レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super lÊkre produkter, super hurtig levering OG der kom smÃ¥ samples gaver med i kÞbet 🌷 rigtig god service

Ikke fÞrste gang jeg bestiller fra HelloKleen og bestemt heller ikke sidste. Produkterne er vanedannende og bliver gang pÃ¥ gang positivt overrasket, nÃ¥r jeg vover mig ud og prÞver nye ting som fx sham... もっず芋る

Endnu engang en super service og lynhurtig levering! Jeg har et par produkter som har fÃ¥et fast plads hos mig. Julia guider altid Êrligt omkring produkter, hvilket gÞr jeg tÞr prÞve nye ukendte prod... もっず芋る

䌁業が回答したした

SkÞn webshop med udfÞrlige beskrivelser af alle produkter! Jeg er ogsÃ¥ glad for at webshoppen prioriterer bÊredygtighed hele vejen rundt. Jeg manglede en ansigtscreme til sensitiv hud og er blevet r... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Kind Labels er en livsstils webshop med et personligt hÃ¥ndplukket sortiment og en bÊredygtig tilgang. Du finder alt til hjemmet, den personlige pleje, rengÞring og alt midt i mellem. Kind Labels er "venlige mÊrker" til dig, der sÞger brugervenlighed og kvalitet, samt genanvendelige, vandbesparende og miljÞvenlige produkter i balance med dig, dyrene og naturen. GÞr det nemt at vÊlge grÞnt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten ved at handle pÃ¥ Kind Labels 🌱 Forhandler af yndede mÊrker sÃ¥ som AYA&IDA, Maison Belle, SKOON, Sonett, Croll & Denecke, Urtegaarden, Collines de Provence, samt Clochee.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

43件のレビュヌ

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fik sÞdt kort og lÊkre prÞver med forsendelsen:-)

2025幎3月5日

KÊre Annemarie,

dejligt at hÞre, at du modtog pakken med hurtig levering - jeg strÊber efter at fÃ¥ ordre ud til jer indenfor et par dage 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse,
De bedste hilsner,
Julia fra Kind Labels 🌿

UdfÞrlige produktbeskrivelser og fokus på miljÞet!

SkÞn webshop med udfÞrlige beskrivelser af alle produkter! Jeg er også glad for at webshoppen prioriterer bÊredygtighed hele vejen rundt.
Jeg manglede en ansigtscreme til sensitiv hud og er blevet rigtig glad for den jeg kÞbte. Vender helt sikkert tilbage!

2024幎11月24日

Kind Labels からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse, Laura!
Det går lige i hjertet at lÊse den :)

Dbh Julia fra Kind Labels 🌿

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! SkÞnne produkter og sÞd personlig hilsen i pakken! Jeg er fan! 🙏🏻😍

2024幎9月19日

KÊre Nathasja,

tusinde tak for din anmeldelse og at du gav dig tid til at skrive den.
Jeg bestrÊber mig efter at give den bedste oplevelse muligt, hvorfor det er skÞnt at hÞre, at du er fan ☺

Dbh
Julia fra Kind Labels 🌱

Rigtig dejlige produkter til en meget

Rigtig dejlige produkter til en meget rimelig pris 🙏

2024幎2月11日

KÊre Karina,
mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊
Det betyder rigtigt meget og hvor er det dejligt at hÞre, at produkterne faldt i god jord med dig!

Julia, Kind Labels 🌱

Ærlige produkter og Êrlig vejledning.

Endnu engang en super service og lynhurtig levering!
Jeg har et par produkter som har fået fast plads hos mig. Julia guider altid Êrligt omkring produkter, hvilket gÞr jeg tÞr prÞve nye ukendte produkter også. Jeg er altid meget tilfreds.

2024幎1月30日
自発的なレビュヌ

Hej Pernille,

tusinde tak - det er en fornÞjelse at lÊse anmeldelser, sÃ¥ tak fordi du gav dig tid til at skrive en 😊

Dejligt at hÞre, at du altid har en fantastisk oplevelse - det er det jeg strÊber efter!

Fantastisk oplevelse igen igen

Igen, hurtig levering, lÊkre produkter, altid gode tilbud som ofte kommer med i kurven 🫣 Og sÃ¥ fÃ¥r man altid en “glad” pakke med smÃ¥ prÞver pÃ¥ produkterne og en hilsen 🀍

2024幎1月16日

KÊre Sara,

tusinde tak for endnu en anmeldese - de varmer hver gang og jeg kan ikke få armene ned!

De bedste hilsner,

Professionel rådgivning af Julia

Jeg har endnu ikke handlet hos Kind Labels, men fået utrolig hjÊlpsom vejledning og hjÊlp af sÞde og professionelle Julia.

Jeg skrev til Julia da jeg så hun tilbÞd rådgivning på hendes hjemmeside, fordi jeg simpelhen var ved at give op på min hud og produkter. Jeg var kommet til at bruge en masse produkter forkert og det havde min hud reageret på. Julia hjalp mig med at finde en fornuftig routine med de produkter som jeg allerede har, men anbefalede også nye. Hun hjalp mig til at forstå hvad min problemstilling var og hvad man kunne gÞre ved det. Satte mig lidt ind i hud cyklus, produkters virkning og forklarede mig hvorfor man skal vÊre tålmodig. Ikke mindst har hun givet mig enormt meget håb! - Det er jeg så taknemlig for. Helt klart det vÊrd at spÞrge Julia til råds <3

2023幎9月28日
自発的なレビュヌ

Hej Cecilie,
hvor er det skÞnt at hÞre, at du fÞlte dig tryg i min rådgivning og at du er blevet håbefuld for din huds tilstand i fremtiden. Du kan altid skrive ind igen, hvis du har flere spÞrgsmål.
Og et stort TAK, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder enormt meget.

Julia, Kind Labels 🌱

KÊre Kirsten,
tusinde tak for dine rosende ord.

Venlig hilsen Julia
Kind Labels 🌱