne var pakket fint ind og... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, det modtagne svarer til det bestilte.
Jeg bestilte en pakke med milepÊlskort, som jeg kunne afhente allerede dagen efter i pakkeshop. Virkelig hurtig levering. Kortene er virkelig fine og jeg glÊder mig meget til at tage dem i brug. De... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kids By Christensen er et sjovt, farverigt og pyntende Univers, hvor målet er at kunne klÊde et helt bÞrnevÊrelse. LÊring og udvikling er noget som Kids By Christensen altid har i tankerne, når der skabes nye produkter. Alle produkter er skabt med omhu og tanke på, hvad familien har brug for til baby og bÞrn. Det er vigtigt, at gÞre sig umage og dÊkke de behov bÞrnefamilier har i hverdagen.
ãã³ããŒã¯
- kidsbychristensen.dk
Camilla er super dygtig og mega sÞd
Vi har en sÞn som sidder i kÞrestol
Vi har en sÞn som sidder i kÞrestol. Camilla er virkelig dygtig til at sy hans jakker om så de er nemme at få på, og har gode idéer til hvad der kan fungere.
Jeg har også selv fået syet tÞj om hos hende, og det er også til UG. Hun svarer altid hurtigt og udfÞrer arbejdet så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gÞre.
De bedste anbefalinger herfra
ðžâïžâïžâïžâïžâïžðž
Super service og resultat ð€©
Havde 3 stykker tÞj som havde brug nogle Êndringer. Jeg oplevede hurtig respons pÃ¥ min mail og ved aflevering af tÞjet var Camilla meget venlig og kom med gode ideer til Êndringerne. TÞjet er blevet helt perfekt. Det er fÊrdigt hurtigere end aftalt og til en super pris ð€©
Hurtig levering og flot produkt
Hurtig levering, flot produkt, håndskreven hilsen og uventet gave.
Stor anbefaling her fra.
Igen en fin plakatððŒ
Anbefaling herfra
Virkelig dygtig til sit hÃ¥ndvÊrk, sÞd og imÞdekommende, gode priser. Og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales ð
En god oplevelse fra start til slut
Vi fik lavet de fineste invitationer til konfirmation som var lige som vi Þnskede - der var god kommunikation, hurtig og perfekt service - vi vender helt sikkert tilbage
Bedste og hurtigeste service
Bedste og hurtigeste service, bestilte en fÞdselsplakat, og fik det smukkeste udkast af hvordan den ville komme til at se ud, bare wauuw. Er helt sikker pÃ¥ dem jeg giver gaven, bliver vildt glade for denðð¿
Fantastisk personlig service â€ïž
Fantastisk personlig service â€ïž
Flotte navne plakater
Kan varmt anbefale jer ððð
God service, sÞdeste plakater.
Man kan finde de sÞdeste plakater på hjemmesiden. Fandt en til sÞnnens afslutning i vuggestue. Var dog lidt sent ude, så var ikke sikkert det kunne nås i forhold til den leveringstid der stod oplyst. Men jeg blev meget positivt overrasket, da den kom inden for en uge. Der fulgte også en sÞd håndskreven besked med i pakken. Og plakaten, med selvvalgte dyr, var simpelthen så fin.
God kundeservice og fantastiskeâŠ
God kundeservice og fantastiske produkter. Handler her igen
Virkelig fine milepÊlskort og hurtig levering
Kortene er virkelig fine og jeg glÊder mig meget til at tage dem i brug. Der er virkelig mange forskellige og sÞde motiver til mange blandede stunder med den lille. Jeg elsker, at der er plads på forsiden til at skrive dato og plads på bagsiden til eventuelle noter. Både min mand og jeg er meget imponerede. Derudover var kortene pakket virkelig fint ind på en sÞd håndskreven hilsen. Man kan godt mÊrke, at denne webshop drives af kÊrlighed og passion :)
Kun positiv oplevelse ð
Varm anbefaling
To gange har jeg fÃ¥et de fineste navneplakater herfra. Meget tilfreds begge gange. Kan varmt anbefaledes. ð
Super god service og en sÞd lilleâŠ
Super god service og en sÞd lille personlig hilsen i pakken
Super fine produkter
Super fine produkter, hurtig levering og god kundeservice. Kan klart anbefale Kids by Christensen.
Hurtig levering