Nette en snelle afhandeling
Aantal transparante opbergboxen besteld ontbrak een deksel en één box was kapot.
Gemaild en ik kon een nieuwe bestellen waarna, na aflevering, het geld terug werd gestort. Netjes en snel afgehandeld
Vriendelijk personeel, je wordt altijd goed geholpen.
5-10-2025 bestelling geplaatst 3 tot 5 werkdagen levertijd. Online staat het op âverzendtâ volglink werkt niet niets bekend bij DHL nl of DHL commerce of DHL de mail verstuurd naar Kik klantenservice via de site geen respondent. Maar wel bij Klarna aangegeven door hun dat het is verzonden. Er is niets verzonden en niets aangemeld bij DHL.
We werden weggestuurd alleen maar omdat we een fles per ongeluk lieten omvallen voor mij nooit meer kik goes
Een aantal tank tops besteld. Goede pasvorm en degelijke kwaliteit. Thuis met een paar dagen. Ook de aangegeven maten komen overeen met de werkelijkheid. Een L is een L, Een XL is een XL enz.
Zal hier zeker vaker wat kopen.
De service van de winkel niet nodig gehad. Dus geen ervaring mee. Vandaar de 4 sterren.
Klantenservice slecht bereikbaar. Wanneer je dan eindelijk iemand aan de telefoon hebt word er niet naar je geluisterd en word de telefoon uit het niets opgehangen.
Ook op mails word niet gereageerd.
Leuk en goedkope kleding, met de klantenservice goed en netjes contact gehad, alleen je moet een aantal dagen wachten op je pakketje.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã