Hele fijne lipgloss en nog fijner dat er geen ârommelâ in zit. Ik heb voor de kleur Flirt Alert gekozen, deze kleur is op mijn (olijfkleurige) huid meer beige nude, maar heel mooi en verfijnd.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De levering was top en snel! Het product zelf bevalt ook goed. De mango smaak is goed doenbaar. Ik heb andere collageen drankjes gehad en die kreeg ik niet binnen. Qua werking van het product, ik dr... ãã£ãšèŠã
Ik gebruik de ene dag de Valley (orange) en de andere dag de Glow (mango). Beide erg lekker en lost goed op in het water (geen klontjes). Al heel snel een positief effect op mijn nagels (stev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Een wereld waarin jij centraal staat. Een plek waar balans, zachtheid en kracht samenkomen. Met hoogwaardige formules onderverdeeld in: The Beauty Formula, The Body Formula & The Base Formula. Zo ondersteunen we je dagelijkse ritme, je energie, je herstel en jouw inner glow. Geen ruis. Geen loze beloftes. Alleen producten die doen wat ze beloven. Zuiver. Effectief. Op jouw tempo. En nu ben jij hier. Op de plek waar de stemmen van de KIMAIA family samenkomen. Waar ervaringen gedeeld worden door mensen die net als jij hebben gekozen voor bewuste zelfzorg. Laat je inspireren, en wie weet⊠inspireer jij straks ook een ander. Voor wie nog twijfelt. Voor wie net begint. Voor wie zichzelf eindelijk op één wil zetten, welkom bij de KIMAIA family. KIMAIA. Unlimited You.
é£çµ¡å
Touwslager 5, 3861 SP, Nijkerk, ãªã©ã³ã
- kimaia.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De levering was top en snel
De levering was top en snel!
Het product zelf bevalt ook goed. De mango smaak is goed doenbaar. Ik heb andere collageen drankjes gehad en die kreeg ik niet binnen. Qua werking van het product, ik drink het nu 17 dagen en merk vooral een heel rustige huid op met geen puistjes uitbraken, een mooie gloed en minder roodheid. Ik ben heel benieuwd hoe het evolueert dus ik ga zeker verder!
De producten zijn snel geleverd en ikâŠ
De producten zijn snel geleverd en ik kreeg ook nog eens later een bedrag terug gestort ivm een korting oid. Super goeie service dus.
Ik ben eerlijk, ik ben een leek op het gebied van verzorgingsproducten, ik heb daar nooit aandacht aan besteed. Nu heb ik de magische leeftijd behaald van 50 jaar, ben altijd druk en onderweg en mn huid is aan t veranderen, mijn huid werd vooral heel droog en grauw, nog maar niet te spreken over wat er aan de binnenkant van mn hersenen veranderd op deze leeftijd. Ik deed de routine check op de site en kreeg een voorstel. En als echte Nederlander en iemand die geen idee heeft hoeveel verzorgingsproducten tegenwoordig kosten, schrok ik van de prijs. Dus het voorstel maar even aangepast naar minder. De producten werden geleverd en gingen eerst langs de keuring van mijn jong volwassen dochters. Nu een paar weken verder en ik merk echt verschil. Mijn huid is zachter aan t worden en lijkt steviger aan te voelen. Er komt meer kleur in mn gezicht en zelfs als ik in de zon zit reageert mijn huid weer als 10 jaar geleden, want de afgelopen 2 jaar gebeurde er vrijwel niks meer als ik in de zon zat en leek mijn huid alleen maar ouder te worden. Daarbij voel ik me ook wat helderder in mn hoofd. Ik ben heel blij en wat het geld betreft valt het uiteindelijk ook wel mee, want je doet er heel lang mee. Ik ben zo overtuigd dat ik de rest van de producten die in het voorstel zaten ook ga bestellen en ik las ook iets over een abonnement. Waarschijnlijk ga ik daar wel gebruik van maken, want de producten die ik nu heb zitten al in mijn dagelijkse routine.
Kimaia is top!!
Hele fijne lipgloss en nog fijner datâŠ
perfect voel verschil in mijn gewrichten
Zeer tevreden over de Silk gloss
Zeer tevreden over de Silk gloss. De kleur is super mooi en blijft goed zitten. Ik heb niet eerder zoân fijne en mooie lipp gloss gebruikt en tevens erg fijn dat het hormoon proof is. Ik ben benieuwd hoe de andere twee kleuren zijn!
Super fijne producten
Super fijne producten! Twee kleine puntjes: de collageen poeder stuift behoorlijk. Als je de deksel eraf draait dan merk je dat al. En ik gebruik ook de proteïne poeder, die is erg fijn in gebruik maar net wat aan de zoete kant. Wel goed romig en zonder klontjes. Ik hem zeer tevreden.
Super product
Gebruik het nu al maanden en heb echt geen woorden meer ervoor. Mijn pijn is stuk minder aan mijn gewrichten , mooier egale huid ervan. Ben zo tevreden erover! Echt super.
Het was snel aangekomen de pakket
Het was snel aangekomen de pakket, heb gebruikt samen met mijn dochter hebben we een week gebruikt het helpt heel goed en vooral voor mijn gewrichten wat ik alleen Jammer vind dat het duur is.
Mooie producten die zijn samengesteldâŠ
Mooie producten die zijn samengesteld door een fantastisch team. Oog voor de behoefte van hun klanten / KIMAIA familie. Keep on going en mijn support en liefde hebben jullie. Bless ð«¶ðœ
Fijne producten
Fijne producten.
Ik gebruik Ocean Glow strawberry en de valley Glow neutral Collagenen om de dag.
De smaak is goed. Bij de neutral gebruik ik wel een smaakje, bv wat limonade.
Ik merk dat mijn haar, nagels en huid na een kleine maand al verbeteren en meer glanzen.
Na 3 dagen begon het z'n effecten af teâŠ
Na 3 dagen begon het z'n effecten af te geven; een zeer zachte huid op m'n handen, romp en gezicht.
M'n haar begon te glanzen en voelde zachter aan.
Thank god, voor de producten van KIMAIA COSMETICS
Gestart met het gebruiken van de producten van KIMAIA COSMETICS.
Na een tijd van skin en body verwaarlozing door een pittige zwangerschap met enorme nasleep, wist ik niet meer waar ik het zoeken moest met betrekking tot het stukje âzelfzorgâ
Tot ik de fijne producten van KIMAIA ontdekte.
En eerlijk? Ik ben zo tevreden..
de werking, de energie boost, de smaken en het prachtige design zorgen ervoor dat ik verkocht ben!
Dankjewel KIMAIA, mijn huid en lichaam worden met de dag gelukkiger.
Liefs Danique
Mijn complimenten
Ik schrijf niet zo snel een review maar dit is wel een dik compliment waard. Ik heb een abonnement op de valley glow, van de week kreeg ik een persoonlijke email dat deze helaas momenteel niet leverbaar is dus dat mijn incasso automatisch werd stop gezet. Daarnaast ontvang ik gratis de ocean glow met een leuk kadootje erbij. Dit is toch wel service van de bovenste plank! Verder natuurlijk ook erg blij met het product. Ik gebruikte de collageen al onder de oude naam en ben dus ook erg blij dat kimaia er nu is. â€ïž
Oorzaak leveringsproblemen
Ik hou van Kimaja collageen, m'n de mango smaak. Als ik vraag wanneer deze weer leverbaar is, krijg ik een vage reactie. 'Dat kunnen we niet aangeven'. Hoezo niet? Ieder bedrijf weet wanneer een grondstof weer aanwezig is, wanneer en hoeveel er geproduceerd wordt, wat de leverancier aangeeft. Of er speelt iets anders..
Geef een reden of vermeldt een leveringsdatum
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ