ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fredag eftermiddag kiosk Brugsen i TÞllÞse
Kiosk Brugsen i TÞllÞse. Jeg kÞbte taletidskort til mit barnebarn som ikke virkede. De 2 Curling teenagere nÊgtede at hjÊlpe mig. Heldigvis var der 2 smÃ¥ mÞrke piger i bageriet som straks slog til og forsÞgte at taste taletid ind. Jeg har ALDRIG vÊret ude for magen til nedvÊrdigende og respektlÞs mÃ¥de at tale til kunderne pÃ¥. De tillod sig ovenikÞbet at rÃ¥be; her skal vi holde en ordentlig toneâ, men det er svÊrt m den opfÞrsel. Jeg er glad og stolt over mine bÞrn har lÊrt at hjÊlpe og have respekt for Êldre mennesker. SkrÊmmende oplevelse ð€¬
Super reactie gehad
Er was een pakketje besteld bij Bol.com voor de verjaardag van mijn kleinkind. Na 5 dagen geen pakket toen heeft bol.com contact opgenomen met de leverancier en die heeft gereageerd en meteen een niew pakketje opgestuurd en die lag vanmorgen in de brievenbus. Dus super en daarom 5 sterren.
Onbetrouwbaar
Ik kreeg vorige week een aanbieding voor de Volkskrant, ik wilde er even over nadenken en zou deze week teruggebeld worden. Ik vertelde mijn keuze en toen bleek de telefonist bij het bevestigen plotseling een veel hoger bedrag te noemen. Ik vroeg hem hoe dit mogelijk was maar hij had geen bevredigende verklaring. Ik voelde me genaaid en heb opgehangen zonder iets te bevestigen.
Misleiding
3 weken het AD voor een redelijk bedrag.
Maar in plaats dat de aanbieding automatisch stopt krijg ik 2 bevestigingsmailtje in 1 mail .
de eerste van de aanbieding de 2e van een jaarabonnement.
bij niet reageren zit je hier aan vast.
Voelt als oplichting.
Brutale medewerker KIOSK.NL
Vanavond gebeld door KIOSK.NL
Tot 3x toe aangegeven dat ik géén abonnement wilde (voor de Libelle.)
De jongeman aan de telefoon bleef maar hardnekkig doorzeuren op het brutale af, dat ze een hÚle mooie actie hadden...
Na de 3e keer de telefoon neergelegd.
Donald Duck pockets
Via Kiosk.nl 6 Donald Duck pockets besteld (via Bol.com). Helaas niets mogen ontvangen. Ze behandelen je trouwens als vuil: 'of ik maar contact opneem met de Donald Duck shop', want die moeten dat regelen'. Ik zeg nee, via jullie besteld, dus jullie moeten dat regelen. Helaas, alleen maar geschreeuw. Maar, Kiosk.nl is toch onderdeel van DPG? Wat een slechte zaak voor DPG.
Losse Donald Duck niet ontvangen
Losse Donald Duck besteld op 13 december. Tot op heden niets. Gemaild/contactformulier ingevuld, geen reactie. Gebeld, van kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk iemand aan de telefoon gehad. U ontvangt het blad als nog binnen 3 dagen. Helaas tot op heden nog steeds niet ontvangen. Denk na het lezen van alle reviews hier dat het ook niet meer komt. Ik dacht onderdeel van DPG media dus vertrouwd. Helaas niet.
Oplichting. âŠ
Heb op 25 september een jaarabonnement op story genomen. Zou daarbij een welkomstkado krijgen, twe weten een Philips airfryer t.w.v. 149,00. Binnen 3 weken na eerste afschrijving zou airfryer bezorgd worden. Na veie telefoontje en mailtjes zou het alsnog toegestuurd worden. Maar na 7 weken nog niets. Ook nooit geen track en trace code ontvangen. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Bedenk voor je net dit bedrijf in zee gaat. Loze beloftes.
slechte communicatie en niet doen watâŠ
slechte communicatie en niet doen wat wordt beloofd. Sla deze partij aub over het scheelt u veel frustratie.
Very expensive and waited and waitedâŠ
Very expensive and waited and waited for my order. When I asked, they didnât have an order!
Meanwhile a girl walked up to the counter, chatted to the staff and was given an order without paying for it. Clearly they have preferences of who to serve.
I will NOT be back.
Niet doen!
Getracht AD digitaal te lezen. Constant problemen met opnieuw moeten inloggen. Ben er helemaal klaar mee. Nu proberen op te zeggenâŠ.nou dat zal nog wat worden.
Een proef abonnement genomen enâŠ
Een proef abonnement genomen en blijkbaar niet een vinkje uitgezet, dus een jaar lang vast aan krant abonnement. Iets wat totaal niet mag maar wel gedaan wordt. let dus vooral op. Ik ben ook blijkbaar niet de enige!
proefabonnement voor autoweek ging over naar jaarabonnement
een proefabonnement voor autoweek voor 3 nummers afgesloten een bevestigingsmail gehad, maar direct 1 minuut later een mail ontvangen (deze valt dan onder de 1e ontvangen mail) voor 1 jaar abonnement, als je beide mails als 1 mail leest en niet helemaal naar beneden scrolt lees je dit niet en zit je aan het jaarabonnement vast.
Irritant, bij de winkel ingangen.
De fysieke verkoop bij winkel ingangen,
Staan ook gewoon in de weg... walgelijk!
Eerst is alles gratis maar dan komt de aap uit de mouw.
Hou daar toch eens mee op.
Als mensen een krantje of een tijdschrift willen hebben kopen ze het wel.
Nooit de krant ontvangen
Wij hebben een klacht over kiosk.nl
We hebben een proefabonnement voor de krant tubantia gekocht
Maar de krant wordt niet bezorgd.
Als je belt krijg je een automatische stem waar je je gegevens kunt inspreken, maar verder gebeurt er niets.
Kiosk.nl lijkt mij een goed onderwerp voor Radar
Opdringerige verkopers
Had 4 weken een proefabonnement op een krant en vanaf dat moment ben ik telefonisch, op gegeven moment dagelijks, gestalked. Elke keer weer met een ander nummer. Helaas laatste keer per ongeluk opgenomen en toen kreeg ik te maken met een hele.opdringerige verkoper die maar vragen bleef stellen en en niet een keer naar mij heeft geluisterd. Zelfs niet toen ik boos werd en nog een keer nee zei. Hij viel even stil en ging daarna gewoon weer door.... toen heb ik opgehangen. Ik neem hier nooit meer iets af.
OPLICHTERS
Uiteindelijk had ik toch weer een abonnement, op (hun) een of andere manier
De kranten zelf zijn ook schuldig want ze weten ervan
Schandalig
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas
Bestellen en betalen is zo geregeld, waarna je een vage email krijgt wat voor bevestigingsemail moet doorgaan.
Maar deze email mist allerlei belangrijke informatie
Op geen enkele manier bereikbaar, dus heb ik het maar via DPG media gespeeld, maar dan krijg je te horen via DPG media dat Kiosk.nl bewijzen van je wil zien zoals je bankgegevens.
Hell no!
Als je graag opgelicht wilt worden, ga dan met deze lui in zee
Ik heb nooit de krant gekregen !!!ZeâŠ
Ik heb nooit de krant gekregen !!!Ze hebben allen contact genomen met me voor de betaling. Geen aanrader.
hier niets bestellen!
Hier niets bestellen! Op 26 maart een magazine besteld en betaald. Daarna stilte, geen update over verzending etc. Mailen met Kiosk.nl kan niet, bellen ook niet. Nummer op de website is van DPG media en de dame bij de klantenservice geeft aan: "Kiosk.nl is wel van DPG media, maar andere afdeling en dus kan ik u niet helpen. Vult u het contactformulier maar in". Dat heb ik al gedaan, maar daarop wordt niet gereageerd. "Oh, dan moet u maar even afwachten". En als dat niet werkt? "Dan belt u maar even terug". Maar u zegt net dat u mij niet kan helpen. "Dat klopt mevrouw". Wauw. DPG en Kiosk.nl moeten nog heel veel leren als het gaat om user experience.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ