KrzeseÅko do karmienia Enock. Samo krzeseÅko bardzo fajne, stolik Åatwo odpinany, drewniana konstrukcja, prosta regulacja- super! Jedynie raz na kaÅŒde dziecko zdarza siÄ, ÅŒe zaczepy stolika pÄkajÄ .... ãã£ãšèŠã
Bardzo szybka realizacja zamowienia. Sam produkt zgodny z opisem. ZamawiaÅam z personalizacjÄ i pomimo mojego bÅÄdu przy zamówieniu, nie byÅo problemu z odszukaniem wÅasciwego zamówienia. Polecem prod... ãã£ãšèŠã
KupiÅam kilka produktów tej firmy i z wiÄkszoÅci jestem bardzo zadowolona. TrójkoÅowiec kupiÅam dla wnuczÄ t (1,5 i 2,5 lat). Mniejszy jednak jeszcze nie siÄga do podpórek na stopy, starszy tak. Szkoda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Kinderkraft ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kinderkraft to marka z misjÄ , bliska rodzicom. Wspieramy i inspirujemy rodziców w codziennych wyzwaniach, towarzyszÄ c im jak najlepszy przyjaciel w tej niezwykÅej sztuce, jakÄ jest rodzicielstwo.
Tworzymy bezpieczne i stylowe produkty dzieciÄce, które towarzyszÄ Ci na kaÅŒdym etapie tej niezwykÅej podróŌy. Od pierwszego spaceru z wózkiem, przez jazdÄ na rowerku biegowym, aÅŒ po bezpieczne podróŌe w foteliku samochodowym â jesteÅmy tu dla Was.
The art of Parenthoodé£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ÐОзайМ О ÐаÑеÑÑвП ÑПваÑа ПÑлОÑМПе
ÐаÑеÑÑвП ÑПваÑа ПÑÐµÐœÑ Ñ ÐŸÑПÑее! ÐОзайМ ПÑÐµÐœÑ Ñ ÐŸÑПÑОй ,О ÑЎПбМÑй!ÐПÑÑавка ПÑÐµÐœÑ Ð±ÑÑÑÑÐ°Ñ Ðž каÑеÑÑÐ²ÐµÐœÐœÐ°Ñ !
Polecamð pomimo problemow udaÅo sieâŠ
Polecamð pomimo problemow udaÅo sie rozwiazaÄ problem bardzo szybko sprawnie. POLECAM 1000%
KrzeseÅko do karmienia Enock
KrzeseÅko do karmienia Enock.
. Serwis natomiast bez problemu, w dwa dni wysyÅa nowe zaczepy i krzeseÅko dalej cieszy. Polecamy!
Mata piÄkna
Mata piÄkna, dobrej jakoÅci, a co najwaÅŒniejsze to maÅemu uÅŒytkownikowi siÄ spodobaÅa.
Polecam.
Szybka i sprawna wysyÅka.
Szybka i sprawna wysyÅka.
KrzeseÅko idealne ð
SpeÅnia wszystkie oczekiwania.
Super materiaÅy.
Ciche ÅŒelowe kóÅeczka co jest bardzo waÅŒne.
Bardzo Åatwy montaÅŒ.
Polecam.
NosidÅo idealne
Bardzo dobrze wykonane nosidÅo, kolory bez zmian, szybka regulacja, Åatwe w uÅŒytkowaniu, fajny panel wentylacyjny co jest dodatkowym plusem. Idealne nosidÅo za tÄ cene
Firma sprzedaje foteliki samochodowe które nie przeszÅy testów!!!! Brak kontaktu!!!!
Firma sprzedaje foteliki samochodowe, które nie przeszÅy testów zderzeniowych!!!Foteliki z tej serii majÄ
wadÄ fabrycznÄ
!!! Zero odpowiedzi na maile, o poÅÄ
czeniu telefonicznym moÅŒna zapomnieÄ. OdpowiadajÄ
jedynie boty, a "rozmowa" z nimi nic nie daje!!! Z wiadomoÅci od bota dowiedzialem siÄ, ÅŒe firma Kinderkraft jest Åwiadoma i wie o tym, ÅŒe sprzedawane foteliki z tej serii sÄ
wadliwe. Jednak nie informuje o tym fakcie
klientów ,którzy zakupili te produkty!!! To jest skandal!!! Nie polecam!!! Na wiadomoÅÄ zapewne odpowie bot, piÄknie napisanÄ
formuÅkÄ
, która i tak nic nie da!!!! Nie sprzedajecie butów, które jak sa uszkodzone to nic sie nie stanie, tylko m.in foteliki bezpieczeÅstwa dla dzieci. A ich wady i problemy z tym zwiÄ
zane powinny byÄ rozwiÄ
zywane jak najszybciej!!!! Gdybym nie natrafiÅ przypadkiem na testy nie wiedziaÅbym o caÅej sytuacji!!! AÅŒ strach pomyÅleÄ co wydarzyloby siÄ przy ewentualnej kolizji!!!!

Kinderkraft ããã®åç
Bardzo mile zaskoczony jestem PaÅstwaâŠ
Bardzo mile zaskoczony jestem PaÅstwa produktem. Super fotelik w rozsÄ
dnej cenie ð.
Polecam wszystkim niezdecydowanymððª ( kupiÅem drugi taki sam, do drugiego auta )
Zakup tego rowerka to jedna zâŠ
Zakup tego rowerka to jedna z najgorszych decyzji. Kinderkraft Spinstep jest kompletnie nieprzemyÅlany pod wzglÄdem uÅŒytkowania. NajwiÄkszy problem to brak realnej kontroli nad kierunkiem jazdy â dziecko moÅŒe swobodnie skrÄcaÄ kierownicÄ
, przez co podczas spaceru caÅy czas âwalczy siÄâ z rowerkiem. Nie da siÄ go normalnie prowadziÄ jak wózka, co caÅkowicie mija siÄ z jego przeznaczeniem.
Za tÄ cenÄ jest to absolutnie niedopuszczalne. Producent sugeruje funkcjÄ sterowania przez rodzica, ale w praktyce dziaÅa to bardzo sÅabo albo wcale. Rower jest przez to nie tylko niewygodny, ale teÅŒ potencjalnie niebezpieczny â dziecko moÅŒe nagle skrÄciÄ i doprowadziÄ do niekontrolowanej sytuacji.
JakoÅÄ wykonania i funkcjonalnoÅÄ nie sÄ
warte swojej ceny. Å»aÅujÄ zakupu i zdecydowanie nie polecam â lepiej poszukaÄ modelu z prawdziwÄ
blokadÄ
kierownicy, bo ten kompletnie siÄ do tego nie nadaje.
Super
Szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem jedyne co to kolor trochÄ inny niÅŒ na zdjÄciu zielony
Hulajnoga bardzo fajna ,godna polecenia.
PóŠŌycia w Afryce
PóŠŌycia w Afryce â tak moÅŒna okreÅliÄ czas oczekiwania na ten rower. Zamiast obiecanych trzech dni, wszystko przeciÄ gnÄÅo siÄ prawie do tygodnia, wÅÄ czajÄ c w to zwrot Årodków i ponowny zakup.
Opinia wózka Nebo
Z recenzjÄ wózka nebo czekaliÅmy do koÅca urlopu aby upewniÄ siÄ, czy opis na stronie jest zgodny z rzeczywistoÅciÄ . Nasza niunia jest juÅŒ wÅaÅcicielkÄ wózka Nea 2, ale ten wózek jest niestety za duÅŒy na wyjazdy autem bÄ dź samolotem dlatego zdecydowaliÅmy siÄ na wózek który zajmuje maÅo miejsca, Åatwo siÄ go skÅada, jest kompaktowy i lekki. Ma wszystko to czego potrzeba dla maluszka w czasie wyjazdu. JesteÅmy bardzo zadowoleni z zakupu i moÅŒemy poleciÄ go innym rodzicom.
Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa. KrzeseÅko bardzo fajne kompaktowe Åatwo siÄ skÅada i rozkÅada, moÅŒna wszÄdzie schowaÄ i zmieÅciÄ.
KupiÅem ten produkt i jest naprawdÄâŠ
KupiÅem ten produkt i jest naprawdÄ Åwietny; rower jest wytrzymaÅy i wygodny.
PiÄkny rowerek i bardzo dobrzeâŠ
PiÄkny rowerek i bardzo dobrze wykonany.RozkÅadany i skÅadany na klik.
szybka dostawa
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ