レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores sÞns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lÊkker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... もっず芋る

Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores sÞns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr pÃ¥ det hele. Og alle gÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. ファンクション ルヌム斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skrÊddersyr lÞsninger til alle former for arrangementer efter gÊstens Þnsker. Vi har et Êrligt kÞkken med fokus på råvarer i sÊson, og vi sÊtter en stor Êre i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidslÞs med fokus på den enkelte gÊst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

118件のレビュヌ

En herlig madoplevelse!

Maden var utrolig lÊkker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med smag og kvalitet. Der var tydeligt tÊnkt over detaljerne, hvilket lÞftede hele oplevelsen – bÃ¥de i anretning og smag. TilbehÞret passede perfekt til hver enkelt ret, og kÞdet var veltilberedt med virkelig gode smage.

Vores gÊster var meget imponerede og roste maden flere gange i lÞbet af dagen. Det var tydeligt, at kvaliteten blev bemÊrket af alle.

Den dejlige mad var med til at gÞre dagen ekstra speciel for vores sÞn, os selv og vores gÊster.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Kirk Hedegaard.

2026幎5月3日

Konfirmation

Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores sÞns konfirmation.
Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr på det hele. Og alle gÊster roste maden. Vi kan varmt anbefale dem.

2026幎4月19日

Nytår 25/26.

Nytår 25/26.
Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemÞrbrad og oste anretning.
Uhyre veltilberedt med et festfyrvÊrkeri af smags indtryk på smagslÞgene.
Kan varmt anbefales.
Tak for mad 👍

2025幎12月31日

Bryllup

Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi lÊnge har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og der blev budt mere hele tiden af et fantastisk personale. Alle menuer og vine blev prÊsenteret af en super smilende “chef tjener”. Samtlige gÊster har rost maden til skyerne.
Da festen var slut stod Kirk Hedegaard for oprydning også og vi var mundlamme dagen efter,da vi kom til et total ryddet lokale. Man kunne ikke se der timer forinden havde vÊret fest. Selv vores private pynt og vores rod efter gaveudpakning havde de ryddet op,selvom det slet ikke var deres opgave. KÊmpe fornÞjelse at bruge Kirk Hedegaard.

2025幎9月27日
自発的なレビュヌ

Vi har lige afholdt bryllup.

Vi har lige afholdt bryllup.
De arrangede stedet, gjorde klar til overnattene, sÞrgede for mad, servering, opskÊnkning og oprydning, tog sig godt af alle.
Vi kan slet ikke få armene ned, og det er bestemt ikke sidste gange vi ringer til dem!
Tusind tusind tak KirkHedegaard! ❀

2025幎9月20日

Kirks Tapas

Har lige afholdt 80 års fÞdselsdag og havde bestilt tapas hos Kirk Hedegaard.
Det var en rigtig god oplevelse.
Fantastisk dejlig mad og flot anrettet, det smagte lÊkkert og vi havde en dejlig dag.
Kan varmt anbefales.

2025幎9月13日
自発的なレビュヌ

Man kan mÊrke, at der bliver krÊset for detaljerne hver gang

Vi har valgt Kirk Hedegaard flere gange – bÃ¥de til store fester og mere intime arrangementer – og vi vender altid tilbage med glÊde. Maden er ikke bare fuld af smag, den er ogsÃ¥ smukt anrettet og bidrager virkelig til oplevelsen. Man kan mÊrke, at der bliver krÊset for detaljerne hver gang.

2025幎6月11日

Ekstra servering - omgangssyge. Maden ( frokostbuffet) kom til tiden og

Maden ( frokostbuffet) kom til tiden og så indbydende ud. DesvÊrre var der en ekstra servering, omgangssyge. Alle, der spiste, blev efterfÞlgende ramt af omgangssyge. De mindste bÞrn, der sov til middag imens, fik ikke omgangssyge. Ingen af de syge har efterfÞlgende smittet videre.
Dialogen efterfÞlgende har haft en retning, vi måtte selv have bragt smitten med, enten gennem min datter, der blev syg lige efter frokosten, eller den rÞgede dyrekÞlle, vi selv havde integreret i menuen. Der er blev spist af kÞllen både fÞr og efterfÞlgende, hvor ingen er blevet syge. Hvordan kan man forklare, at alle, der spiste maden blev syge, mens der ikke ses smitte fra min datter, til de andre, der ikke spiste. Og hvorfor er der ikke smittet videre fra os med omgangssyge til andre efter frokosten. En kedelig oplevelse og en Þdelagt efterfÞlgende påske.
Susanne Fabech

2025幎4月13日
自発的なレビュヌ

Dårlige kundeservice og uhÞfelig medarbejder

Jeg havde en mere ubehagelig oplevelse med en "sekretÊr", antager jeg, da jeg kontaktede Kirk Hedegaard. Hun var meget uhÞflig og opfÞrte sig decideret som en tosse.

Jeg er Êrlig talt rystet over, hvordan man kan have sådan en ansat som håndtere kunder...

Ønsker du at henvende dig til Kirk Hedegard, så håber jeg for dit eget bedste, at det IKKE er hende du får fat i.

2024幎8月13日
自発的なレビュヌ

Vi vil absolut ikke anbefale Skovkanten

Vi vil absolut ikke anbefale Skovkanten i Odense- Har holdt konfirmation på stedet.
Betalte for ad’libi, men flere gange spurgte bÃ¥de gÊster og jeg efter mad i buffe og vin pÃ¥ borde. Inden vi mÃ¥tte spise, fortalte tjeneren at der var e’n tartelet til hver!!!! Det var meget flovt og yderst uprofessionelt. Desuden stod der intet i vores bestilling om, at der kun var 1 til hver. Normalen er 2 stk og nÃ¥r det er ad’libi mÃ¥ man forvente at der er flere.
Da der for 3. gang manglede vin, mÃ¥tte vi i kÞkkenet og efterlyse det. Tjenerens eneste kommentar var
 IGEN.!!!!!!

Havde bestilt en kage med et foto af konfirmanden. Det lignede mest af alt en erhvervspraktikant som havde lavet den. Fik dog pengene tilbage for den, samt et meget beskedent belÞb på 1000 kr for alt det besvÊr vi havde. Festen kostede ca 32.000 kr.
Vil I vÊre helt sikker på en vellykket middag/fest skal i ikke booke ved Skovkanten.
Både vores gÊster og ut er forarget over Skovkanten.
E’n af vores gÊster havde overvejet skovkanten til hendes 50 Ã¥rs fÞdselsdag hvor vi bliver ca 50 mennesker. Hun blev skrÊmt og har heldigvis fundet et andet sted til hendes fest.

2024幎4月20日

Nytårsmenu

Vi bestilte deres nytårsmenu, og den var nem at tilberede og anrette, og super lÊkker!

2023幎12月28日
Kirk Hedegaard ロゎ

Kirk Hedegaard からの回答

Hej Pernille
Tusind tak for de 5-stjerner og din anmeldelse. Vi er glade for, at I fandt det hele nemt og lÊkkert.

Sara, Kirk Hedegaard

Dejlig mad

Dejlig mad. God service ved såvel bestilling som ved udlevering.

2023幎12月31日
Kirk Hedegaard ロゎ

Kirk Hedegaard からの回答

KÊre Lise
Tak for din anmeldelse og de 4-stjerner. Vi håber på at få den sidste stjerne nÊste gang du bestiller mad fra os.

Rigtig godt nytår

Sara, Kirk Hedegaard