Kindernachtlampjes レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn zoon is super blij met het net binnen gekomen nachtlampje. De levertijd was wat langer dan gehoopt maar het was goed uitgelegd via de klantenservice. Ik ben tevreden!

5つ星のうち1の評価

7juni betaald voor een nachtlampje, Fake t&t code ontvangen die alleen maar te zien valt op hun site die ook vanzelf veranderd aangezien de situatie. We zijn in tussentijd al 1JULI en de track en tr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind januari een bestelling geplaatst, deze zou na een week geleverd worden. Steeds krijg ik bericht dat het langer duurt (zonder geldig track- and-tracenummer) en de laatste berichtgeving was da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Laatst 2 nachtlampjes besteld voor mijn zoontje, 1 super blij mee en 1 was helaas uitverkocht. Hiervoor heb ik binnen 2 dagen mijn geld teruggestort gekregen. De klantenservice was top, de levertijd w... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Reeds meerdere keren een lampje…

Reeds meerdere keren een lampje besteld. De levertijd is wel iets langer, maar dit wordt op de site aangegeven. Wel eens gehad dat het mij te lang duurde, maar gewoon uiteindeliik goed te woord gestaan door de klantenservice en mijn bestelling gekregen. Grtz Annete

2020年1月10日

Beste,

Dat is fijn om te horen! We proberen inderdaad altijd naar een passende oplossing te zoeken, zodat beide partijen tevreden zijn. :)

Heel veel plezier met de nachtlampjes en bedankt voor je vertrouwen!

Zeer slecht

Zeer slecht! Pokemon nacht lamp besteld erg lange lever tijd. Komt rechtstreeks van Ali expres vandaan. Oplichters dus! Niet bestellen!

Als je het pakket volgt staat er gewoon dat het bij AliExpress vandaan komt. Dus neem ik aan dat dat klopt. Op de site kindernachtlampjes staat bij het artikel dat ik besteld heb nog slechts 1beschikbaar. Onzin! Denk dat er nog wel meer in China klaar liggen. Heb €30! Betaald voor een lampje die nog geen €5 daar kost. Dan vind ik €25 een hoop geld voor de (service) die jullie leveren. En de lange lever tijd. En niet telefonisch bereikbaar zijn!

2019年12月29日

Beste,

Wij vinden het erg jammer dat je gefrustreerd bent en het idee hebt dat de nachtlampjes van Ali Express komen. De nachtlampjes komen inderdaad uit China (95% van de producten die worden aangeboden door retailers komen uit China) en zullen vast en zeker ook wel te koop zijn elders. Wij hebben onze eigen leverancier uit China waar wij dan ook persoonlijk contact mee hebben. Wij staan garant voor goede kwaliteit nachtlampjes. Daarnaast heeft een nachtlampje kopen bij Kindernachtlampjes ook nog andere voordelen t.o.v. het rechtstreeks uit China zelf te bestellen:

- Wij bieden een Nederlandse klanten service
- Altijd 14 dagen retour garantie zonder opgaaf van reden
- Als er een nachtlampje zoek raakt tijdens de verzending lossen wij dit altijd met de klant op
- Als tijdens de garantieperiode het nachtlampje kapot gaat, kunnen wij altijd een nieuwe opsturen of een terugbetaling in gang zetten

Deze voordelen heb je allemaal niet als je rechtstreeks een nachtlampje uit China besteld. Kindernachtlampjes voegt dus waarde toe voor jullie (de klant). Dat doen wij met heel veel passie en plezier!

Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.

Zeer slecht

Zeer slecht. Een nachtlamp bestel. Nu 24 dagen geleden... 2x gemaild en geen lamp... Belachelijk!

2019年12月26日

Beste,

Erg jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Kindernachtlampjes. Onze excuses hiervoor!

We willen je vriendelijk verzoeken om een mailtje te versturen naar info@kindernachtlampjes.nl. Dan achterhalen we samen wat er is misgegaan, dan kunnen we vervolgens zoeken naar een passende oplossing. (Waarschijnlijk is dit al gebeurt en is deze reactie overbodig, maar we kunnen je naam niet zien dus vandaar dat wij toch even reageren)

Oplichters

Oplichters, lampje besteld dan is het zogenaamd verzonden. Na een week nog eens informeren krijg je een mail dat het naar hun retour is gestuurd want de verpakking was stuk ? Vervolgens hoor je niets meer geen reactie op mail telefoonnummer staat nergens vermeld. Dit is zo bedrijf dat ervoor zorgt dat mensen huiverig worden om via een webshop wat te bestellen, mijn advies kijk of er een keurmerk bij zit, lees de recensies en of er een telefoonnummer bij zit. Dit bedrijf krijgt een dikke nul.

2019年12月22日

Beste,

Wij vinden het erg jammer dat jij hier ons in een negatief daglicht zet, terwijl wij dit netjes met jou hebben opgelost. Deze review is waarschijnlijk geschreven voordat wij de zaak in kwestie met jou hadden opgelost.

Dat er iets mis gaat met een verzending kan altijd gebeuren helaas. Dit zijn voor ons ook onvoorzienbare omstandigheden waar wij helaas geen invloed op kunnen uitoefenen. Het pakketje was inderdaad beschadigd en zo willen wij het dan niet bij de klant laten afleveren. Wij staan voor kwaliteit en dat was in dit geval geschaamd. Wij hebben deze situatie dan ook netjes aan jou uitgelegd. Hierbij hebben wij aan jou gevraagd wat je wenst: Een herzending of restitutie van het aankoopbedrag. Je hebt gekozen voor het laatste en dat hebben wij dan ook netjes gedaan.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。