De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... もっと見る
企業が回答しました
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... もっと見る
企業が回答しました
WoodWick kaarsen branden wel goed en lang maar het zouden geurkaarsen zijn en dat is helemaal niet zo of toch niet diegene die wij kozen. We kozen voor Frasier fir, Totaal niet de geur die jullie b... もっと見る
企業が回答しました
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na eerst een kaars te hebben ontvangen waarvan het glas stuk was, werd ons direct zonder probleem een nieuwe kaars toegezonden.

KIESGEURIG. からの回答
Heerlijk geurende kaarsen van Yankee candle besteld. Ook een paar luchtverfrissers voor in de auto van hetzelfde merk. Snel bezorgd en mooie kortingen. Zeker een aanrader

KIESGEURIG. からの回答
Kaarsen goed en snel ontvangen, fijne communicatie en een leuk presentje.

Wat een top service!
Altijd een leuk presentje erbij en ze houden je op de hoogte wanneer je bestelling geleverd gaat worden. Xx

KIESGEURIG. からの回答
Bedrijf heeft goede website met artikelen duidelijk omschreven. Het bestellen en betalen verliep vlekkeloos en de volgende dag had ik het bestelde al in huis. Communicatie was duidelijk en correct. Voor mij zeker een bedrijf waar ik nogmaals zal bestellen.

KIESGEURIG. からの回答
Ik bestel hier al een hele tijd kaarsen en kan niets anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over de snelle verzending en de kwaliteit en prijs van de producten. Maar wat dit bedrijf zo goed maakt, is de geweldige persoonlijke service. Ze reageren gelijk op mails en denken in oplossingen. Ik heb nu 2x contact met ze gehad en ben beide keren fantastisch geholpen. Ik kan helaas maar 5 sterren geven anders waren het zeker meer geweest.

KIESGEURIG. からの回答
Een paar van mijn artikelen waren niet beschikbaar, maar ik kreeg direct een mail met opties. De kleine attentie bij iedere bestelling is ook leuk.

KIESGEURIG. からの回答
Veel keuze in diverse geuren. Gratis geleverd vanaf 25 euro. Goede verpakking en vlug geleverd. TOP!

KIESGEURIG. からの回答
Een heerlijk Moederdagcadeautje! Snel en zorgvuldig bezorgd, altijd met een kleine attentie!

KIESGEURIG. からの回答
Voor de vijfde maal een niet zo kieskeurig box besteld en voor de derde keer nu dezelfde large jar gekregen. Niet dat die niet lekker ruikt, maar had liever een andere gezien. Verder is de verzending altijd top en alles goed verpakt. Ook altijd een leuke kleine attentie erbij.

KIESGEURIG. からの回答
Their tricks & tips really improved my experience with Yankee candles, very apecciate it!

KIESGEURIG. からの回答
Top, snelle deel levering ondanks dat er iets niet op voorraad bleek. Ruime keuze snelle vriendelijke service

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。