レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god service, der bliver givet hurtig svar når man har spÞrgsmål. Og ikke mindst super hurtig pakning af ordre. Jeg er blevet så glad for at handle hos kingshop og kan kun anbefale det.

Super go service, fik desvÊrre den forkerte vare og skrev det til dem, de grab det med Ã¥bne arme og sende mig pengene retur. Vil 100 handle der igen en anden gang👏

LÊkkert udvalg og hurtig forsendelse. en af varerne jeg modtag var forkert og i lÞbet af et dÞgn var den rigtige vare afsendt som jeg modtog kort tid efter. Rigtig god service.

Jeg bestilte en sporlinie, havde set pÃ¥ den lÊnge, har endnu ikke haft den i brug. Men virker bestemt til at den lever op til mine forventninger. Noget af det jeg elskede ved min pakke fra Kingssh... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

KingsShop – Alt til din Hund med Personlig Kundeservice. Velkommen til KingsShop! Vi er en dansk webshop, som specialiserer sig i kvalitetsprodukter udelukkende til hunde. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af nÞje udvalgte produkter, der gÞr livet bedre og sjovere for bÃ¥de hunde og deres ejere. Fra legetÞj og foder til plejeprodukter og udstyr – vi har alt, hvad din hund behÞver. Hos KingsShop gÃ¥r vi op i at vÊre tÊt pÃ¥ vores kunder. Vi forstÃ¥r, at din hund er en vigtig del af familien, og vi er her for at hjÊlpe med at finde de bedste produkter til netop jeres behov. Vores kundeservice er altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, store som smÃ¥, og vi sÊtter en Êre i at tilbyde en personlig service, hvor du fÞler dig hÞrt og hjulpet hele vejen. Hvorfor vÊlge KingsShop? • Specialiseret Sortiment: Vi tilbyder produkter af hÞj kvalitet specielt tilpasset hundes behov, sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥, at din hund fÃ¥r det bedste. • Personlig Kundeservice: Vi prioriterer tÊt kontakt med vores kunder og byder alle spÞrgsmÃ¥l velkomne. Vi er her for at rÃ¥dgive dig, sÃ¥ du trÊffer de bedste valg for din hund. • Hurtig og Sikker Levering: Vi ved, at du Þnsker at fÃ¥ dine varer hurtigt, og vi arbejder hÃ¥rdt for at levere til tiden – hver gang. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig og din hund hos KingsShop og ser frem til at skabe en tryg og god oplevelse for jer begge. Har du spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ tÞv ikke med at kontakte os – vi er her for dig og din firbenede ven!

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god service

Virkelig god service, der bliver givet hurtig svar når man har spÞrgsmål.

2026幎7月24日
自発的なレビュヌ

Jeg sÃ¥ ved et tilfÊlde en reklame fra

Jeg så ved et tilfÊlde en reklame fra kingsshop på Facebook. Jeg skrev frem og tilbage med Maria på Messenger. Hun var sÞd og venlig og gav kompetent faglig rådgivning om den problemstilling jeg havde med vores hund. Jeg lavede en ordre på de produkter hun anbefalede, pakken kom efter nogle dage ( helligdagene trak leveringen ud) men det er man som kunde jo bevidst om inden man laver en ordre.
Forsvarligt pakket ind, pakken indholdt en lille gave til hunden.

Efter få dage var der en bedring at se i hundens problemstilling. Mine bedste anbefalinger herfra, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.

2026幎5月14日

Bare 👍

Jeg bestilte en sporlinie, havde set på den lÊnge, har endnu ikke haft den i brug. Men virker bestemt til at den lever op til mine forventninger.

Noget af det jeg elskede ved min pakke fra Kingsshop, var det lille fine klistermÊrke der sad pÃ¥ :'undskyld jeg ser lidt brugt ud, men jeg er en genbrugs kasse' ikke nok med det giver smil pÃ¥ lÊben, fortÊller det ogsÃ¥ at butikken har taget stilling til det! 👍

2026幎5月1日

Fantastisk god service!

Har bestemt IKKE handlet hos Kingsshop for sidste gang ☺
Super god service, god vejledning, og hurtig levering. Jeg elsker at Marianne sidder klar til at vejlede og hjÊlpe, og hvor er det dejligt med en shop hvor der er tÊnkt sÃ¥ meget pÃ¥ de store hunde 🥳

Tak til Marianne for en virkelig flot og god service, da jeg havde fÃ¥et kÞbt et ben som desvÊrre ikke fungerede for vores bamse 😓 Lyttende, forstÃ¥ende, vejledende og hjÊlpsom! Jeg er en glad kunde, som vil glÊde mig til at handle hos Kingsshop igen, og vil helt sikkert anbefale andre at gÞre det samme 😊

2026幎1月28日

Jeg kÞbte 5 stykker Kong legetÞj til

Jeg kÞbte 5 stykker Kong legetÞj til min hund - Min lille Yorkie fik det fÞrste og allerede 24 timer efter stoppede det med at pive. Jovist hundelegetÞj går i stykker med tiden, men en hund, som aldrig har Þdelagt et stykke legetÞj fÞr - også kong. Jeg kontaktede Kingsshop og de returnerede pengene for legetÞjet med det samme. Rigtig god oplevelse, hurtig levering, flot og kompakt pakket uden "spild". Ikke sidste gang jeg ligger mine penge der.

2025幎12月18日

KÊre Signe

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, når et legetÞj ikke lever op til forventningerne, og selvom KONG generelt er kendt for hÞj kvalitet, kan der desvÊrre ske undtagelser. Derfor er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjÊlpe dig og refundere belÞbet med det samme.

Det betyder meget for os, at du fremhÊver bÃ¥de den hurtige levering, pakningen og servicen – for netop god kundeservice og fair behandling er noget, vi aldrig gÃ¥r pÃ¥ kompromis med.

Tak for din tillid.

KÊrlig hilsen
Marianne & King 🐟

Kings Shop er en virkelig god butik med

Kings Shop er en virkelig god butik med en fantastisk service. Man bliver altid mÞdt med venlighed og får gerne gode og Êrlige råd. De er også meget hjÊlpsomme, hvis man har problemer eller spÞrgsmål omkring produkter til sin hund.

Butikken har et stort og varieret udvalg af både snacks og foder, og der bliver tydeligt lagt vÊgt på kvalitet. Der bliver kun valgt de bedste produkter, så man fÞler sig tryg ved sit kÞb.

Som en ekstra fin detalje får man ofte en lille gave med, når man bestiller, hvilket viser, at de virkelig vÊrdsÊtter deres kunder. Alt i alt er Kings Shop en butik, jeg varmt kan anbefale.

2025幎12月17日

Kingsshop からの回答

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gÞr mig oprigtigt glad at lÊse, at du fÞler dig godt mÞdt, tryg og godt vejledt. Jeg lÊgger stor vÊgt på kvalitet, Êrlighed og personlig service, så det betyder meget, at det mÊrkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling.

KÊrlig hilsen
Marianne
kingsshop 🐟

Mug på pÞlser

KÞbte feed it pÞlser hvor der var mug på to af dem.
Jeg fik pengene retur for pÞlserne, eller muligheden for at få leveret en ny på min adresse.
Fin service selvom oplevelsen var rigtig trÊls. SÊrligt når man har en allergihund men en ultra sart mave.

EfterfÞlgende opdagede jeg at pÞlserne kun kan holde sig til november - Det stod ikke oplyst selvom sÊlger mener det gjorde.
For havde jeg vidst det så havde jeg ikke kÞbt dem til den pris.

2025幎9月1日

Hej KC 🌞

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at en af pÞlserne var skadet – der var kommet luft i pakken. Du fik selvfÞlgelig pengene retur med det samme, for du skal ikke stÃ¥ med et produkt, du ikke kan bruge.

Med hensyn til holdbarheden stod det i opslaget, at pÞlserne kunne holde sig til november, og derfor var de sat ned med over 15 %. Mange vÊlger ogsÃ¥ at fryse pÞlserne ned, sÃ¥ kan de holde sig i endnu lÊngere tid – det er en god mulighed, hvis man kÞber flere ad gangen.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback 🌞

Marianne, kingsshop.dk

Rigtig fin service.

Rigtig fin service.
Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endda en fin rabat kode jeg kunne bruge.
Syntes det var virkelig fint at få besked med det samme, så man ikke blev irriteret over lang leveringstid. Super service. Produktet blev sendt virkelig hurtigt afsted efter ferietiden.

2025幎7月15日