Kinderkraft レビュヌ 1,707

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Krzesełko do karmienia Enock. Samo krzesełko bardzo fajne, stolik łatwo odpinany, drewniana konstrukcja, prosta regulacja- super! Jedynie raz na kaÅŒde dziecko zdarza się, ÅŒe zaczepy stolika pękają.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Sam produkt zgodny z opisem. Zamawiałam z personalizacją i pomimo mojego błędu przy zamówieniu, nie było problemu z odszukaniem własciwego zamówienia. Polecem prod... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kupiłam kilka produktów tej firmy i z większości jestem bardzo zadowolona. Trójkołowiec kupiłam dla wnucząt (1,5 i 2,5 lat). Mniejszy jednak jeszcze nie sięga do podpórek na stopy, starszy tak. Szkoda... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

Kinderkraft に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rodzicielstwo to sztuka, a Ty jesteś jej twórcą.

Kinderkraft to marka z misją, bliska rodzicom. Wspieramy i inspirujemy rodziców w codziennych wyzwaniach, towarzysząc im jak najlepszy przyjaciel w tej niezwykłej sztuce, jaką jest rodzicielstwo.

Tworzymy bezpieczne i stylowe produkty dziecięce, które towarzyszą Ci na kaÅŒdym etapie tej niezwykłej podróŌy. Od pierwszego spaceru z wózkiem, przez jazdę na rowerku biegowym, aÅŒ po bezpieczne podróŌe w foteliku samochodowym – jesteśmy tu dla Was.

The art of Parenthood

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

ДОзайМ О КачествП тПвара ПтлОчМПе

КачествП тПвара ПчеМь хПрПшее! ДОзайМ ПчеМь хПрПшОй ,О уЎПбМый!ДПставка ПчеМь быстрая О качествеММая !

2026幎4月13日

Krzesełko do karmienia Enock

Krzesełko do karmienia Enock.
Samo krzesełko bardzo fajne, stolik łatwo odpinany, drewniana konstrukcja, prosta regulacja- super! Jedynie raz na kaÅŒde dziecko zdarza się, ÅŒe zaczepy stolika pękają. Serwis natomiast bez problemu, w dwa dni wysyła nowe zaczepy i krzesełko dalej cieszy. Polecamy!

2026幎4月15日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Firma sprzedaje foteliki samochodowe które nie przeszły testów!!!! Brak kontaktu!!!!

Firma sprzedaje foteliki samochodowe, które nie przeszły testów zderzeniowych!!!Foteliki z tej serii mają wadę fabryczną!!! Zero odpowiedzi na maile, o połączeniu telefonicznym moÅŒna zapomnieć. Odpowiadają jedynie boty, a "rozmowa" z nimi nic nie daje!!! Z wiadomości od bota dowiedzialem się, ÅŒe firma Kinderkraft jest świadoma i wie o tym, ÅŒe sprzedawane foteliki z tej serii są wadliwe. Jednak nie informuje o tym fakcie
klientów ,którzy zakupili te produkty!!! To jest skandal!!! Nie polecam!!! Na wiadomość zapewne odpowie bot, pięknie napisaną formułką, która i tak nic nie da!!!! Nie sprzedajecie butów, które jak sa uszkodzone to nic sie nie stanie, tylko m.in foteliki bezpieczeństwa dla dzieci. A ich wady i problemy z tym związane powinny być rozwiązywane jak najszybciej!!!! Gdybym nie natrafił przypadkiem na testy nie wiedziałbym o całej sytuacji!!! AÅŒ strach pomyśleć co wydarzyloby się przy ewentualnej kolizji!!!!

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ
Kinderkraft ロゎ

Kinderkraft からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Bezpieczeństwo dzieci jest naszym najwyÅŒszym priorytetem. Chcemy podkreślić, ÅŒe sytuacja dotyczy wyłącznie bazy ISOFIX w określonych warunkach, a samo nosidełko spełnia obowiązujące normy bezpieczeństwa i moÅŒe być nadal uÅŒywane zgodnie z instrukcją.
W związku z wynikami testów wdroÅŒyliśmy dobrowolny program, który umoÅŒliwia wybór rozwiązania najlepiej dopasowanego do potrzeb, w tym zwrot środków za bazę lub jej wymianę.
Szczegółowe informacje oraz wsparcie w procesie dostępne są poprzez nasz dedykowany zespół pod adresem: safety@kinderkraft.com.

5぀星のうち1の評䟡

Zakup tego rowerka to jedna z

Zakup tego rowerka to jedna z najgorszych decyzji. Kinderkraft Spinstep jest kompletnie nieprzemyślany pod względem uÅŒytkowania. Największy problem to brak realnej kontroli nad kierunkiem jazdy – dziecko moÅŒe swobodnie skręcać kierownicą, przez co podczas spaceru cały czas „walczy się” z rowerkiem. Nie da się go normalnie prowadzić jak wózka, co całkowicie mija się z jego przeznaczeniem.

Za tę cenę jest to absolutnie niedopuszczalne. Producent sugeruje funkcję sterowania przez rodzica, ale w praktyce działa to bardzo słabo albo wcale. Rower jest przez to nie tylko niewygodny, ale teÅŒ potencjalnie niebezpieczny – dziecko moÅŒe nagle skręcić i doprowadzić do niekontrolowanej sytuacji.

Jakość wykonania i funkcjonalność nie są warte swojej ceny. Żałuję zakupu i zdecydowanie nie polecam – lepiej poszukać modelu z prawdziwą blokadą kierownicy, bo ten kompletnie się do tego nie nadaje.

2026幎4月1日

Opinia wózka Nebo

Z recenzją wózka nebo czekaliśmy do końca urlopu aby upewnić się, czy opis na stronie jest zgodny z rzeczywistością. Nasza niunia jest juÅŒ właścicielką wózka Nea 2, ale ten wózek jest niestety za duÅŒy na wyjazdy autem bądź samolotem dlatego zdecydowaliśmy się na wózek który zajmuje mało miejsca, łatwo się go składa, jest kompaktowy i lekki. Ma wszystko to czego potrzeba dla maluszka w czasie wyjazdu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i moÅŒemy polecić go innym rodzicom.

2026幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス