レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンドル専門店
  2. 銙味料、銙料、アロマ補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 47ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, reageert snel op de mail. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

2025幎4月29日

Beste Christa,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Snel bezorgd

Zoals altijd snel bezorgd! Goede service en een leuk presentje erbij. Toppertjes.

2025幎4月3日

Hi Veronique,

Bedankt voor de lieve review! Veel geurplezier toegewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Vriendelijke mensen. Beantwoorden altijd je vragen. Hebben goede acties.

2025幎4月1日

Beste Rob,

Bedankt voor de review! Wij wensen je veel geurplezier toe!

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Hi Mar,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze aanbiedingen en de snelle levering! We wensen je veel plezier met je aankoop.

Liefs,
Team KIESGEURIG

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering , helaas waren er twee kaarsjes niet op voorraad, netjes een mail ontvangen die ik zelf had gemist ,gebeld vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en de volgende dag andere bestelde kaarsjes in huis top service.

2025幎3月6日
自発的なレビュヌ

Hi Kim,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles goed is gekomen! Geniet van je heerlijke geuren.

Liefs,
Team KIESGEURIG

Top!

Mooie producten, snelle levering en leuke Flash sale.

KIESGEURIG. からの回答

Beste Bianca, bedankt voor de review. Leuk om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze service.

Goede kaarsen

Helemaal tevreden met de kaarsen, had 7x woodwick besteld van verschillende geuren en zijn allemaal netjes aangekomen.

in eerste instantie wat problemen met het ontvangen van de emails voor bevestiging maar is allemaal uiteindelijk netjes opgelost door marco.

2025幎2月28日

KIESGEURIG. からの回答

Beste Bart, Goed om te horen dat alles netjes is aangekomen.
Wij wensen je veel geurplezier toe.

5぀星のうち5の評䟡

Snel bezorgd en behulpzaame klantenservice

Er was iets mis met mijn bestelling, gebeld met Angel en werd terplekke opgelost zonder gedoe, leuk gesprekje gehad over de sale tijdens het wachten, super!!

Beste Cheyenne,

Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Gelukkig is alles goed opgelost zodat je van je kaarsen kunt genieten.

Snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt. Top!

KIESGEURIG. からの回答

Beste Lisa, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel in huis had. Veel geurplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Leuke kaarsen met goede geuren

Leuke kaarsen met goede geuren, knetteren van kaarsen geeft rust, leuk dat er altijd een kleine surprise bij de bestelling zit

2025幎2月5日

Beste Chantal,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Toppie

De bestelling ging soepel, de verzending was mooi snel en het was stevig verpakt dus niks had de kans om kapot te gaan.

2025幎2月5日

Hi Juul,

Bedankt voor je review!
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering.
Plus een klein cadeautje als dank voor de bestelling.
Super !

2025幎2月3日

Beste Br.,

Bedankt voor de lieve review!

Geweldig!

Snelle levering en super leuk dat er een klein cadeautje bij de bestelling zat!

2025幎1月31日

Beste Noelle,

Bedankt voor je review. Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.

5぀星のうち5の評䟡

De kaarsen worden altijd goed bezorgt en als ik vragen heb word ik snel geholpen. En er zit altijd wat extra's bij!

2025幎1月10日

Beste Roeline,

Bedankt voor de lieve review!
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。