kiropraktikicentrum レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

After a long labor and a difficult birth our baby daughter was having issues feeding and was very curved in her posture. She was generally very tense, unhappy and uncomfortable. We were recommended t... もっず芋る

Super dygtig og faglig behandling. Vores datter pÃ¥ 2 mdr. har vÊret forbi Bo Hamilton. Hun blev taget med kop og blev i den forbindelse lÃ¥st i nakken og hendes krop buede som en banan. Allerede efter... もっず芋る

Vores sÞn pÃ¥ 5 mdr blev behandlet hos Simon Alstrup. Han havde en lÃ¥st nakke og han gad ikke at ligge pÃ¥ maven lÊnge af gangen. Allerede efter 1. besÞg hos Simon har vi kunne se en kÊmpe forskel i vo... もっず芋る

Fantastisk service med Ã¥bningstider fra 7-19. Venlig reception og ikke mindst udtalt dygtige behandlere. Kan helt klart anbefales, hvis du eller dine bÞrn har problmer/udfordringer med bevÊgeappara... もっず芋る

䌁業情報

1. カむロプラクタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

moderne tvÊrfaglig klinik med kiropraktik i centrum. Vi forsÞger altid at overgå vores patienters forventning.

ほが満足

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Nej tak til hadtale under behandling

Den kvindelige kiropraktor havde utroligt mange mÊrkelige indbildninger, bl.a. at ADHD skyldes dårlig opdragelse og at voldtÊgt er noget, som folk anmelder for sjov. Denne tilgang til mig og en masse andre mennesker gjorde, at jeg gik derfra vÊsentligt dårligere, end jeg ankom, da jeg under behandling skulle lÊgge Þrer til hendes manglende viden på diverse områder.

Jeg blev også en del fattigere, men det er i småtingsafdelingen ifht. alt det andet.

Stort nej tak herfra.

2021幎10月17日
kiropraktikicentrum ロゎ

kiropraktikicentrum からの回答

KÊre NN.
Vi kan slet ikke genkende nogen af vores behandlere i den oplevelse du beskriver ovenfor- vi kan heller ikke finde dig i vores system... Hvis det alligevel er vores klinik du skriver om vil vi selvfÞlgelig meget gerne tale med dig og hÞre hvad det handler om- du kan ringe på 33123920 og bede om at tale med én af partnerne...

KÊrlig hilsen

Kiropraktik i centrum

Vi har vÊret ekstremt glade for at gå

Vi har vÊret ekstremt glade for at gå hos Nanna. Vores datter havde en favoritside og skÊvt hoved. Allerede efter Nanna havde lÞsnet hende i nakken fÞrste gang kunne vi mÊrke en tydelig forskel på vores datters bevÊgelighed og derefter rettede kraniet sig hurtigt. Nanna er meget dygtig og empatisk og vi har fÞlt os meget trygge hos hende. De stÞrste anbefalinger.

2022幎10月14日

Varm anbefaling

Jeg har haft brÊkket ryggen og bÊkkenet, og har i mange år haft svÊre men. Jeg startede i et forlÞb hos Simon, hvilket har vÊret en helt fantastisk oplevelse. Mine smerter og spÊndinger er blevet markant minimeret, han er virkelig grundig og professionel, og generelt er der rigtig behageligt i klinikken. Kan varmt anbefale

2022幎9月20日

Nakkesmerter

En opringning for at hÞre om behandling af nakkesmerter, hvor jeg fik en udsÞgt, behagelig og kompetent forklaring. En stor tak til den sÞde dame. Nu har jeg noget at gå videre med inden jeg reserverer tid. V.h Lis

2022幎9月13日

Varm anbefaling

Havde aldrig prÞvet at komme hos en kiropraktor fÞr, men det gÞr hverken ondt eller er ubehageligt. TvÊrtimod rigtig rart at blive lÞsnet. Kan varmt anbefale Johan, som har hjulpet mig af med mine nakke-problemer.

2022幎9月1日
自発的なレビュヌ

Min fÞrste gang hos KIC var i lÞrdags

Min fÞrste gang hos KIC var i lÞrdags. Virkelig supert at kunne få hjÊlp på en lÞrdag!
Blev imÞdekommet både af Josefine i receptionen og af Johan, min kiropraktor med nÊrvÊr og smil.
Efter dagens opfÞlgende behandling, vil jeg give Johan min hÞjeste anbefaling. Jeg har aldrig tidligere fået så professionel, grundig og dygtig en behandling, som Johan har stået for.
Jeg lÊgger sÊrligt mÊrke til, at Johan er opmÊrksom på hele kroppen, sammenhÊngene. Han har en oprigtig interessere i at det han foretager sig, bidrager til at gÞre en forskel. Tak Johan og tak KIC, for et fedt sted at komme. NÊste gang må det blive til massage, for velvÊre og selvpleje.

2022幎9月6日
自発的なレビュヌ

Kronisk hovedpine og smerter i

Kronisk hovedpine og smerter i nakken/skulderen efter en behandling.

Jeg bestilte en tid, da jeg havde trykken i midt på ryggen - ikke voldsom generende smerter eller noget men bare lidt tryk.
Jeg styrketrÊner meget dagligt, sÃ¥ besluttede mig for at forkÊle mig selv med en tur ved en kiropraktor for af “rette” tingene pÃ¥ plads.
Efter et meget langt interview med spÞrgsmål om mig, mht. sundhed, erhverv, min trÊning mm.gik behandlingen endelig igang. behandlingen havde slet ikke fokus på det jeg kom for, nemlig midt ryggen som trykkede. Hun valgte at knÊkke min nakke på begge sider. Det var sådan en voldsom og ubehagelig knÊk, det fÞles med det samme helt forkert. Jeg tÊnkte ikke meget over på stedet.
Kiropraktoren advarede mig der vil kunne komme hovedpine senere på dagen. Hun fortalte mig også at jeg skulle have flere behandlinger for jeg havde en meget anspÊndt krop som krÊvede flere behandlinger. Hun havde nÊsten sidste dag og sku på ferie i 3 uger. Så fik en tid efter hendes ferie.
Da jeg gik derfra fik med det samme voldsomme migrÊne, kvalme og svimmelhed. Jeg forsÞgte at holde smerterne ud den dag, ved at tage en masse smertestillende. Jeg kunne slet ikke sove den nat pga migrÊne, nakkesmerter og stivhed i Þvre skuldre. Jeg blev nÞdt til at sygemelde mig fra arbejde dagen efter. Jeg kontaktede kiropraktoren dagen efter inden hun gik på sommerferie, og hun var så sÞd og tilbyde mig en gratis behandling. Hun trykkede lidt på de områder i nakken som var ekstrem smertefuldt, men det lÞsnede i en kort stund og jeg mÊrkede en lethed i den konstante migrÊne og trykken i nakken. Også så bad jeg hende selv om hun ike kunne trykke på midt ryggen, altså det jeg kom for i fÞrste omgang. Det gjorde hun. Det var fint. Hun beklagede hendes fejl og oplyste at jeg har en hypermobil nakke og hun havde vist ikke helt drejet min nakke helt ud inden hun knÊkkede den, hvilket skyldes smerterne. Samt at jeg var for anspÊndt da hun skulle knÊkke nakken.

For at gÞre historien kort, var jeg helt Þdelagt flere dage af migrÊne, smerter i nakken, hovedet og Þvre skulder. Om lÞrdagen kunne jeg slet ikke drejede mit hoved, som hold i nakken på venstre side. Var afhÊngig af familiens hjÊlp mht spisning, tage tÞj på osv.

Ugen efter fik jeg en tid ved en ny kiropraktor i den samme klinik (som skulle tilhÞre dn anden enhed) som fik taget rÞntgenbillede af min nakke, gratis og fik undersÞgt mig grundigt for at tjekke om det var indre skader altså noget med mine knogler. Heldigvis var der i intet. Meldingen var jeg har en lige nakke og hvilken kan skyldes jeg har hovedpine for det er ret normalt hos folk med lige nakken, og jeg ikke skulle vÊre så bange. Jeg forsÞgte at forklare at jeg ikke har dÞjet med sådan n Jeg vil kunne blive behandlet hvis jeg kom igen og han kunne lÞsne mig.

Jeg fik en ny tid ved den nye kiropraktor men jeg afbestilte min tidfor jeg har mistet al min tiltro til behandlinger og er bange for at sÊtte min min krop i andre hÊnder.

Det er mere en måned siden. Jeg dÞjer med konstant hovedpine, men migrÊne efter trÊning af skulderen/overkroppen. Jeg har ALDRIG haft disse gener fÞr. Jeg har aldrig haft smerter i nakken. Jeg har vÊret til massage flere gange for at lÞsne muskulaturen omkring nakken/hovedet og skuldren men dette hjÊlper kortvarig. Ligeså snart jeg trÊner (skuldren) skal jeg have smertestillende for at kunne holde smerterne ud. Det er jeg ret ked af over for min trÊning er min terapi og glÊde i hverdagen. Det er forbundet nu med at jeg undgår overkrops trÊning.

Jeg har ikke nogen sundhedsforsikring for det her en erstatningssag og jeg burde klage, for det gÞr mig så ked af og vred at jeg nu render rundt med kronisk smerter på noget jeg slet ikke dÞjede med fÞr - noget jeg muligvis skal leve med for altid. Jeg har forsÞgt at bestille tid ved egen lÊge (har vÊret ferielukket) for at hÞre hvad jeg kan gÞr for at nogen kan kigge på mig og se hvorfor jeg bliver ved med at have disse smerter, migrÊne, hold i nakken ved brugen af min skulder og nakke, selv en måned efter.

Det er også meget trist for mig at skrive denne anmeldelse for jeg synes så godt om både behandlerne og personalet. De var alle så sÞde og rar at tale med. Men jeg deler denne oplevelse så andre - både patienter og behandler kan vÊre mere opmÊrksomme fremover. Jeg ved ikke hvad der er gået galt, om det er nerver, muskler eller andet, men noget ikke gjort korrekt og det er smerterfuld dagligt og har store konsekvenser for mit liv på sundhedsmÊssigt men ift arbejde og trÊning (livsglÊde). Det er vildt frusterende situation.
Jeg valgte klinikken udelukkende pga de gode anmeldelser men som endte med en meget dårlig oplevelse selv, desvÊrre.
Denne anmeldelse skal ikke opfattes som en helhedsbedÞmmelse af klikken eller de andre behandlers arbejde, men en beskrivelse af min oplevelse som desvÊrre har vÊret meget dårlig.

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

Stor anbefaling til forÊldre med kolikbaby

Sender mine varmeste anbefalinger til Simon Alstrup fra Kiropraktik i Centrum.
Vores datter havde kolik i hendes fÞrste levemåneder, og Simon har vÊret en redning! Han er super sÞd, forstående og med respekt for både baby og forÊldre behandlet vores lille pige. Vi har gået i et intensivt forlÞb, og kunne allerede efter de fÞrste par gange mÊrke forskel og nu har vi fået en helt ny baby! Jeg tror at det er en kombination af flere ting, og hun er nu 2 1/2 måned, men vi har set en direkte effekt af behandlingerne og de Þvelser vi har fået med. Derudover har han lÊrt hende at tage sut, hvilket vi også er meget taknemmelige for! TAK for hjÊlpen

2022幎8月4日

Vores sÞn pÃ¥ 5 mdr blev behandlet hos

Vores sÞn på 5 mdr blev behandlet hos Simon Alstrup. Han havde en låst nakke og han gad ikke at ligge på maven lÊnge af gangen. Allerede efter 1. besÞg hos Simon har vi kunne se en kÊmpe forskel i vores sÞns bevÊgelighed og humÞr. Han kunne pludselig nemt vende og dreje kroppen /hovedet og vendte sig fra ryg til maven uden brok eller hjÊlp. Vi har i alt fået 5 behandlinger og nu triller vores sÞn frem og tilbage fra ryg til mave og bliver liggende på maven uden brok.
Vi kan kun varmt anbefale Simon som virkelig har vÊret effektiv og resultatorienteret.

2022幎6月20日
自発的なレビュヌ

Vi har fået super god behandling til

Vi har fået super god behandling til vores baby af Simon!
Simon tager sig god tid og er virkelig grundig! Efter få behandlinger har vores baby fået det meget bedre. Simon er god til at spÞrger os forÊldre om han må gÞre diverse ting, og om vi har brug for en pause. KÊmpe anbefaling herfra!

2022幎6月13日