Altid hurtigt levering og perfekte priser. Vælger altid Lalume hvis jeg kan få produktet der. Varme anbefalinger.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kan klart anbefales Super god service fra virksomheden. Havde bestilt en vare fra fjernlageret, hvor jeg fik en besked om jeg ville opgradere for at få produktet hurtigere og så endda med en skarpere... もっと見る
企業が回答しました
Har bestilt derfra 2 gange nu uden problemer. Varen bliver hurtigt leveret, og denne gang var der en lille gave med :)
企業が回答しました
Meget professionel og positiv oplevelse. Varen jeg bestilte var udgået, som jeg allerede samme dag fik af vide. Jeg fik i stedet for et meget flot tilbud om en anden og dyrere vare og endda til samme... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi tror på holistisk skønhed Hos La Lume har vi truffet et valg om ikke at ville udsætte hverken dig, vores behandlere eller miljøet for kemikalier, vi ved, kan være- eller er - potentielt skadelige på den ene eller anden vis. Derfor er vi bl.a. certificeret miljøvenlig klinik og vælger udelukkende produkter der lever op til vores høje krav. Dermed er du som kunde, sikker på at alle produkterne hos os, har den højeste standard - både inden for virkning, resultat, miljø og renhed af produkterne. Vi gennemtester alle produkter grundigt på egen krop, inden vi sælger dem videre til dig. Vi vælger udelukkende skønhedsprodukter af den højeste kvalitet og fra leverandører hvis vision vi kan stå inde for og identificere os med. Derfor kan du altid føle dig helt tryg ved at vide, at uanset hvilket produkt du køber, så har vi gjort alt forarbejdet, og sikret dig det sundeste, mest effektive, grønne og bæredygtige alternativ. Det har vi, fordi vi går op i din sundhed – men også sundheden hos producenterne, hos dem der dyrker de ingredienser, som indgår i produkterne – og i sidste ende vores planet.
Dybdalen 12, 8960, Randers, デンマーク
- hej@lalume.dk
- lalume.dk
Altid hurtigt levering og perfekte…
Fik min vare til tiden
Produktet er fantastisk
Produktet er fantastisk. Varen var bare lidt længe undervejs. (6 dage)
Fik varen hurtig til en super god pris…
Fik varen hurtig til en super god pris og med en lille ekstra gave 😊
Super service og hurtig levering
Jeg får altid en super service hos Lalume.dk og meget hurtig levering. Det her er en Webshop som jeg personligt handler hos ofte. Bedre argument for at du roligt kan gøre det samme, findes nærmest ikke. ;-)
Staff at Bondi Junction said i could…
Staff at Bondi Junction said i could return any item. In good faith, I purchased a set and went on my way. I came back to exchange items where I was told I could not exchange.
Never again. Do not buy here
!!!
Nemt og hurtigt
God oplevelse
Gode produkter, hurtig levering. Og så var der en personlig hilsen og en lækker prøve med bestillingen.
Lynhurtig levering og en lille prøve…
Lynhurtig levering og en lille prøve extra i pakken. 🙂👍
Godt udvalg og hurtig levering
Hurtig og god service.
Jeg er så glad for produktet som jeg…
Jeg er så glad for produktet som jeg købte, og det har i den grad hjulpet med de indgroede hår.
Tak
Trustpilot エクスペリエンス