Bardzo szybka dostawa i to jest fajne .oraz smartwatch jest przepiękny dopiero będę go testować dziś przla przesylka z nim . I smartwatch jest przepiękny i fajnie za sa paski w komplecie dla mnie 1... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bedrijf heeft alles goed gedaan, alleen de bezorging liet op zich wachten. Maar naar 1 mailtje kreeg ik een verontschuldiging en werd er met opnieuw het horloge met extra een bandje opgestuurd en was... もっと見る
Toen ik de smartwatch enige maanden terug aankocht, was dit in eerste instantie als stappenteller. Bij ingebruikname ontdekte ik dat deze smartwatch veel uitgebreider was dan oorspronkelijk gedacht. V... もっと見る
Heb een bestelling bij jullie gedaan voor een horloge Dat is nu zeker drie weken geleden en heb er tot nu toe nog steeds niks over gehoord en ontvangen. Pas toen ik zelf een mailtje stuurde... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastische service
In Oktober vorig jaar een klokje gekocht waar ik zeer tevreden mee was.
Helaas na 4 maanden werkte het niet meer zoals zou moeten.
Via e-mail contact opgenomen met het bedrijf voor hulp.
Na wat heen en weer mailen gaf het bedrijf aan dat ze gratis een nieuw klokje zouden toe sturen.
Vandaag heb ik dat mogen ontvangen.
Ik zal het opnieuw met veel plezier dragen.
Tevreden
Zeer snelle levering.
En via mail kreeg ik snel antwoord op mijn vraag die ook snel werd opgelost.
Mooi formaat horloge laat alleen te wensen over
Voor dat de horloge 8 meter onderwater kan vind ik het bij ondiep al niet goed functioneren.
Ik geef zwemles dus vind dit een belangrijk gegeven. Mooi formaat maar de meldingen die hij moet geven gebeurt niet. Om 55 eur heb 1 vaa 80 die functioneert beter maar te log vind ik. Dit mooi smal verneemt hem niet daarom prettig om hebben. maar vind hem niet zo goed als ik dacht
Bedankt voor de snelle hulp en service!!
Hele goede service en steeds een goed…
Hele goede service en steeds een goed en snel antwoord op een e-mail
Goede en vlotte afwerking.
Lost the pen for the drawing tablet
Lost the pen for the drawing tablet. Was sent to us for free by Noa. My kid is happy again :)
Mijn ervaring bij kiraal is nog minder…
Mijn ervaring bij kiraal is nog minder dan 1 ster waard. Waarom? Ik had in dec. 2025 een smartwatch horloge voor mijn moeder besteld als een kleinigheidje omdat ze zo lief is voor mij. Dat gedaan te hebben gaat de horloge na 2 maanden langzaam opladen en soms helemaal niet en gaat raakt snel leeg. Contact gehad met Kiraal en die mailt mij dat we een verkeerd adapter hebben gebruikt en dat we niet in aanmerking komen voor een nieuwe omdat het niet in de garantie zit. Maar ivm coulance willen ze een horloge zonder accessoires en een factuur van €35,- erbij wel een nieuwe opsturen. Ik dacht wat bruut!!!! Niet mee eens te zijn heb ik reviews gelezen over Kiraal. Sommige krijgen een vip behandeling. Daarmee bedoel ik, dat er identieke oorzaak was als die van mij, maar van een andere was 7 maanden later gebreken onstaan en heeft een horloge gratis zonder accessoires ontvangen. Sie van mij 2 maanden later en die van een meneer 7 maamden later Wat is hier nou eerlijk aan van Kiraal? Wat is er aan de hand? Niks dus. Het zijn oplichters eerste klas. Koop geen smartwatch, want je krijgt er spijt van. KIRAAL MISSELIJKMAKEND EN OPLICHTER EERSTE KLAS. KIJK UIT!!!!!
Mooi horloge!
Mooi horloge, werkt top icm de app.
En een super contact met de support afdeling.
Aanrader!
Uurwerk gekocht met stappenteller
Uurwerk gekocht met stappenteller. Deze werkt niet !
Weet ik enkel door het geprobeerd te hebben.
Terug gestuurd. Nu krijg ik bericht dat het niet terug-
betaald wordt omdat het gebruikt is.

Kiraal Wearables からの回答
Ik bestelde 2 horlogebandjes
Ik bestelde 2 horlogebandjes, na 3 dagen had ik ze nog niet ontvangen. Contact opgenomen met de klanten service. Die vroegen mij nog een paar dagen af te wachten en daarna opnieuw contact op te nemen. Dus niets ontvangen.opnieuw contact opgenomen. Ze beloofden mij de bandjes opnieuw te sturen. Ik heb ze net ontvangen. Ik vind dit een geweldige service.
Snelle service
Horloge bandjes netjes ontvangen.
Bestelling was optijd
Snelle levering en vlotte service
Snelle levering en vlotte service. Smartwatch voldoet aan mijn verwachtingen.
Snelle levering en zonder kosten
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。