Super lÊkre produkter, super hurtig levering OG der kom smÃ¥ samples gaver med i kÞbet ð· rigtig god service
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ikke fÞrste gang jeg bestiller fra HelloKleen og bestemt heller ikke sidste. Produkterne er vanedannende og bliver gang pÃ¥ gang positivt overrasket, nÃ¥r jeg vover mig ud og prÞver nye ting som fx sham... ãã£ãšèŠã
Endnu engang en super service og lynhurtig levering! Jeg har et par produkter som har fÃ¥et fast plads hos mig. Julia guider altid Êrligt omkring produkter, hvilket gÞr jeg tÞr prÞve nye ukendte prod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SkÞn webshop med udfÞrlige beskrivelser af alle produkter! Jeg er ogsÃ¥ glad for at webshoppen prioriterer bÊredygtighed hele vejen rundt. Jeg manglede en ansigtscreme til sensitiv hud og er blevet r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kind Labels er en livsstils webshop med et personligt hÃ¥ndplukket sortiment og en bÊredygtig tilgang. Du finder alt til hjemmet, den personlige pleje, rengÞring og alt midt i mellem. Kind Labels er "venlige mÊrker" til dig, der sÞger brugervenlighed og kvalitet, samt genanvendelige, vandbesparende og miljÞvenlige produkter i balance med dig, dyrene og naturen. GÞr det nemt at vÊlge grÞnt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten ved at handle pÃ¥ Kind Labels ð± Forhandler af yndede mÊrker sÃ¥ som AYA&IDA, Maison Belle, SKOON, Sonett, Croll & Denecke, Urtegaarden, Collines de Provence, samt Clochee.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kontakt@kindlabels.dk
- kindlabels.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super lÊkre produkter
Rigtig god vejledning og jeg fik hurtigâŠ
Rigtig god vejledning og jeg fik hurtig min pakke med de lÊkre cremer
Rigtig fine produkter og god service (:

Super hurtig levering
Super hurtig levering, fik sÞdt kort og lÊkre prÞver med forsendelsen:-)

Kind Labels ããã®åç
Hurtig levering og skÞnne produkterð±
UdfÞrlige produktbeskrivelser og fokus på miljÞet!
SkÞn webshop med udfÞrlige beskrivelser af alle produkter! Jeg er også glad for at webshoppen prioriterer bÊredygtighed hele vejen rundt.
Jeg manglede en ansigtscreme til sensitiv hud og er blevet rigtig glad for den jeg kÞbte. Vender helt sikkert tilbage!

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! SkÞnne produkter og sÞd personlig hilsen i pakken! Jeg er fan! ðð»ð

Kind Labels ããã®åç
Rigtig dejlige produkter til en megetâŠ
Rigtig dejlige produkter til en meget rimelig pris ð

Kind Labels ããã®åç
Ãrlige produkter og Êrlig vejledning.
Endnu engang en super service og lynhurtig levering!
Jeg har et par produkter som har fået fast plads hos mig. Julia guider altid Êrligt omkring produkter, hvilket gÞr jeg tÞr prÞve nye ukendte produkter også. Jeg er altid meget tilfreds.

Fantastisk oplevelse igen igen
Igen, hurtig levering, lÊkre produkter, altid gode tilbud som ofte kommer med i kurven ð«£ Og sÃ¥ fÃ¥r man altid en âgladâ pakke med smÃ¥ prÞver pÃ¥ produkterne og en hilsen ð€

Kind Labels ããã®åç
God hjemmeside og hurtig betjening afâŠ
God hjemmeside og hurtig betjening af ordre
Hurtig og effektiv handel
Hurtig og effektiv handel. Alle produkterne er af hÞj kvalitet og fÞles eller dufter ikke syntetisk. Priserne er fair og faktisk billige i forhold til kvaliteten
SkÞnne produkter
SkÞnne produkter, og fantastisk kundeserviceð€©KÊmpe anbefalingð«¶ðŒð«§
Professionel rådgivning af Julia
Jeg har endnu ikke handlet hos Kind Labels, men fået utrolig hjÊlpsom vejledning og hjÊlp af sÞde og professionelle Julia.
Jeg skrev til Julia da jeg så hun tilbÞd rådgivning på hendes hjemmeside, fordi jeg simpelhen var ved at give op på min hud og produkter. Jeg var kommet til at bruge en masse produkter forkert og det havde min hud reageret på. Julia hjalp mig med at finde en fornuftig routine med de produkter som jeg allerede har, men anbefalede også nye. Hun hjalp mig til at forstå hvad min problemstilling var og hvad man kunne gÞre ved det. Satte mig lidt ind i hud cyklus, produkters virkning og forklarede mig hvorfor man skal vÊre tålmodig. Ikke mindst har hun givet mig enormt meget håb! - Det er jeg så taknemlig for. Helt klart det vÊrd at spÞrge Julia til råds <3

Kind Labels ããã®åç
God personlig rådgivning om produkterne. Kender flere af produkterne i forvejen og synes, de er skÞnne og velduftende. Ingen problemer med bestilling
Ingen problemer med bestilling. Fin og overskuelig hjemmeside

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ