Bardzo szybka dostawa i to jest fajne .oraz smartwatch jest przepiękny dopiero będę go testować dziś przla przesylka z nim . I smartwatch jest przepiękny i fajnie za sa paski w komplecie dla mnie 1... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bedrijf heeft alles goed gedaan, alleen de bezorging liet op zich wachten. Maar naar 1 mailtje kreeg ik een verontschuldiging en werd er met opnieuw het horloge met extra een bandje opgestuurd en was... もっと見る
Toen ik de smartwatch enige maanden terug aankocht, was dit in eerste instantie als stappenteller. Bij ingebruikname ontdekte ik dat deze smartwatch veel uitgebreider was dan oorspronkelijk gedacht. V... もっと見る
Heb een bestelling bij jullie gedaan voor een horloge Dat is nu zeker drie weken geleden en heb er tot nu toe nog steeds niks over gehoord en ontvangen. Pas toen ik zelf een mailtje stuurde... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
In het begin was ik er niet zo tevreden…
In het begin was ik er niet zo tevreden over batterij snel leeg en omkoppelde zich steeds van mijn tel. Heb alles opnieuw ingesteld en nu doet hij het goed en de batterij gaat ook langer mee omdat hij niet steeds opnieuw moet koppelen. Ook heb ik iets langer moeten wachten dan belooft was op de site maar kwam wel netjes verpakt aan.

Kiraal Wearables からの回答
Nieuw is altijd weer even wennen,als je iets koopt. zijn ,meer mogelijkheden beschikbaar zijn. Het is even een weet om alles weer even te bekijken als je een nieuwe kiraal koopt.
Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan kan een bandje ,ondanks dat ze wel degelijk zijn toch kapot.
Heeft weer meer mogelijkheden en ziet er goed uit.
Ben er al weer aan gewend en nieuwe opties werken.
Horloge bandjes
Mijn horloge bandjes bleven wat langer weg dan verwacht dus even gemaild met de klantenservice.
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ze kwamen met de gewone post wat iets langer kan duren.
Product in goede staat ontvangen.
Dat het zeer gemakkelijk dat die site…
Dat het zeer gemakkelijk dat die site bestaat want als je bandje van je uurwerk kapot is kan je dat op die site vinden want nergens kan je dat vinden groetjes
Anoniem
Mijn horloge deed het niet meer, en heb een mailtje gestuurd, en kreeg al snel een mailtje terug. Ze hebben mij een paar tips gegeven en die heb ik opgevolgd en nu doet ie het weer.
Raad deze website aan
Snelle reactie en een goede service
Geen garantie /coulance op 6 maand oude laadkabel
De oplaadkabel van de 6 maand oude smartwatch had een los soldeercontact waardoor het niet meer functioneerde. Na constatering heb ik Kiraal per e-mail geïnformeerd. En gevraagd om nieuwe kabel.
Omdat ik zelf de juiste diagnose had gesteld verviel mijn garantie. En moest ik voor eigen kosten kabel bestellen.
Volgens medewerker had ik eerst contact met Kiraal moeten opnemen. (Waarschijnlijk smartwatch + kabel moeten opsturen, ook zij dezelfde conclusie getrokken) Blijkbaar wordt zelfonderzoek bij Kiraal niet gewaardeerd, of als reden gebruikt om onder garantie uit te komen.

Kiraal Wearables からの回答
Het is een mooie smart watch
Het is een mooie smart watch. Alles werkt goed, alleen als het lekker op de bank ligt tv kijken, telt hij dat het slaap is. Dat is niet goed.
Goede informatie en behulpzaam
Fijn apparaat
Fijn apparaat. Pairen met de tv was niet nodig. Batterij erin en direct werken
waardeloos bedrijf …
Na ontvangst van het horloge viel het product mij tegen (zag er erg goedkoop uit). Het horloge pakte ik zeer zorgvuldig uit en is nog geen 5 minuten uit het doosje geweest. Direct weer ingepakt en in de originele verpakking retour gestuurd.
Na retourzending ontving ik het bericht dat op het product "duidelijke gebruikssporen zichtbaar waren"; het product kon niet retour worden ggenomen.Dit bericht leek mij een standaard mail die als reactie wordt verstuurd. NIET BIJ DIT BEDRIJF KOPEN!!!!!

Kiraal Wearables からの回答
Omruiling smartwatch die niet goed paste
Ik had een smartwatch besteld voor mijn echtgenote, maar dat paste niet mooi. Dus vroeg ik extra info over een ander model en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen.
Toen we beslisten om het andere model te nemen, hebben ze dit naar ons verzonden met een retour label erbij om de eerder bestelde smartwatch terug te sturen. We moesten het 2de uurwerk niet eerst betalen of terugsturen.
Dat vind ik nu echt goede service.
Bedankt
Beschermhoesje besteld voor me horloge…
Beschermhoesje besteld voor me horloge lag al gelijk eraf kon niet meer terug plakken ik vind het veel geld voor een beschermhoesje voor een horloge glaasje en dat het niet werkt ik heb gewoon12 euro weggegooid in de vuilnisbak ik ben diep teleur gesteld erin in dat product vind het doodzonde van me geld ik bestel nooit meer iets bij jullie

Kiraal Wearables からの回答
Mooi nieuw bandje besteld 👌🏽 maar…
Mooi nieuw bandje besteld 👌🏽 maar vergeten het huisnummer erbij te zetten. Dom! Met 1 mailtje te sturen binnen een dag antwoord 👍🏽 en het pakketje was er de dag erna! Top!!
Kleine verbeterpuntjes
Ik weet niet of Kiraal hiervoor verantwoordelijk is maar het duurde veel langer dan werd gemeld dat ik mijn horloge kreeg.
Het installeren vond ik ook vrij lastig. Verder is het (plastic) bandje erg stug waardoor het moeilijk is om hem af te doen. En dat moet omdat nergens staat dat hij waterdicht is.
Stelletje Boeven
Ik wil de mensen waarschuwen die een horloge gaan bestellen bij dit Bedrijf.
Waarom moet U daar niets bestellen, wij hebben
een horloge besteld. bij ontvangen voorzichtig open gemaakt, Wij vonden het niet mooi teruggestuurd binnen 24uur krijgen we bericht dat het gebruik schade had.
Zonder dat het horloge om gedaan hebt. Vond het horloge niet mooi.
en daarbij krijgen we het geld niet terug

Snel en efficient!
Smartwatch besteld van 83€
Smartwatch besteld van 83€. Ik heb ze uit het doosje gehaald, rond mijn pols gedaan maar was te groot rond mijn pols en was daarom niet mooi. Ik vraag een retour en krijg te horen dat ik 17€ moet betalen voor retour terwijl dit niet in hun retourbeleid staat. Mijn retour wordt afgewezen omdat het volgens hun niet meer nieuw is en om de horloge terug te ontvangen moet ik weer 8,90€ betalen en dit terwijl de horloge NIET is gedragen. Wat een oplichting. Nu heb ik al 100€ betaald voor een horloge die ik niet heb en ook niet zal dragen. Afzetterij noem ik dit en ga ermee naar testaankoop als ik mijn centen niet terugkrijg!!! Volgens hun is de horloge gedragen omdat er aan de achterkant sporen zijn van huidvet. Je moet ze toch aandoen om te kijken of ze goed zit🤷♀️ en verwijzen gewoon naar hun retourbeleid. Ze kunnen zeggen wat ze willen waarom ze een retour afkeuren. Nog is 9€ betalen om ze terug naar mij op te sturen en ze is te groot. Ben 109€ in totaal betaald voor een horloge die ik niet kan dragen. Nog nooit meegemaakt zoiets en zal ook nooit nog iets bestellen bij Kiraal. NOOIT bestellen is een aanrader! Mijn horloge nog steeds niet terug terwijl ze al 2 dagen zeggen dat ze naar post nl gaat. Dit is een bedrijf dat niet doet wat ze zeggen, net als hun retourbeleid!!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。