Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores sÞns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lÊkker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... ãã£ãšèŠã
Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores sÞns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr pÃ¥ det hele. Og alle gÊ... ãã£ãšèŠã
NytÃ¥r 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters NytÃ¥rs menu med skaldyrs salat, kalvemÞrbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrvÊrkeri af smags indtryk pÃ¥ smagslÞgene.... ãã£ãšèŠã
Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi lÊnge har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skrÊddersyr lÞsninger til alle former for arrangementer efter gÊstens Þnsker. Vi har et Êrligt kÞkken med fokus på råvarer i sÊson, og vi sÊtter en stor Êre i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidslÞs med fokus på den enkelte gÊst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver
âOdensevej 90â, 5260, Odense S, ãã³ããŒã¯
- 61 13 26 89â
- info@kirkhedegaard.dk
- kirkhedegaard.dk
Yderst lÊkkert og delikat
Det var en yderst lÊkker Nytårs menu vi fik. Der var tilpas mÊngde.
Maden smagte virkelig lÊkkert.
MÞrbrad var mÞr og smeltede nÊrmest i munden.
Alt var helt igennem perfekt.
Kan varmt anbefales.
Alt mad var yderst prÊsentabel.

LÊkker menu
Jeg bestilte nytårsmenu til to personer. Virkelig lÊkker mad, mÞrt kÞd og lÊkkert tilbehÞr
Nemt at anrette, god instruktion.
Der var rigeligt.

SpÊndende og godt tilberedt
Det er altid spÊndende, når vi henter vores kasse med nytårsmenu. Det er god tillavet og sorteret så man kan gå i gang, efter hvad man nu har valgt.
Afhentning i Nyborg er perfekt. vi benytter os tit af maden fra Kirk Hedegaard.

Kirk Hedegaard ããã®åç
Perfekt mad til vores middag.
Perfekt mad til vores middag.
Som det altid er: "perfekt" :-)

Kirk Hedegaard ããã®åç
God mad der var let at anrette.
God mad der var let at anrette efter opmÊrkning og medfÞlgende instruks. Ligeledes let og hurtig ekspedition ved afhentning.

Virkelig lÊkker 6-retters nytårs menu
Virkelig lÊkker 6-retters nytårs menu, alt var nemt at gå til. Tilberedningen minimal og let forståelig

Kirk Hedegaard ããã®åç
UdsÊdvanlig flot oplevelse lige fraâŠ
UdsÊdvanlig flot oplevelse lige fra bestilling til afhentning af de bestilte Nytårsmenu.
Denne var yderst delikat og veltilberedt, nem at arrangerer i hjemmet uden " kok".

4-retters nytårsmenu
Maden var fantastisk, men der manglede en bÞtte med min dessert. Heldigvis tjekkede jeg lige det hele, inden jeg var nået ret langt og kÞrte tilbage og fik min dessert. Havde den vÊret der fra starten, havde jeg givet 5 stjerner.

LÊkker menu
LÊkker menu. Velsmagende og varieret.
Nem og tydelig instruktion til anretningen.
Rasmus Kirk og personalet er altid flinke, sÞde og professionelle i deres fag. God oplevelse!

Kirk Hedegaard ããã®åç
Dejlig NytÃ¥rsmenu med nem afhentning ogâŠ
Dejlig Nytårsmenu med nem afhentning og god vejledning, kan varmt anbefales

Kirk Hedegaard ããã®åç
dejligt nemt at anrette og fint medâŠ
dejligt nemt at anrette og fint med farver. vi havde overvurderet vores appetit så det var for meget men det ved vi til nÊste gang.

Nytårsmenu
Vi har fået en super lÊkker Nytårsmenu, som var nem at varme efter en udfÞrlig vejledning og en super beskrivelse af hvordan den skulle anrettes.
Kan varmt anbefale andre menuer fra KirkHedegaard

virkelig udsÞgt 4 retters menu
virkelig udsÞgt 4 retters menu, rigtig let at anrette

Kirk Hedegaard ããã®åç
En fremragende smagsoplevelse at nydeâŠ
En fremragende smagsoplevelse at nyde denne nytårsmenu! Det har vÊret en fornÞjelse at opleve den samme fornemme standard som vi har oplevet i den tidligere madklub i TeglvÊrkskoven!
Prima råvarer og fornem tilberedning!

Maden var fin
Maden var fin, smagte dejligt, men vejledningen havde vi lidt besvÊr med!

Virkelig lÊkkert mad
Virkelig lÊkkert mad, alt var som aftalt og maden blev leveret til den aftalte tid.
Jeg kan varmt anbefale K.H til andre.