Virkelig god service, der bliver givet hurtig svar når man har spÞrgsmål. Og ikke mindst super hurtig pakning af ordre. Jeg er blevet så glad for at handle hos kingshop og kan kun anbefale det.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super go service, fik desvÊrre den forkerte vare og skrev det til dem, de grab det med Ã¥bne arme og sende mig pengene retur. Vil 100 handle der igen en anden gangð
LÊkkert udvalg og hurtig forsendelse. en af varerne jeg modtag var forkert og i lÞbet af et dÞgn var den rigtige vare afsendt som jeg modtog kort tid efter. Rigtig god service.
Jeg bestilte en sporlinie, havde set pÃ¥ den lÊnge, har endnu ikke haft den i brug. Men virker bestemt til at den lever op til mine forventninger. Noget af det jeg elskede ved min pakke fra Kingssh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KingsShop â Alt til din Hund med Personlig Kundeservice. Velkommen til KingsShop! Vi er en dansk webshop, som specialiserer sig i kvalitetsprodukter udelukkende til hunde. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af nÞje udvalgte produkter, der gÞr livet bedre og sjovere for bÃ¥de hunde og deres ejere. Fra legetÞj og foder til plejeprodukter og udstyr â vi har alt, hvad din hund behÞver. Hos KingsShop gÃ¥r vi op i at vÊre tÊt pÃ¥ vores kunder. Vi forstÃ¥r, at din hund er en vigtig del af familien, og vi er her for at hjÊlpe med at finde de bedste produkter til netop jeres behov. Vores kundeservice er altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, store som smÃ¥, og vi sÊtter en Êre i at tilbyde en personlig service, hvor du fÞler dig hÞrt og hjulpet hele vejen. Hvorfor vÊlge KingsShop? ⢠Specialiseret Sortiment: Vi tilbyder produkter af hÞj kvalitet specielt tilpasset hundes behov, sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥, at din hund fÃ¥r det bedste. ⢠Personlig Kundeservice: Vi prioriterer tÊt kontakt med vores kunder og byder alle spÞrgsmÃ¥l velkomne. Vi er her for at rÃ¥dgive dig, sÃ¥ du trÊffer de bedste valg for din hund. ⢠Hurtig og Sikker Levering: Vi ved, at du Þnsker at fÃ¥ dine varer hurtigt, og vi arbejder hÃ¥rdt for at levere til tiden â hver gang. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig og din hund hos KingsShop og ser frem til at skabe en tryg og god oplevelse for jer begge. Har du spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ tÞv ikke med at kontakte os â vi er her for dig og din firbenede ven!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god service
Virkelig god service, der bliver givet hurtig svar når man har spÞrgsmål.
LÊkkert udvalg og hurtig forsendelse.
LÊkkert udvalg og hurtig forsendelse.
Super go service
Jeg sÃ¥ ved et tilfÊlde en reklame fraâŠ
Jeg så ved et tilfÊlde en reklame fra kingsshop på Facebook. Jeg skrev frem og tilbage med Maria på Messenger. Hun var sÞd og venlig og gav kompetent faglig rådgivning om den problemstilling jeg havde med vores hund. Jeg lavede en ordre på de produkter hun anbefalede, pakken kom efter nogle dage ( helligdagene trak leveringen ud) men det er man som kunde jo bevidst om inden man laver en ordre.
Forsvarligt pakket ind, pakken indholdt en lille gave til hunden.
Efter få dage var der en bedring at se i hundens problemstilling. Mine bedste anbefalinger herfra, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.
Mere end positivt
Helt fantastisk service og gode produkter!
Bare ð
Jeg bestilte en sporlinie, havde set på den lÊnge, har endnu ikke haft den i brug. Men virker bestemt til at den lever op til mine forventninger.
Noget af det jeg elskede ved min pakke fra Kingsshop, var det lille fine klistermÊrke der sad pÃ¥ :'undskyld jeg ser lidt brugt ud, men jeg er en genbrugs kasse' ikke nok med det giver smil pÃ¥ lÊben, fortÊller det ogsÃ¥ at butikken har taget stilling til det! ð
Fantastisk god og hurtigt service
Fantastisk god og hurtigt service.
Jeg fik mit foder allerede dagen efter.
Lynhurtig
Lynhurtig, jeg havde kvajet mig og kingsshop.dk rettede fejlen â€ïž
Hurtig levering, rigtig god kundeservice. Fantastiske produkter.
Altid god service
Altid god service, godt sortiment, gode priser og hurtig levering
Meget tilfreds!
Fantastisk god service!
Har bestemt IKKE handlet hos Kingsshop for sidste gang âºïž
Super god service, god vejledning, og hurtig levering. Jeg elsker at Marianne sidder klar til at vejlede og hjÊlpe, og hvor er det dejligt med en shop hvor der er tÊnkt sÃ¥ meget pÃ¥ de store hunde ð¥³
Tak til Marianne for en virkelig flot og god service, da jeg havde fÃ¥et kÞbt et ben som desvÊrre ikke fungerede for vores bamse ð Lyttende, forstÃ¥ende, vejledende og hjÊlpsom! Jeg er en glad kunde, som vil glÊde mig til at handle hos Kingsshop igen, og vil helt sikkert anbefale andre at gÞre det samme ð
Anbefales!
Jeg kÞber stort set alle snacks til mine hunde hos Kingsshop. God kvalitet, gode priser, hurtig levering.
Virkelig god og hurtig kundeservice.
Jeg kÞbte 5 stykker Kong legetÞj tilâŠ
Jeg kÞbte 5 stykker Kong legetÞj til min hund - Min lille Yorkie fik det fÞrste og allerede 24 timer efter stoppede det med at pive. Jovist hundelegetÞj går i stykker med tiden, men en hund, som aldrig har Þdelagt et stykke legetÞj fÞr - også kong. Jeg kontaktede Kingsshop og de returnerede pengene for legetÞjet med det samme. Rigtig god oplevelse, hurtig levering, flot og kompakt pakket uden "spild". Ikke sidste gang jeg ligger mine penge der.

Kingsshop ããã®åç
Kings Shop er en virkelig god butik medâŠ
Kings Shop er en virkelig god butik med en fantastisk service. Man bliver altid mÞdt med venlighed og får gerne gode og Êrlige råd. De er også meget hjÊlpsomme, hvis man har problemer eller spÞrgsmål omkring produkter til sin hund.
Butikken har et stort og varieret udvalg af både snacks og foder, og der bliver tydeligt lagt vÊgt på kvalitet. Der bliver kun valgt de bedste produkter, så man fÞler sig tryg ved sit kÞb.
Som en ekstra fin detalje får man ofte en lille gave med, når man bestiller, hvilket viser, at de virkelig vÊrdsÊtter deres kunder. Alt i alt er Kings Shop en butik, jeg varmt kan anbefale.

Kingsshop ããã®åç
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales ð
En KÃMPE succes her i huset ð SuperâŠ
En KÃMPE succes her i huset ð Super hurtig service. Kan klart anbefales herfra ðð»ð

Mug på pÞlser
KÞbte feed it pÞlser hvor der var mug på to af dem.
Jeg fik pengene retur for pÞlserne, eller muligheden for at få leveret en ny på min adresse.
Fin service selvom oplevelsen var rigtig trÊls. SÊrligt når man har en allergihund men en ultra sart mave.
EfterfÞlgende opdagede jeg at pÞlserne kun kan holde sig til november - Det stod ikke oplyst selvom sÊlger mener det gjorde.
For havde jeg vidst det så havde jeg ikke kÞbt dem til den pris.

Rigtig fin service.
Rigtig fin service.
Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endda en fin rabat kode jeg kunne bruge.
Syntes det var virkelig fint at få besked med det samme, så man ikke blev irriteret over lang leveringstid. Super service. Produktet blev sendt virkelig hurtigt afsted efter ferietiden.
Super dygtig og kompetent
Super dygtig og kompetent. GÃ¥r virkelig ind for sin service og sidder sig ind i sit produkt sortiment. Giver os gerne en en god vejledning med pÃ¥ vejenâºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã