Jeg kom til Mikkel med en nakke, der var mere lÃ¥st end en gammel vÊrkstedsdÞr. Det trak ned i skulder/bryst omrÃ¥det og gav konstant spÊndinger, og det gik bestemt ikke over af sig selv. Mikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ikke alle helte bÊrer kapper. Onsdag d. 17/12 kunne jeg ikke selv tage sokker pÃ¥ grundet ekstreme lÊnde smerter og fredag d. 19/12 var jeg fuld funktionel og klar til hÃ¥rdt fysisk arbejde igen.... ãã£ãšèŠã
Ikke bare 5 stjerner - MINDST 10 stjerner. PÃ¥ min bÃ¥dferie rundt i DK - kom problemerne med Iskias nerven igen. Ringede til KIROPRAKTISK i Svendborg og fik akuttid samme dag, d. 19 Juni ÂŽ23. Blev... ãã£ãšèŠã
Professionel og effektiv behandling med Þjeblikkelig smertelindring. Derudover en tydelig og meningsgivende plan, med tilhÞrende stÞtte og vejledning. Absolut kun de allerbedste anbefalinger - og d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Behandling i absolut topklasse
Absolut kun de allerbedste anbefalinger - og det uanset hvilken behandler, du vÊlger.
Behandling i absolut topklasse.
God oplevelse
Framragende.
Hanne var bare god.
Hjalp fra fÞrste behandling.
Mikkel er klart den bedste kiropraktor jeg kender til.
Jeg kom til Mikkel med en nakke, der var mere låst end en gammel vÊrkstedsdÞr. Det trak ned i skulder/bryst området og gav konstant spÊndinger, og det gik bestemt ikke over af sig selv.
Mikkel gik lige til sagen. Ingen smarte salgstaler â bare en grundig gennemgang, forklaring i et sprog man forstÃ¥r, og sÃ¥ fik han lÞsnet det, der skulle lÞsnes.
Efter få behandlinger kunne jeg tydeligt mÊrke forskel. Mindre spÊnding, fÊrre smerter og jeg kunne dreje hovedet uden at det hele knagede.
Hvis du vil have en kiropraktor, der ved hvad han laver og ikke pakker tingene ind â sÃ¥ er Mikkel et sikkert valg.
Ikke alle helte bÊrer kapper.
Ikke alle helte bÊrer kapper.
Onsdag d. 17/12 kunne jeg ikke selv tage sokker på grundet ekstreme lÊnde smerter og fredag d. 19/12 var jeg fuld funktionel og klar til hårdt fysisk arbejde igen.
Fantastisk arbejde af Mikkel Schmidt.
Utrolig kompetente folk
Venligt og kompetent personale. Lytter, spÞrger og lÞser problemer. Har haft flere forskellige typer skader og genoptrÊningsforlÞb efter operationer og de har vÊret en kÊmpe hjÊlp i min vej tilbage.
En super oplevelse
En super oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Kiropraktisk Klinik Svendborg. Behandlerne er professionelle, imÞdekommende og ekstremt dygtige, og vi har mÊrket en tydelig og hurtig bedring efter behandlingen. Klinikken har flotte lokaler og et venligt, hjÊlpsomt personale i receptionen. En helhedsoplevelse på hÞjeste niveau
Altid perfekt behandling på klinikken
Altid perfekt behandling på klinikken.
Mine problemer bliver lÞst på professionel og personlig måde
HÞj kvalitet i behandlingen
HÞj kvalitet i behandlingen, hvor de bruger den tid som er nÞdvendig.
Man fÞler sig godt taget imod og der er altid tid til lidt hyggesnak.
Stor anbefaling herfra
Jeg har gået inde ved Mikkel i nogle måneder, da jeg led af mange gener med ben/ryg efter graviditet. Det har hjulpet mig 100% og jeg er Sà glad for at jeg valgte at starte et forlÞb. Helt klart en stor anbefaling herfra!
Altid professionel behandling
Jeg oplever altid at blive mÞdt af et venligt og smilende personale. Behandlerne er meget professionelle og virkelig dygtige! Har fået behandlinger i klinikken siden 2010, altid med gode resultater.
GÃ¥r til behandling med en slemâŠ
GÃ¥r til behandling med en slem tennisalbue/arm/skulder. Der er stor forbedring fra hver behandling. KÃMPE anbefaling herfra. IsÊr til Mikkel Schmidt som behandler mig.
SÞd og imÞdekommende reception ligeså.
Hanne er bare den bedste
Hanne er bare den bedste . SÞd og virkelig dygtig ð
Kompetente behandlere
Amalie er, udover at vÊre mega sÞd og behagelig at vÊre sammen med, utroligt dygtig og professionel.
Jeg er MEGET tilfreds med hurtig og korrekt behandling!
Fantastisk behandling
Jeg har gået ved Mikkel i et par år, med mange forskellige problemstillinger.
Man bliver altid mÞdt af en utrolig god behandler og et meget behageligt menneske. Som altid spÞrg ind til en, og det er ikke kun ens behandling der bliver spurgt til.
Mikkel har fået min ryg smerter til at forsvinde nÊsten helt. FÞr jeg startede her var smerterne ikke til at holde ud. Nu kan jeg både spille fodbold og lave styrke trÊning uden store smerter.
Derudover har han behandlet mit knÊ, min lÊnd og skulder. Jeg er gået fra at have store smerter til nÊsten ikke nogen.
Mikkel og Kiropraktisk anbefaler jeg til alle som har smerter eller problemer med koppen.
Fantastisk klinik
Altid en god oplevelse at vÊre hos Kiropraktisk
10/10 de har vÊret en kÊmpe hjÊlp!
Alle kiropraktorerne er bare super godeâŠ
Alle kiropraktorerne er bare super gode ⊠årelang brug har hjulpet mig mange gange - tak. /Bjarke Fog
Altid sÞde og hjÊlpsommeâŠ
Altid sÞde og hjÊlpsomme receptionister.
God behandling der virker med det samme for behandlerne lytter til det du fortÊller om dine smerter og behandler dig derefter.
Super kompetent og god behandling ð«¶ð»
Hej jeg var sÃ¥ heldig og fik en tid ved Amalie â€ïž hun var kompetent og vidste hvad hun havde med at gÞreð€ jeg gik derfra med ro i sjÊlen.
Hun tog det meget seriÞst og gav mig en fantastisk behandling.
Amalie er super for klinikken
Ferie HjÊlp på hÞjeste plan
Ikke bare 5 stjerner - MINDST 10 stjerner.
På min bådferie rundt i DK - kom problemerne med Iskias nerven igen. Ringede til KIROPRAKTISK i Svendborg og fik akuttid samme dag, d. 19 Juni Ž23.
Blev set på / behandlet af Mathias Falkenberg, en ung mandlig Kiropraktor, som bestemt vidste, hvad han havde med at gÞre. FÞr behandlingen, havde jeg "forsigtigt" spurgt damen i receptionen, hvor lang tid, Mathias havde vÊret udlÊrt... :-)
Jeg blev "foldet sammen og strakt ud" i œ time og fik Þvelser med, til at fortsÊtte behandlingen, så ferien på sejlbåd kunne fortsÊttes.
Min ferie blev i den grad reddet - jeg siger 1000 TAK for udsÞgt service og giver min bedste anbefaling. Tag trygt til Kiropraktisk i Svendborg ...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ