Bra att kintobilarna finns bara 100 m frÃ¥n mitt hem. Ett bra alternativ till att sjÀlv Àga en bil, mycket billigare. Bra köregenskaper och jÀttebra nÀr man ska handla mycket. Bokar varje gÃ¥ng jag ska... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min son anvÀnder ofta Kinto-bilar och sedan jag sÃ¥lde min bil rekommenderade han att jag ocksÃ¥ skulle prova dem. Jag har anvÀnt dem nÃ¥gra gÃ¥nger och tycker att de Àr prisvÀrda, enkla och helt b... ãã£ãšèŠã
VÀldigt nöjd kund! TjÀnsten Àr enkel att anvÀnda och jag har hyrt flera gÃ¥nger utan problem. KundtjÀnsten Àr hjÀlpsam och. Hade ett Àrende löstes smidigt utan debitering. Rekommenderas starkt;) Upp... ãã£ãšèŠã
Innan man startar en bokning sÃ¥ ska bilen kontrolleras om det Àr nÃ¥gra nya bucklor etc i journalen. Jag klickade i att det inte var nÃ¥got nytt utan att kolla - slött och slarvigt/dumt 1 absolut.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande tjÀnst för fler, oavsett vem du Àr och vilket mobilitetsbehov du har, som privatperson, organisation eller som företag. En sammansatt lösning med allt frÃ¥n bildelning i bilpool till flexibla bilabonnemang med olika bilmodeller. Enkel och klok mobilitet â det Àr KINTO.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varför ha egen bil
Varför ha egen bil, jag hyr från Kinto och slipper p-avgifter, trÀngselavgifter, servicekostnader, bilbesiktningar, dÀckkostnader mm. För min del har Kinto har oftast en bil inom 500 m.
Jag rekommenderar Kinto.
Min son anvÀnder ofta Kinto-bilar ochâŠ
Min son anvÀnder ofta Kinto-bilar och sedan jag sålde min bil rekommenderade han att jag också skulle prova dem.
Jag har anvÀnt dem några gånger och tycker att de Àr prisvÀrda, enkla och helt bekvÀma.
DÀr jag bor finns det alltid bilar tillgÀngliga.
Tack Kinto
Nöjd kund
VÀldigt nöjd kund! TjÀnsten Àr enkel att anvÀnda och jag har hyrt flera gånger utan problem. KundtjÀnsten Àr hjÀlpsam och. Hade ett Àrende löstes smidigt utan debitering. Rekommenderas starkt;)
Uppskattar verkligen den hjÀlpsamma och seriösa kundtjÀnsten.
Bra att kintobilarna finns bara 100 mâŠ
Bra att kintobilarna finns bara 100 m från mitt hem. Ett bra alternativ till att sjÀlv Àga en bil, mycket billigare. Bra köregenskaper och jÀttebra nÀr man ska handla mycket. Bokar varje gång jag ska åka lÀngre strÀckor eller dÀr det tar för lång tid att åka kommunalt. JÀttenöjd med den hÀr möjligheten!
Bor i centrala Malmö och reser mycket iâŠ
Bor i centrala Malmö och reser mycket i jobbet så det hÀr Àr den perfekta lösningen för mig nÀr jag vill vara spontan, handla in stort eller bara hÀlsa på någon
Jag har tur att det finns många olika bilar inom en bra radie
TillgÀngligheten och priset ÀrâŠ
TillgÀngligheten och priset Àr oslagbart!!!
Enkelt och friktionsfritt
Enkelt och friktionsfritt. Rimlig kostnad.
Kinto till Alperna
Fantastiskt att ha möjlighet att ta bil Àven om vi inte Àger en egen. Funkar supersmidigt och kundservice Àr alltid vÀldigt hjÀlpsamma! Senast tog vi en bil till Italien nÀr vi skulle åka skidor. Gick lika smidigt som att ta en bil för att åka och storhandla. Rekommenderas varmt!
Snabbt och smidigt att låna bil
Går snabbt och smidigt att låna bil. Finns nÀstan alltid en bil ledig i nÀrheten.
VÀldigt nöjd
VÀldigt nöjd! Hr inte egen bil lÀngre utan hyr nÀr jag Àr i behov av den. Har hyrt tvÃ¥ gÃ¥nger nu och tvÃ¥ olika bilar. Ãr supernöjd med bÀgge tvÃ¥.
HjÀlpsam support och lÀtt att boka bil
HjÀlpsam support och lÀtt att boka bil. NÀra till hands.
Best carsharing in Sweden
I've been using Kinto cars for years now. Never had a single issue renting from them. Great service for a good price.
Super easy rental experience
Super easy rental experience. Maybe the app could maybe be a bit better, but it is already much simpler than any other rental experience I have had. The cars are excellent and being able to pick them up in many different areas and at any time is brilliant.
VÀldigt vÀlfungerande bilpool
VÀldigt vÀlfungerande bilpool! LÀtt att anvÀnda appen. Bra bilar. Sååå skönt att inte lÀngre ha egen bil!
We had trouble to lock and unlock theâŠ
We had trouble to lock and unlock the car so we got 8 minutes late and had to pay 95% more. I tried to talk to them, but they said that they couldn't do anything.
Enkelt att boka och vÀldigt mÃ¥ngaâŠ
Enkelt att boka och vÀldigt många tillgÀngliga bilar. Vi kÀnner aldrig behov av att skaffa egen bil. Ett plus Àr att det alltid finns en parkeringsplats som vÀntar oavsett nÀr man på dygnet kommer tillbaka
Kinto Àr fantastisk pÃ¥ alla sÀtt ochâŠ
Kinto Àr fantastisk på alla sÀtt och vis.
Från nÀrheten till alla bilar, till servicen man får, nÀr man behöver den, bilarna och priset!
Ãlskar att kunna hyra bil pÃ¥ detta enkla och praktiska sÀtt.
BÀsta som hÀnt.
BÀsta som hÀnt på lÀnge för oss som bor I Södra SkÀrgården. LÀtt att boka och alltid nyare bilar.
PerÃ
ke TrÀgård.