レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren klant, dus al een hele boekenkast vol. Heel leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer een verrassing in onze brievenbus. Top!

5぀星のうち1の評䟡

Liefst geen ik 0 sterren maar dat kan niet... Ik werd benaderd (via telefoon) omdat ik toen der tijd de blijdoos had aangevraagd, ik heb toen via de telefoon gezegd er geen behoefte aan te hebben... D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle reacties op e-mails en erg vriendelijk – dank u wel. De boeken verkeren in een werkelijk onberispelijke staat en de verpakking is net een cadeau; echt geweldig. Mijn zoon is ontzettend bli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkele jaren geleden leerde Wij kinderplezier kennen , ondertussen groeien de boekjes mee met ons zoontje , en is zijn kleine broer aan de beurt om Mee te genieten , prachtige boeken , leuke sp... もっず芋る

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 145ä»¶

レビュヌを曞く

Leuk concept

Heel leuk concept om je kinderen aan het lezen te krijgen (én te houden) Het boekenpakket komt op hun eigen naam toe in een aantrekkelijke cadeauverpakking en bestaat uit een goede mix van leesboeken, strips en doe-boeken, telkens aangepast aan hun leeftijd en niveau. Onze drie kinderen hebben hier allemaal jarenlang van genoten.

2026幎1月7日

geldklopperij

geldklopperij! Beide kinderen hadden een abonnement. 1 abonnement was al langer opgezegd en toch kregen wij nog pakketten aan. Daarna zette ik voor het andere kind ook het abonnement stop. Tot op heden krijg ik nog steeds mails voor te betalen ondanks ik niets meer ontvang!
Meermaals contact opgenomen en het stopt niet!
Als ze antwoorden geven ze altijd als reactie "je krijgt nog 1 pakket na opzegging en dan stopt het" Na 2 maanden blijft het nog steeds doorgaan. Ze sturen inderdaad niets meer op maar de vraag voor betalingen blijft. Ook heb ik 2 kinderen en krijgen mijn man en ik beiden 2 mails aan per kind...

2025幎12月30日

Oplichterij

Oplichterij! Ze belden me op uit het niets
 ik wist niet dat ik een abonnement had maar kreeg ineens boeken in de bus met factuur! Ook heel erg onvriendelijk!

2025幎12月30日

Leuke boeken

Onze dochter is altijd zeer blij als het nieuwe boekenpakket aangekomen is. Ze is heel geïnteresseerd in boeken. Dit is een leuke kans om haar met veel boeken te laten kennismaken. Dit zorgt ervoor dat ze ook al een rijke woordenschat heeft.

2025幎12月19日
5぀星のうち4の評䟡

Kinderplezier is een aanrader!

Heel tevreden van ons boeken abonnement bij Kinderplezier! Er is genoeg variatie van zowel leuke tot educatieve boekjes. Dit is enorm handig als je zelf soms weinig inspiratie heb en niet weet welke boekjes er allemaal op de markt zijn.

Wij kijken er elke maand naar uit om te ontdekken welke boekjes we mogen ontvangen. Naarmate je kindje ouder wordt, groeit het niveau van boekjes mee. Deze maand mochten we ook een kleurboek ontvangen.

Enige tip: als de post levert terwijl we niet thuis zijn en we het moeten oppikken bij een Postpunt, dan is er geen trackingcode voorzien. Dit zorgt ervoor dat ze het pakket sneller kunnen kwijtraken/lang moeten zoeken in hun magazijn.

Toen ons pakket kwijt was geraakt door de bezorger, werden we enorm snel geholpen via de klantendienst. Er werd dan ook meteen een nieuw exemplaar opgestuurd.

Kort samengevat: als je een leuk cadeau zoekt of graag verhaaltjes voorleest, dan is een boeken abonnement bij Kinderplezier een echte aanrader!

2025幎12月12日

De perfecte boekjes!

Het zijn veel leuke boekjes!
Verschillende soorten, voor ieder wat wils!
De harde kaft boekjes zijn het leukste.
Het zijn dan ook bekende figuren, wat het leuk maakt!
Zeker een aanrader 😍

2025幎12月9日