Al jaren klant, dus al een hele boekenkast vol. Heel leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer een verrassing in onze brievenbus. Top!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Liefst geen ik 0 sterren maar dat kan niet... Ik werd benaderd (via telefoon) omdat ik toen der tijd de blijdoos had aangevraagd, ik heb toen via de telefoon gezegd er geen behoefte aan te hebben... D... ãã£ãšèŠã
Zeer snelle reacties op e-mails en erg vriendelijk â dank u wel. De boeken verkeren in een werkelijk onberispelijke staat en de verpakking is net een cadeau; echt geweldig. Mijn zoon is ontzettend bli... ãã£ãšèŠã
Enkele jaren geleden leerde Wij kinderplezier kennen , ondertussen groeien de boekjes mee met ons zoontje , en is zijn kleine broer aan de beurt om Mee te genieten , prachtige boeken , leuke sp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super mooie pakketen
Reeds enkele keren een pakket besteld. Zit telkens vol met heel mooie boeken die echt aangepast zijn aan de leeftijd van het kind. Heel tevreden van en dus nu ook beslist om 6 keer per jaar een pakket te bestellen.
Kinderplezier
Ik vind dit een top-systeem. Goede communicatie over de bestellingen. Leuke boekjes om de zo veel tijd in de brievenbus, zonder ze te moeten kiezen, want uit 1000000 boekjes kiezen is echt moeilijk!
Ik heb 2 pakketen ontvangen en ook 2âŠ
Ik heb 2 pakketen ontvangen en ook 2 pakketen betaald. Ik heb ook mijn abonnement stop gezet. Maar toch krijg ik mails voor nog facturen . Dit is erg vervelendâŠ.
Veel leuker dan verwacht
Ik had er niet zoveel van verwacht maar we kregen super leuke en gevarieerde boekjes. We hadden een voelboekje, een boekje van elmo over diertjes, eentje van hopla en nog een boek of knuffelen. Wij laten optijd boekjes komen zodat de kindjes geen boekjes beu worden!
Kinderplezier heeft ervoor gezorgd datâŠ
Kinderplezier heeft ervoor gezorgd dat ons avondritueel heel mooi werd met leuke voorleesboeken. Onze zoon heeft Dikkie Dik leren kennen, hij is er helemaal weg van
Het is een aanrader!
Het is een aanrader. Boeken worden op tijd en netjes geleverd. Onze 6 kleinkinderen kijken tweemaandelijks uit naar hun nieuwe pakketje.
Je kan snel en eenvoudig de moeilijkheidsgraad en frequentie zelf aanpassen.
Absoluut TOP!
Zeer handige service. Goed geselecteerde boeken voor onze leeftijd en een beetje voor de toekomst.
Ik gebruik het al bijna twee jaar.
Ik vind het leuk. Ik raad het aan!
Ik ben zo blij met dit abonnement
Ik ben zo blij met dit abonnement. De boekjes zijn altijd heel gevarieerd en mijn zoontje houdt écht van zijn kleine bibliotheek.
aanrader!
Elke maand kijken we uit naar de komst van de boekjes. Enkele over Wit Visje en Dikkie Dik zitten steevast in het avondritueel.
Leuke boeken & super vriendelijkeâŠ
Leuke boeken & super vriendelijke klantenservice!
Super content
Ik ben super blij met de kwaliteit van de boeken! En de klanten service. Direct antwoord en alles gaat heel vlot. Echt een aanrader!!
Leuke en kwaliteitsvolle boeken
Leuke en kwaliteitsvolle boeken
Heel gemakkelijk
Heel gemakkelijk, boeken worden thuis geleverd je moet enkel maar achteraf betalen. De boeken zijn gevarieerd en ideaal voor de leeftijd van mijn kindje
Atlijd mooie en verschillende boeken enâŠ
Atlijd mooie en verschillende boeken en je kan makkelijk de tijd kiezen van om de hoeveel tijd je ze graag wilt. De enige reden dat wij moeten opzeggen is omdat onze boekenkast uit puilt. Ik raad het iedereen aan en zou het zo opnieuw doen. Top!
Leuk concept
Het is een leuk concept, onze baby vindt de boekjes leuk. Wanneer je vragen hebt reageren ze snel en helpen je goed.
Na eerst een proefpakket te krijgen vanâŠ
Na eerst een proefpakket te krijgen van 4 boekjes (enkel de verzendkosten moeten betalen) zo tevreden dat we nogmaals een pakketje hebben genomen. Nu via de site super gemakkelijk kunnen aanpassen dat ik maar 4x per jaar een boekenpakket wens ipv elke maand. Top service en mooie boeken.
Thank you for great quality books for small autistic children
My daughter Lisa is almost 5, she has autisme, and she's always happy to receive a new package from you with coloring books, Peppa Pig and Bumba, sometimes Sesame straat! Sometimes I'm being late in paying facturen, but you're always with kindness and patience waiting for me and giving me time to pay! I appreciate this the most! Thank you for happiness every month for my child â£ïž
Klantvriendelijk, op maat en altijd zeer leuke boeken!
Altijd zeer correct. Toegankelijke en fijne klantendienst. Handig systeem waarmee je zelf je abonnement kan managen. Een fijne mix van toffe lees- en/of doeboeken en strips. Fan!
Goede boeken
Goede boeken, elke maand waard voor het geld. Kinderen zijn er elke maand blij mee.
Positieve ervaring
Ons kind beleeft veel plezier aan de boekjes die we ontvangen hebben. Ze zijn geselecteerd op maat. Het zijn vaak mooie verhalen om voor te lezen maar ook al eens werkboekjes waar ons kind mee aan de slag kan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã