Generelt fine butikker. Som sÊlger er jeg ikke fan, men som kÞber er jeg. Men.. jeres "showroom". Har nu 2 gange lavet forespÞrgsler i 2 forskellige butikker, men varen kan Ã¥benbart ikke findes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig Þv personalet flytter ens ting fra ens stand UDEN selv at notere det nogen steder. Det resulterede i jeg har mÃ¥tte rende hele butikken rundt for at finde mine ting rundt i butikken fordi de s... ãã£ãšèŠã
- ãªãµã€ã¯ã« ã·ã§ãã
- ããªãŒ ããŒã±ãã
- ã»ã«ã³ããã³ã ã·ã§ãã
- å€çåº
- ãŽã£ã³ããŒãž ã¯ããŒãºå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kirppu Loppesupermarked er Danmarks fÞrste og stÞrste loppesupermarkedskÊde. Den fÞrste butik blev introduceret til Danmark i HillerÞd tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, sÃ¥ det i dag er Danmarks fÞrende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, Ã¥bne og rene - og sÃ¥ har de et dejligt loungeomrÃ¥de, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfÊre. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfÞlgelig ogsÃ¥ mulighed for selv at sÊlge ud, og lade dine ting fÃ¥ nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, sÃ¥ de passer lige netop dine behov, hvad end det er bÞrnetÞj, almindeligt tÞj eller brugsgenstande, du Þnsker at sÊlge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr ð Det giver bÃ¥de mening for dig, os og vores planet at gÞre genbrug til en del af hverdagen.
ãã³ããŒã¯
- info@kirppu.dk
- kirppu.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Chikane, HÃ¥n og Forskelsbehandling
Jeg har mistet tilliden til Kirppu. Jeg har sendt en klage til Kirppu's hovedkontor siden jeg blev udsat til forskel behandling som sÊlger i Kirppu Ringsted i Marts 2026. Jeg fik et svar i slutningen af ââmarts om, at de vil undersÞge sagen men hovedkontor har ikke svaret. De blev helt Stille. Intet svar i mere end to uger. Hvis jeg ikke hÞrer fra Kirppu inden for et par dage, sender jeg klagen videre til LigebehandlingsnÊvnet.
En rodebutik
Butikken i Glostrup er en stor rodebutik. Og der er ikke klemme bÞjler nok sÃ¥ svÊrt sÊlge bukser osv. og jeg fik ogsÃ¥ stjÃ¥let en del ting.. MED ALARM PÃ
, og personalet virkede nÊrmest sure over jeg nÊvnte det for dem.
0 stjerner herfra g kommer aldrig igen.
Ting forsvinder både med og uden alarm
Som lejer af en stand skal man regne med at ting forsvinder både med og uden alarm. Overvågning er ikke til nogen hjÊlp, fik det svar, at der ikke var noget mistÊnkeligt ved min stand og at vinklen var dårlig!!! Ting med alarm kan ikke forsvinde, så ville de finde alarmen!!! Der står at store tasker ikke må medtages i butikken, jeg henvendte mig til personalet og fik det svar at det drejede sig om rygsÊkke!!!

Generelt fine butikker
Generelt fine butikker.
Som sÊlger er jeg ikke fan, men som kÞber er jeg.
Men.. jeres "showroom". Har nu 2 gange lavet forespÞrgsler i 2 forskellige butikker, men varen kan åbenbart ikke findes. Det er Êrgerligt, at det system ikke virker bedre.
TilfÞjet 17/4. Har nu prÞvet at klikke en vare igennem "Showroom" for tredje gang - en ny butik. Heller ikke denne gang kunne varen findes..........

Kirppu Loppesupermarked ããã®åç
Skuffende oplevelse â manglende ligebehandling
DesvÊrre er mine erfaringer med Kirppru HjÞrring meget skuffende og efterlader et tydeligt indtryk af favorisering af udvalgte personer.
I praksis findes der en uformel opdeling mellem âfaste kunderâ og âÞvrigeâ kunder, men reglerne for denne opdeling er hverken klart defineret eller beskrevet i noget regelsÊt. Desuden betragtes som âfaste kunderâ personer, som i virkeligheden ikke lejer stande hele Ã¥ret, men kun i de mest indbringende perioder (helligdage, ferier og sommersÊsonen). I resten af tiden stÃ¥r deres pladser ofte tomme.
Alligevel har de fortrinsret til reservationer, mens andre â selv dem, der reelt og regelmÊssigt benytter pladsen â ikke har mulighed for at forlÊnge deres lejemÃ¥l. Jeg har selv oplevet en situation, hvor jeg fik afslag pÃ¥ at forlÊnge min plads, fordi den blev givet til en âfast kundeâ.
En sådan praksis giver indtryk af vilkårlige beslutninger og skaber en fÞlelse af, at ikke alle behandles lige, og at nogle kunder simpelthen er privilegerede.
Der mangler tydeligt gennemsigtige regler og ligebehandling af alle lejere.
Tak for jeres svar.
Jeg vil dog gerne prÊcisere, at min utilfredshed ikke kun handler om selve afslaget på forlÊngelse, men om forlÞbet op til beslutningen.
Jeg valgte at opsige min tidligere stand (nr. 340) udelukkende på baggrund af den information, jeg fik fra butikschefen, nemlig at stand nr. 105 var ledig frem til august 2026. Det var altså ikke en tilfÊldig beslutning fra min side, men en beslutning truffet i god tro på baggrund af en konkret oplysning fra jer.
Derfor oplever jeg det som meget problematisk, at jeg efter cirka fire uger fÃ¥r at vide, at standen alligevel ikke kan forlÊnges, fordi den er reserveret til en âfast kundeâ.
I den forbindelse savner jeg en klar forklaring på:
⢠hvorfor jeg fik oplyst en lÊngere ledighedsperiode, som efterfÞlgende ikke viste sig at vÊre korrekt
⢠samt hvorfor der ikke i situationen blev givet en undskyldning for den fejlinformation, jeg modtog
Derudover efterlader det stadig et indtryk af, at visse kunder har fortrinsret, hvilket ikke stemmer overens med princippet om âfÞrst til mÞlleâ, som I henviser til.

Fint genbrugs supermarked
Fin plads på standen til mange forskellige ting.
En fordel at kÞbe standen på tilbud da der skal betales en hÞjt belÞb af salget desvÊrre.

Super god service
Super god service. Hurtig levering og tingene er pakket forsvarligt ind, så man behÞver ikke vÊre bange for at det er Þdelagt.

God oplevelse
Nemt at prissÊtte og lÊgge ind via appen, få de udskrevne labels og kunne fÞlge med i salget via appen.

KIRPPU VIBORG
Er kommet i KIRPPU Viborg en rum tid efterhÃ¥nden. En skÞn lys og venlig butik, med gode rummelige stande. Altid har jeg fÃ¥et god betjening, altid et venligt hej pÃ¥ vej ind i butikken, altid fÃ¥et svar pÃ¥ mine (mange) spÞrgsmÃ¥l - og altid fÞlt mig mere end velkommen. Et virkelig rart sted at komme - som standlejer og som kundeð
Kun gode anbefalinger herfra!

NÊsten 50% i omkostninger
Jeg har haft stand en del gange hos HillerÞd nu gennem de sidste 2 år.
Men desvÊrre lavt salg de sidste par gange og det kan ikke betale sig. Mit tidsforbrug har vÊret det samme.
PÃ¥ 2 uger:
Salg = 1.940 kr. super fedt - MEN âŠ.
minus 19% til kirppu samt 450 kr. for standen.
Dvs. Kirppu tjente 818 kr.
Jeg tjente 1.112 kr.
Derud over brugte jeg 40 kr. pÃ¥ alarmer. Ãdelagt for 65 kr. og mistet for 35 kr.
Men ud af mit salg på nÊsten 2.000 kr. får jeg kun det halve.
Synes det er ÃRGERLIGT Kirppu bÃ¥de tager for stand OG 19%!!!!
Prisen pÃ¥ alarmer er sat op og Þdelagte og mistet ting er bare âdesvÊrreâ.
Sidst fik jeg Þdelagt en taske hvor nogen havde revet remmen af!! Og nye ting i emballage var brudt op/åbnet!
SÞdt personale i HillerÞd.
Men dyrt at Kirppu får nÊsten 50% af mit salg. Kan se mange skriver det er dyrt. Så håber Kirppu snart vil tage dette til efterretning og sÊtte procent-satsen nu. Så mindre overskud til Kirppu og stÞrre fortjeneste til os sÊlgere.

Kirpuu SÞborg
Jeg har haft en stand i Kirpuu SÞborg i flere måneder og har overordnet set vÊret glad for hele processen. Medarbejderne er sÞde og hjÊlpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for at det koster lidt.
DesvÊrre har jeg oplevet en del tyveri og har mistet ret mange dyre ting, sÊrligt herretÞj og herresko. Jeg fik stjålet 3 par herresko på en gang, alle med alarmer på som blev revet af, hvilket også fremgik af overvågningen. Personalet var sÞde og hjÊlpsomme og eftersom jeg havde fået stjålet yderligere ting over en kort periode, så blev jeg også kompenseret med 4 ugers gratis standleje.
Kirppu bÞr overveje at hÞjne sikkerheden ift. tyveri. Flere ting jeg har fået stjålet er blot gået tabt fordi medarbejderne ikke har fundet frem til tyveriet ud fra overvågningen, ergo det bliver ikke politianmeldt.

Plads til forbedring
Netop kÞbt en stand i Kolding. Istedet for en venlig og imÞdekommende velkomst - fuldstÊndig ligeglad med kunderne. Jeg opretter en label og beder om at udskrive den. Istedet for at hjÊlpe fÃ¥r jeg flere gange at vide, at det er fordi at jeg ikke har bestilt labelâŠbeklager jeg netop lige har oprettet mig og er er nyâŠ.ud af butikken sagde jeg farvel - ingen respons trods medarbejder stod under 1,5 meter fra mig. Der er plads til forbedringer!

Kirppu Frederikshavn
Kirppu Frederikshavn
Super rart personale, men alt for hÞje priser for standleje

Kirppu Loppesupermarked ããã®åç
Personalet flytter ens ting uden tilladelse
Virkelig Þv personalet flytter ens ting fra ens stand UDEN selv at notere det nogen steder. Det resulterede i jeg har måtte rende hele butikken rundt for at finde mine ting rundt i butikken fordi de skulle stå samlet med noget andet. Og har ikke fundet det hele :( og når de ikke engang selv kontakter en hvis de finder noget af ens ting til under 100kr så syntes jeg det begynder at blive rigtig Þv.

Ingen styr på tingene i Kirppu Fredericia
Prisen på varen som jeg Þnskede at kÞbe var sandelig urealistisk lav. Jeg kom til kassen og medarbejderen kunne ikke scanne den, og derfor kunne ikke sÊlge den til mig. Hun sagde at det må vÊre en fejl og at hun må desvÊrre ikke kontakte ejeren. Sagde også at ejeren har netop sat tingene på standen (ALT på standen var faktisk urealistisk billigt- muligvis fra en butik som lukkede ell. lign.), men kun figurer som jeg Þnskede at kÞbe kunne ikke scannes (mystisk nok). Jeg har bedt hende at ringe til mig dagen efter når hun har undersÞgt prisen med ejeren (undrer mig hvordan når de må ikke kontakte ejere?!), så dagen efter skriver hun til mig at ejeren har taget varen hjem fordi det var en gammel standejer som ikke lÊngere har stand der. Altså, helt omvendt end det hun sagde til mig dagen fÞr- altså, at standejer har "netop i dag" sat tingene på plads. Jeg tillader mig at mistanke at medarbejderne taler ikke sand i butikken i Fredericia og ved ikke " basic rules" som gÊlder absolut alle steder i DK (også i de store som Bilka) og det er at kunden har altid ret og det er aldrig kundens " skyld" hvis butikken har ikke styr på tingene. Det kan KUN vÊre ejeren som har sat priserne på varer- det er logik til burhÞns! Alt andet behÞver kunden ikke at vÊre involveret i og heller ikke at vide hvor "fejlen" ligger og hvorfor er " fejlen" opstået. Jeg elsker at besÞge Kirppu butikker men de har overhovedet ikke styr på tingene (i hvertfald i Fredericia)

Generelt ok tilfreds ð
Kirppu NykÞbing Falster
Generelt er jeg super godt tilfreds, isÊr personalet er sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme ð
Der er selvfÞlgelig perioder med lavt salg, sådan er gamet
Butikken er pÊn, selvom der er mange varer virker det ikke rodet
Mine aber dabeiâer :
675kr for 4 uger plus 19% i kommission er ret mange penge, isÊr nÃ¥r jeg kan se pÃ¥ nyhedsmails at diverse tilbud, kampagner osv., aldrig gÊlder for butikken i NykÞbing ð«€
Jeg har haft standpermanent siden sommer 2025, lukker den nu ned her slut februar, ikke pga lavt salg primÊrt, men fordi jeg Êrligt er skuffet over der ingen fordele er ved at committe sig S Ã
lÊnge som jeg har gjort. Ingen rabatter, ingen tilbud, kampagner⊠intet
I kunne godt gÞre det mere attraktivt for folk som mig der har haft stand lÊnge. Fx hvis man har en stand i et halvt år, så sÊnkes standlejen
MÃ¥ske vender jeg tilbage, men lige nu sÊlger jeg mine ting online, hvor der ingen omkostninger er ð

Kirppu Kolding.
Kirppu Kolding.
De fleste af personale er helt ok.
Men nogle er bare ligeglade, når man fortÊller der er stjålet ting på ens stand eller at der er Þdelagte ting.
Man får at vide, at man jo bare kan gå rundt i butikken selv og lede efter ens forsvundne ting.
Det er ikke ok med den dyre standleje som de har. Alt for dyrt i henhold til det lidt plads der er på standende. I Þvrigt tager de 19 % i kommission. Det er meget.
I Þvrigt kender jeg en der solgte en bog til 8 kr., der kom kun 4 kr. ind på kontoen. Det er altså 50%.
Det kunne fungere så fint, Hvis folk kunne kende forskel på mit og dit. Hvis folk oplyste, hvis de er kommet til at ÞdelÊgge ting, og Kirppu så giver sÊlgeren det belÞb varen/varerne var sat til. Det må nok kunne lade sig gÞre, når de tager hele 19% i fortjeneste.

Kirppu HillerÞd er Fantastiskð
Jeg ELSKER bare Kirppu i HillerÞdðde har det mest fantastiske personaleð«¶de r SÃ
hjÊlpsomme, venlige og sindssygt sjoveð€£jeg fÞlger dem pÃ¥ FB og jeg fÃ¥r altid et virkeligt godt grin ud af deres videoer. Det r sÃ¥ dejligt nÃ¥r mennesker lÊgger noget op, hvor man tydeligt ka se, at de r ligeglade med at gÞre dem selv til grin og det gÞr bar videoerne endnu mere underholdendeðjeg har haft en stand i Kirppu et par gange om Ã¥ret i over 10 Ã¥r nu og jeg ka simpelthen ik forstÃ¥, at folk sir at de ik tjener penge pÃ¥ det. For det gÞr jeg altid og det har jeg gjort hver eneste gang. Jeg har ik dyre ting, men gÃ¥r altid derfra med et godt overskud og en rigtig go oplevelseð
Tak Kirppu HillerÞdð

NÊrigt og fattigt koncept
MEGA NÃRIG FORRETNING
En bod koster 225kr for en uge, fair nok. Men sÃ¥ skal man ogsÃ¥ kÞbe klistermÊrker til tÞj/ting hvor man skal skrive pris pÃ¥?? og oven i klistermÊrkerne sÃ¥ nÃ¥r man kommer ud i butikken siger de âvi anbefaler stÊrkt at man kÞber nogle tilhÊngere til klistermÊrkerne for de sidder ikke sÃ¥ godt pÃ¥ tÞj osvâŠâ sÃ¥ giv dem dog med klistermÊrkerne. Da jeg var nÃ¥et til det punkt tÊnkte jeg at det ikke kunne blive vÊrre og at jeg bare mÃ¥tte acceptere at de var mega nÊrige og total fattig koncept, men sÃ¥ fandt jeg ogsÃ¥ ud af at nÃ¥r man fÃ¥r solgt noget, skal de have 20% af pengene. Hvad tÊnker de dog? det er genbrug, man sÊtter tingene til mindst 5kr, og sÃ¥ vil de ogsÃ¥ have noget af det? tjener de ikke nok pÃ¥, at folk kÞber standene. Det hele er bare total korrupt og man kan nÊsten ikke fÃ¥ en stand nogen steder hvor de ikke er total nÊrige, hos Kirppu er det nÊsten pinligt hvor nÊrige de er. Puuuuha

Kirppu Loppesupermarked ããã®åç
Vores ting bliver stjålet!
Venligt personale i HillerÞd, men desvÊrre opdager vi hver gang vi kommer til vores stand at ting forsvinder, ikke mindst en taske med alarm pÃ¥ til 600kr. Sidst var en prop pÃ¥ en karaffel stjÃ¥letâ¹ïž tror ikke det er en ting vi har lyst til at gentage ð