レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Generelt fine butikker. Som sÊlger er jeg ikke fan, men som kÞber er jeg. Men.. jeres "showroom". Har nu 2 gange lavet forespÞrgsler i 2 forskellige butikker, men varen kan Ã¥benbart ikke findes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig Þv personalet flytter ens ting fra ens stand UDEN selv at notere det nogen steder. Det resulterede i jeg har mÃ¥tte rende hele butikken rundt for at finde mine ting rundt i butikken fordi de s... もっず芋る

䌁業情報

1. リサむクル ショップ
  2. フリヌ マヌケット
  3. セカンドハンド ショップ
  4. 叀着店
  5. ノィンテヌゞ クロヌズ専門店

圓該䌁業による蚘述

Kirppu Loppesupermarked er Danmarks fÞrste og stÞrste loppesupermarkedskÊde. Den fÞrste butik blev introduceret til Danmark i HillerÞd tilbage i 2014, og siden er konceptet blevet testet og videreudviklet, sÃ¥ det i dag er Danmarks fÞrende loppesupermarkedskoncept. Alle 34 butikker er lyse, Ã¥bne og rene - og sÃ¥ har de et dejligt loungeomrÃ¥de, hvor du altid kan nyde en kop kaffe eller te. Vores mission er nemlig at sikre, du kan handle brugte ting og sager i behagelige omgivelser med en dejlig atmosfÊre. I hver af butikkerne finder du et mekka af genbrugsguld - og du har selvfÞlgelig ogsÃ¥ mulighed for selv at sÊlge ud, og lade dine ting fÃ¥ nyt liv i et nyt hjem. Loppestandene har god plads og kan omdannes, sÃ¥ de passer lige netop dine behov, hvad end det er bÞrnetÞj, almindeligt tÞj eller brugsgenstande, du Þnsker at sÊlge. Kig endelig ind forbi en af vores butikker, og lad os guide dig i dit genbrugseventyr 💚 Det giver bÃ¥de mening for dig, os og vores planet at gÞre genbrug til en del af hverdagen.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

698件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 94に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Chikane, HÃ¥n og Forskelsbehandling

Jeg har mistet tilliden til Kirppu. Jeg har sendt en klage til Kirppu's hovedkontor siden jeg blev udsat til forskel behandling som sÊlger i Kirppu Ringsted i Marts 2026. Jeg fik et svar i slutningen af ​​marts om, at de vil undersÞge sagen men hovedkontor har ikke svaret. De blev helt Stille. Intet svar i mere end to uger. Hvis jeg ikke hÞrer fra Kirppu inden for et par dage, sender jeg klagen videre til LigebehandlingsnÊvnet.

2026幎3月28日

En rodebutik

Butikken i Glostrup er en stor rodebutik. Og der er ikke klemme bÞjler nok sÃ¥ svÊrt sÊlge bukser osv. og jeg fik ogsÃ¥ stjÃ¥let en del ting.. MED ALARM PÅ , og personalet virkede nÊrmest sure over jeg nÊvnte det for dem.
0 stjerner herfra g kommer aldrig igen.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Ting forsvinder både med og uden alarm

Som lejer af en stand skal man regne med at ting forsvinder både med og uden alarm. Overvågning er ikke til nogen hjÊlp, fik det svar, at der ikke var noget mistÊnkeligt ved min stand og at vinklen var dårlig!!! Ting med alarm kan ikke forsvinde, så ville de finde alarmen!!! Der står at store tasker ikke må medtages i butikken, jeg henvendte mig til personalet og fik det svar at det drejede sig om rygsÊkke!!!

2026幎4月7日

Hej Jette
Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at hÞre.

Vi forstår godt, hvor frustrerende det må vÊre at opleve, at varer forsvinder fra ens stand, uanset om de er med eller uden alarm. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at tilbyde vores standlejere. Samtidig beklager vi, hvis du har oplevet, at vores overvågning og opfÞlgning ikke har vÊret tilstrÊkkelig.

Vi tager både tyveri og standlejernes henvendelser meget alvorligt, og din feedback hjÊlper os med at blive mere opmÊrksomme og sÊtte fokus på problemet.

I forhold til tasker i butikken er det vigtigt for os, at reglerne er klare og bliver håndhÊvet ensartet. Det lyder desvÊrre ikke som om, det har vÊret tilfÊldet i din situation, og det beklager vi.

Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme pÃ¥ det – din feedback er vigtig for, at vi kan forbedre bÃ¥de trygheden og kundeoplevelsen.

Generelt fine butikker

Generelt fine butikker.
Som sÊlger er jeg ikke fan, men som kÞber er jeg.

Men.. jeres "showroom". Har nu 2 gange lavet forespÞrgsler i 2 forskellige butikker, men varen kan åbenbart ikke findes. Det er Êrgerligt, at det system ikke virker bedre.

TilfÞjet 17/4. Har nu prÞvet at klikke en vare igennem "Showroom" for tredje gang - en ny butik. Heller ikke denne gang kunne varen findes..........

2026幎4月5日

Hej Jeanne
Tak for din anmeldelse og for at dele både de gode og mindre gode oplevelser med os.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds som kÞber i vores butikker – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😊 Samtidig er det Êrgerligt at hÞre, at vores showroom ikke har levet op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give. Showroom-systemet skal gÞre det nemmere at finde varer pÃ¥ tvÊrs af butikker. Det er dog en del af det og et sats, om varerne stadig befinder sig i butikken eller pÃ¥ standlejerens stand. Kunderne i butikken kan have rykket pÃ¥ varerne eller mÃ¥ske gÃ¥ rundt med det i butikken. Derfor er der selvfÞlgelig ikke garanti for, at varen du Þnsker fra showroom kan sÊlges

Det er heldigvis ikke ofte at vi oplever, at varerne ikke kan findes 🀗

Vi vil tage din feedback med videre og kigge nÊrmere på, hvordan vi kan forbedre både systemet og opfÞlgningen på forespÞrgsler.

Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme pÃ¥ det – det hjÊlper os med at blive bedre.

Skuffende oplevelse – manglende ligebehandling

DesvÊrre er mine erfaringer med Kirppru HjÞrring meget skuffende og efterlader et tydeligt indtryk af favorisering af udvalgte personer.

I praksis findes der en uformel opdeling mellem “faste kunder” og “Þvrige” kunder, men reglerne for denne opdeling er hverken klart defineret eller beskrevet i noget regelsÊt. Desuden betragtes som “faste kunder” personer, som i virkeligheden ikke lejer stande hele Ã¥ret, men kun i de mest indbringende perioder (helligdage, ferier og sommersÊsonen). I resten af tiden stÃ¥r deres pladser ofte tomme.

Alligevel har de fortrinsret til reservationer, mens andre – selv dem, der reelt og regelmÊssigt benytter pladsen – ikke har mulighed for at forlÊnge deres lejemÃ¥l. Jeg har selv oplevet en situation, hvor jeg fik afslag pÃ¥ at forlÊnge min plads, fordi den blev givet til en “fast kunde”.

En sådan praksis giver indtryk af vilkårlige beslutninger og skaber en fÞlelse af, at ikke alle behandles lige, og at nogle kunder simpelthen er privilegerede.

Der mangler tydeligt gennemsigtige regler og ligebehandling af alle lejere.
Tak for jeres svar.

Jeg vil dog gerne prÊcisere, at min utilfredshed ikke kun handler om selve afslaget på forlÊngelse, men om forlÞbet op til beslutningen.

Jeg valgte at opsige min tidligere stand (nr. 340) udelukkende på baggrund af den information, jeg fik fra butikschefen, nemlig at stand nr. 105 var ledig frem til august 2026. Det var altså ikke en tilfÊldig beslutning fra min side, men en beslutning truffet i god tro på baggrund af en konkret oplysning fra jer.

Derfor oplever jeg det som meget problematisk, at jeg efter cirka fire uger fÃ¥r at vide, at standen alligevel ikke kan forlÊnges, fordi den er reserveret til en “fast kunde”.

I den forbindelse savner jeg en klar forklaring på:
• hvorfor jeg fik oplyst en lÊngere ledighedsperiode, som efterfÞlgende ikke viste sig at vÊre korrekt
• samt hvorfor der ikke i situationen blev givet en undskyldning for den fejlinformation, jeg modtog

Derudover efterlader det stadig et indtryk af, at visse kunder har fortrinsret, hvilket ikke stemmer overens med princippet om “fÞrst til mÞlle”, som I henviser til.

2026幎3月30日

Hej Katarzyna

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har haft den bedste oplevelse.

Vi Þnsker, at alle vores kunder oplever en fair og gennemsigtig behandling, og det er bestemt ikke vores intention at skabe en fÞlelse af forskelsbehandling. Vi forstÃ¥r godt, at det kan vÊre frustrerende at fÃ¥ afslag pÃ¥ forlÊngelse af ens stand – sÊrligt hvis det opleves som uretfÊrdigt.

Vores reservationssystem gÊlder som fÞrst til mÞlle, hvis man ikke får betalt sine reservationer ved betalingsfristen. Det er en tilfÊldighed af hvilke stande som er ledige på de specifikke perioder, så derfor kan din stand blive booket/reserveret efter din lejeperiode, hvis du ikke har haft en reservation.
NÃ¥r det er sagt, er det vigtigt for os, at alle stadig fÃ¥r en god oplevelse og hvis der er mulighed for at kunne rykke lidt rundt pÃ¥ et par bookinger sÃ¥ alle bliver glade, Þnsker vi selvfÞlgelig dette 🀗

Jeg har spurgt efter flere oplysninger fra dig, sÃ¥ vi muligvis sammen med butikschefen i HjÞrring kan finde pÃ¥ en lÞsning eller kompensation for din oplevelse 😄

Jeg kan se, at du har stand helt frem til sommeren, sÃ¥ du er selvfÞlgelig ogsÃ¥ altid velkommen til at tage fat i personalet igen i lÞbet af din lejeperiode 🀗

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

De Bedste loppehilsner

Fint genbrugs supermarked

Fin plads på standen til mange forskellige ting.
En fordel at kÞbe standen på tilbud da der skal betales en hÞjt belÞb af salget desvÊrre.

2026幎3月21日

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊

Vi er glade for at hÞre, at du har haft god plads pÃ¥ standen og mulighed for at have mange forskellige varer ♻

Vi er enige i, at kampagnetilbud på standleje kan vÊre en ekstra fordel, og vi forsÞger lÞbende at give gode muligheder for netop det, for standlejere.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber at se dig igen!😄

Super god service

Super god service. Hurtig levering og tingene er pakket forsvarligt ind, så man behÞver ikke vÊre bange for at det er Þdelagt.

2026幎3月21日

Hej Anni

Tak for de rosende ord 🀗 Vi er super glade for at hÞre, at du synes godt om vores nye leveringsservice af pakker. Det er altid vigtigt for os, at alle varerne kommer frem i god behold, sÃ¥ derfor bliver de omhyggeligt pakket af vores personale med massere af indpakning og en sÞd besked ♻

Vi glÊder os til at se dig på vores showroom eller i butikken igen!

God oplevelse

Nemt at prissÊtte og lÊgge ind via appen, få de udskrevne labels og kunne fÞlge med i salget via appen.

2026幎3月15日

Hej Birgitte

Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at vores system fungerer og er nemt at finde ud af 🀩

Du spÞrger selvfÞlgelig bare personalet i din lokale butik, hvis der skulle opstÃ¥ spÞrgsmÃ¥l ♻
Vi glÊder os til at se dig i butikken!

KIRPPU VIBORG

Er kommet i KIRPPU Viborg en rum tid efterhÃ¥nden. En skÞn lys og venlig butik, med gode rummelige stande. Altid har jeg fÃ¥et god betjening, altid et venligt hej pÃ¥ vej ind i butikken, altid fÃ¥et svar pÃ¥ mine (mange) spÞrgsmÃ¥l - og altid fÞlt mig mere end velkommen. Et virkelig rart sted at komme - som standlejer og som kunde😊
Kun gode anbefalinger herfra!

2026幎3月20日

Hej Annika

Der skal lyde et KÆMPE tak for din dejlige positive feedback 💚 Vi sender din ros direkte videre til teamet i Viborg som helt sikkert ogsÃ¥ sÊtter pris pÃ¥ at have dig pÃ¥ besÞg i butikken!

NÊsten 50% i omkostninger

Jeg har haft stand en del gange hos HillerÞd nu gennem de sidste 2 år.
Men desvÊrre lavt salg de sidste par gange og det kan ikke betale sig. Mit tidsforbrug har vÊret det samme.
PÃ¥ 2 uger:
Salg = 1.940 kr. super fedt - MEN
minus 19% til kirppu samt 450 kr. for standen.
Dvs. Kirppu tjente 818 kr.
Jeg tjente 1.112 kr.
Derud over brugte jeg 40 kr. på alarmer. Ødelagt for 65 kr. og mistet for 35 kr.
Men ud af mit salg på nÊsten 2.000 kr. får jeg kun det halve.
Synes det er ÆRGERLIGT Kirppu både tager for stand OG 19%!!!!
Prisen pÃ¥ alarmer er sat op og Þdelagte og mistet ting er bare “desvÊrre”.
Sidst fik jeg Þdelagt en taske hvor nogen havde revet remmen af!! Og nye ting i emballage var brudt op/åbnet!
SÞdt personale i HillerÞd.
Men dyrt at Kirppu får nÊsten 50% af mit salg. Kan se mange skriver det er dyrt. Så håber Kirppu snart vil tage dette til efterretning og sÊtte procent-satsen nu. Så mindre overskud til Kirppu og stÞrre fortjeneste til os sÊlgere.

2026幎3月9日

Hej Tanja
Tusind tak for din feedback – og for at du har haft stand hos os i HillerÞd flere gange. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse med os.

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at du har haft en mindre god oplevelse de seneste gange, og at salget ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstÃ¥r godt din frustration, isÊr nÃ¥r der ogsÃ¥ har vÊret udfordringer med nogle af dine varer – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores standlejere.

Vores standleje og kommission er med til at dÊkke de mange omkostninger, der er forbundet med driften af butikken – herunder lokaler, personale og markedsfÞring. NÃ¥r det er sagt, tager vi altid feedback som din meget seriÞst, og vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre bÃ¥de vilkÃ¥r og oplevelse for vores sÊlgere.
Du er altid velkommen til at tage fat i personalet, som kan hjÊlpe med at optimere salget pÃ¥ din stand, blandt andet ved at markedsfÞre den pÃ¥ deres sociale medier ♻

Endnu en gang tak for din Êrlige feedback. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover 🀗

Kirpuu SÞborg

Jeg har haft en stand i Kirpuu SÞborg i flere måneder og har overordnet set vÊret glad for hele processen. Medarbejderne er sÞde og hjÊlpsomme. Jeg har tjent ganske fint på min stand til trods for at det koster lidt.
DesvÊrre har jeg oplevet en del tyveri og har mistet ret mange dyre ting, sÊrligt herretÞj og herresko. Jeg fik stjålet 3 par herresko på en gang, alle med alarmer på som blev revet af, hvilket også fremgik af overvågningen. Personalet var sÞde og hjÊlpsomme og eftersom jeg havde fået stjålet yderligere ting over en kort periode, så blev jeg også kompenseret med 4 ugers gratis standleje.

Kirppu bÞr overveje at hÞjne sikkerheden ift. tyveri. Flere ting jeg har fået stjålet er blot gået tabt fordi medarbejderne ikke har fundet frem til tyveriet ud fra overvågningen, ergo det bliver ikke politianmeldt.

2026幎3月15日

Hej Sissa
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at hÞre, at du overordnet har vÊret tilfreds med at have stand hos os, og at du har haft gode oplevelser med vores medarbejdere. Det betyder meget for os🀗

Samtidig er jeg rigtig kede af at hÞre om de tyverier, du har oplevet. Tyveri hÞrer slet ikke hjemme hos os, og vi forstÃ¥r fuldt ud, hvor frustrerende det er – isÊr nÃ¥r det drejer sig om flere varer og dyrere ting som sko og tÞj.
Jeg er derfor også glade for at hÞre, at personalet kunne hjÊlpe dig i situationen og finde en lÞsning med kompensation i form af ekstra standleje.

Vi arbejder lÞbende med at forebygge tyveri i butikkerne, blandt andet gennem overvågning, alarmer og ved at have personale til stede i butikken.
DesvÊrre kan det i nogle tilfÊlde vÊre svÊrt at identificere prÊcis, hvad der er sket ud fra overvågningen, og derfor er det ikke altid muligt at gå videre med en politianmeldelse.

NÃ¥r det er sagt, tager vi naturligvis din feedback om sikkerheden meget seriÞst, og den bliver taget med videre i vores arbejde med at forbedre trygheden og forebyggelse af tyveri i butikkerne ♻

Plads til forbedring

Netop kÞbt en stand i Kolding. Istedet for en venlig og imÞdekommende velkomst - fuldstÊndig ligeglad med kunderne. Jeg opretter en label og beder om at udskrive den. Istedet for at hjÊlpe fÃ¥r jeg flere gange at vide, at det er fordi at jeg ikke har bestilt label
beklager jeg netop lige har oprettet mig og er er ny
.ud af butikken sagde jeg farvel - ingen respons trods medarbejder stod under 1,5 meter fra mig. Der er plads til forbedringer!

2026幎3月10日

Hej Peter
Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse og beklager meget. Det er bestemt ikke den kundeservice, vi Þnsker at give.

TvÊrtimod skal du altid fÞle dig velkommen til at spÞrge, hvis du er i tvivl eller oplever problemer med appen. Det er helt forståeligt, at man lige skal sÊtte sig ind i tingene, når man ikke har prÞvet det fÞr.

Din feedback tager vi med videre, sÃ¥ du nÊste gang kan mÞde det stÞrste Kirppu-smil 💚

Kirppu Frederikshavn

Kirppu Frederikshavn

Super rart personale, men alt for hÞje priser for standleje

2026幎2月24日

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores personale – det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med dem 🀩

Vi sÊtter stor pris på din feedback, og den vil blive taget med videre, så vi hele tiden kan arbejde på at skabe den bedste oplevelse for vores standlejere.

Kirppu

Personalet flytter ens ting uden tilladelse

Virkelig Þv personalet flytter ens ting fra ens stand UDEN selv at notere det nogen steder. Det resulterede i jeg har måtte rende hele butikken rundt for at finde mine ting rundt i butikken fordi de skulle stå samlet med noget andet. Og har ikke fundet det hele :( og når de ikke engang selv kontakter en hvis de finder noget af ens ting til under 100kr så syntes jeg det begynder at blive rigtig Þv.

2026幎2月5日

Hej Michelle
Jeg beklager meget, hvis du har oplevet det som besvÊrligt, at personalet har rykket på dine varer.

Hver uge laver personalet forskellige flotte og inspirerende udstillinger med varer fra standene i butikken, sÃ¥ kunderne lettere kan se og forestille sig, hvordan tingene kan se ud i deres eget hjem. Det er altsÃ¥ pÃ¥ ingen mÃ¥de meningen, at det skal fÞles irriterende, men derimod vÊre en hjÊlp til at fÃ¥ vist dine varer frem og Þge chancen for salg♻

Når det er sagt, tager vi naturligvis din feedback med videre omkring at notere, hvis vi låner en vare fra en stand. Varerne bliver også altid lagt tilbage på standen igen, når udstillingen bliver skiftet ud.

Jeg er samtidig ked af at hÞre, at du ikke har fået alle dine varer med hjem fra din stand. Det kan i nogle tilfÊlde ske, at en kunde fortryder en vare og lÊgger den tilbage på en anden stand i butikken. Derfor anbefaler vi altid, at man tager en runde i butikken og kigger på de andre stande, når man afslutter sin lejeperiode.

Der er desvÊrre ogsÃ¥ mange varer i butikken, som mister deres prismÊrke eller bliver glemt af standejere. Af den grund har vi vÊret nÞdt til at skÊrpe grÊnsen for, hvornÃ¥r vi kontakter en standejer, hvis vi finder en glemt vare. Derfor er det ogsÃ¥ en god idé at tjekke vores “lost and found”-stand, nÃ¥r man afslutter sin stand – og eventuelt ogsÃ¥ et par dage efter, hvis der skulle vÊre dukket flere glemte ting op.
Vi hÃ¥ber at se dig snart igen i Kirppu 🀗

Ingen styr på tingene i Kirppu Fredericia

Prisen på varen som jeg Þnskede at kÞbe var sandelig urealistisk lav. Jeg kom til kassen og medarbejderen kunne ikke scanne den, og derfor kunne ikke sÊlge den til mig. Hun sagde at det må vÊre en fejl og at hun må desvÊrre ikke kontakte ejeren. Sagde også at ejeren har netop sat tingene på standen (ALT på standen var faktisk urealistisk billigt- muligvis fra en butik som lukkede ell. lign.), men kun figurer som jeg Þnskede at kÞbe kunne ikke scannes (mystisk nok). Jeg har bedt hende at ringe til mig dagen efter når hun har undersÞgt prisen med ejeren (undrer mig hvordan når de må ikke kontakte ejere?!), så dagen efter skriver hun til mig at ejeren har taget varen hjem fordi det var en gammel standejer som ikke lÊngere har stand der. Altså, helt omvendt end det hun sagde til mig dagen fÞr- altså, at standejer har "netop i dag" sat tingene på plads. Jeg tillader mig at mistanke at medarbejderne taler ikke sand i butikken i Fredericia og ved ikke " basic rules" som gÊlder absolut alle steder i DK (også i de store som Bilka) og det er at kunden har altid ret og det er aldrig kundens " skyld" hvis butikken har ikke styr på tingene. Det kan KUN vÊre ejeren som har sat priserne på varer- det er logik til burhÞns! Alt andet behÞver kunden ikke at vÊre involveret i og heller ikke at vide hvor "fejlen" ligger og hvorfor er " fejlen" opstået. Jeg elsker at besÞge Kirppu butikker men de har overhovedet ikke styr på tingene (i hvertfald i Fredericia)

2026幎2月24日

Hej Hana
Jeg tÊnker, at der er sket en misforstÃ¥else🀗

Som jeg forstår situationen, stammede den vare, du gerne ville kÞbe, fra en tidligere standejer. Derfor har personalet ikke kunnet scanne stregkoden ved kassen.
MisforstÃ¥elsen kan vÊre opstÃ¥et, fordi det ikke er blevet opdaget, at der var kommet en ny standejer pÃ¥ standen, da prismÊrkerne har samme standnummer. Normalt vil vi ogsÃ¥ gerne kontakte sÊlgeren, hvis der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l omkring en vare – medmindre det handler om at Êndre prisen, hvilket medarbejderen muligvis har opfattet, at det drejede sig om i denne situation.

Derudover har medarbejderen kontaktet den tidligere standlejer, som manglede varen, og derfor har Þnsket at få den med hjem igen.
Alt i alt lyder det som en stor misforståelse, og det beklager vi naturligvis meget.

Ofte er der også en ekstra medarbejder på i butikken, som du altid er velkommen til at tage fat i, hvis du stadig står tilbage med spÞrgsmål efter en lignende situation.

Generelt ok tilfreds 😊

Kirppu NykÞbing Falster

Generelt er jeg super godt tilfreds, isÊr personalet er sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme 😊
Der er selvfÞlgelig perioder med lavt salg, sådan er gamet
Butikken er pÊn, selvom der er mange varer virker det ikke rodet

Mine aber dabei’er :

675kr for 4 uger plus 19% i kommission er ret mange penge, isÊr nÃ¥r jeg kan se pÃ¥ nyhedsmails at diverse tilbud, kampagner osv., aldrig gÊlder for butikken i NykÞbing 🫀
Jeg har haft standpermanent siden sommer 2025, lukker den nu ned her slut februar, ikke pga lavt salg primÊrt, men fordi jeg Êrligt er skuffet over der ingen fordele er ved at committe sig S Å lÊnge som jeg har gjort. Ingen rabatter, ingen tilbud, kampagner
 intet

I kunne godt gÞre det mere attraktivt for folk som mig der har haft stand lÊnge. Fx hvis man har en stand i et halvt år, så sÊnkes standlejen

MÃ¥ske vender jeg tilbage, men lige nu sÊlger jeg mine ting online, hvor der ingen omkostninger er 😊

2026幎2月21日

Hej Henriette
Tusind tak for din anmeldelse og for dine pÊne ord om vores personale – det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du oplever dem som sÞde og hjÊlpsomme 😊 Vi er ogsÃ¥ glade for, at du synes butikken fremstÃ¥r pÊn og overskuelig, selvom der kan vÊre virkelig mange varer.

I forhold til standleje og vores kommission pÃ¥ 19 %, sÃ¥ er den med til at dÊkke mange af de udgifter, der fÞlger med at drive butikken – blandt andet lokaler, personale, kassesystem, markedsfÞring osv. Vi forstÃ¥r ogsÃ¥ din pointe omkring kampagner og tilbud. Kampagner kan variere fra butik til butik, da de nogle gange tilpasses lokalt, men din feedback er bestemt relevant, og det er noget, vi tager med videre.

Vi vil gerne sige tak for den tid, du har vÊret en del af butikken i NykÞbing Falster, og vi hÃ¥ber selvfÞlgelig, at vi fÃ¥r fornÞjelsen af at se dig igen pÃ¥ et senere tidspunkt💚♻

Kirppu Kolding.

Kirppu Kolding.

De fleste af personale er helt ok.

Men nogle er bare ligeglade, når man fortÊller der er stjålet ting på ens stand eller at der er Þdelagte ting.

Man får at vide, at man jo bare kan gå rundt i butikken selv og lede efter ens forsvundne ting.

Det er ikke ok med den dyre standleje som de har. Alt for dyrt i henhold til det lidt plads der er på standende. I Þvrigt tager de 19 % i kommission. Det er meget.

I Þvrigt kender jeg en der solgte en bog til 8 kr., der kom kun 4 kr. ind på kontoen. Det er altså 50%.

Det kunne fungere så fint, Hvis folk kunne kende forskel på mit og dit. Hvis folk oplyste, hvis de er kommet til at ÞdelÊgge ting, og Kirppu så giver sÊlgeren det belÞb varen/varerne var sat til. Det må nok kunne lade sig gÞre, når de tager hele 19% i fortjeneste.

2026幎2月19日

Hej Birte
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥, at du nÊvner, at vores medarbejdere er helt ok – det betyder meget for os, da vi hver dag bestrÊber os efter at give alle en god oplevelse i butikken.

Vi vil selvfÞlgelig altid gerne hjÊlpe, hvis man opdager, at noget mangler fra ens stand, men det skal ogsÃ¥ nÊvnes, at alle varerne pÃ¥ ens stand er pÃ¥ eget ansvar. Vi kan blandt andet hjÊlpe med at lave en efterlysning af varen i butikken, og i nogle tilfÊlde kan vi ogsÃ¥ gennemgÃ¥ overvÃ¥gningen for at undersÞge, hvad der kan vÊre sket. Et godt sted selv at starte er blandt andet, at kigge pÃ¥ de andre stande, hvor ens varer eventuelt kan vÊre blevet efterladt af andre kunder, som personalet ogsÃ¥ har nÊvnt. Husk ogsÃ¥ altid at tage et kig forbi vores lost and found stand, hvis prisen skulle vÊre faldet af varen 😁

Vi er helt enige med dig i, at tyveri overhovedet ikke hÞrer til hos os. DesvÊrre kan det ske i butikker med mange besÞgende, men vi arbejder aktivt på at forebygge det. Hvis vores personale opdager, at en vare går i stykker i butikken, beder vi altid kunden om at betale for varen, så sÊlgeren ikke står tilbage med tabet.

Vi er kede af at hÞre, hvis du har oplevet situationer, hvor du ikke har fÞlt dig hjulpet godt nok, og det vil vi meget gerne tage med videre. Du er altid velkommen til at henvende dig til personalet eller butikschefen Sandra i butikken, sÃ¥ vi kan forsÞge at hjÊlpe bedst muligt nÊste gang. Uanset om det gÊlder forsvunde varer eller spÞrgsmÃ¥l til standlejen🀗

Kirppu HillerÞd er Fantastisk🎉

Jeg ELSKER bare Kirppu i HillerÞd💝de har det mest fantastiske personale🫶de r SÅ hjÊlpsomme, venlige og sindssygt sjove🀣jeg fÞlger dem pÃ¥ FB og jeg fÃ¥r altid et virkeligt godt grin ud af deres videoer. Det r sÃ¥ dejligt nÃ¥r mennesker lÊgger noget op, hvor man tydeligt ka se, at de r ligeglade med at gÞre dem selv til grin og det gÞr bar videoerne endnu mere underholdende😀jeg har haft en stand i Kirppu et par gange om Ã¥ret i over 10 Ã¥r nu og jeg ka simpelthen ik forstÃ¥, at folk sir at de ik tjener penge pÃ¥ det. For det gÞr jeg altid og det har jeg gjort hver eneste gang. Jeg har ik dyre ting, men gÃ¥r altid derfra med et godt overskud og en rigtig go oplevelse💖
Tak Kirppu HillerÞd💝

2026幎2月6日

Hej Lise
Tusinde tak for de meget rosende ord💚 Vi sÊtter KÆMPE pris pÃ¥, at du lÊgger mÊrke til de smÃ¥ skÞre og sjove ting vores medarbejdere hver dag bruger tid pÃ¥. Jeg er helt sikker pÃ¥, at hele teamet i HillerÞd ogsÃ¥ elsker at have dig pÃ¥ besÞg i butikken🀗 Din feedback er sendt direkte videre til personalet!⭐
Du må have den bedste dag!💚

NÊrigt og fattigt koncept

MEGA NÆRIG FORRETNING

En bod koster 225kr for en uge, fair nok. Men sÃ¥ skal man ogsÃ¥ kÞbe klistermÊrker til tÞj/ting hvor man skal skrive pris pÃ¥?? og oven i klistermÊrkerne sÃ¥ nÃ¥r man kommer ud i butikken siger de “vi anbefaler stÊrkt at man kÞber nogle tilhÊngere til klistermÊrkerne for de sidder ikke sÃ¥ godt pÃ¥ tÞj osv
” sÃ¥ giv dem dog med klistermÊrkerne. Da jeg var nÃ¥et til det punkt tÊnkte jeg at det ikke kunne blive vÊrre og at jeg bare mÃ¥tte acceptere at de var mega nÊrige og total fattig koncept, men sÃ¥ fandt jeg ogsÃ¥ ud af at nÃ¥r man fÃ¥r solgt noget, skal de have 20% af pengene. Hvad tÊnker de dog? det er genbrug, man sÊtter tingene til mindst 5kr, og sÃ¥ vil de ogsÃ¥ have noget af det? tjener de ikke nok pÃ¥, at folk kÞber standene. Det hele er bare total korrupt og man kan nÊsten ikke fÃ¥ en stand nogen steder hvor de ikke er total nÊrige, hos Kirppu er det nÊsten pinligt hvor nÊrige de er. Puuuuha

2026幎1月12日

Hej Alma
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse og dine frustrationer. Vi er kede af at hÞre, at vores koncept ikke har levet op til dine forventninger.

Prisen for en stand og de 19% i kommission dÊkker over virkelig mange forskellige faktorer såsom personale, husleje, markedsfÞring og administration i forbindelse med salget, så du som standlejer ikke selv skal vÊre til stede i butikken. PrismÊrker og eventuelt andet tilkÞb sÊlges separat, da behovet kan variere fra standlejer til standlejer, og nogle foretrÊkker at medbringe deres egne. Det er blot en anbefaling vi giver, at lave sine egne mÊrker eller tilkÞbe hos os. Du får som start 50 gratis prismÊrker med pr. uge som du booker. Derefter koster det 10kr. for 50 ekstra prismÊrker.

Vi forstår, at det kan opleves anderledes, end man havde forventet, og vi tager din feedback med os. Vores mål er at skabe trygge rammer for alle standlejere og kunder, så de nemt kan vÊre en del af vores genbrugsunivers.
Vi håber trods din oplevelse, at vi ser dig i butikken igen en anden gang 😊

Kirppu

Vores ting bliver stjålet!

Venligt personale i HillerÞd, men desvÊrre opdager vi hver gang vi kommer til vores stand at ting forsvinder, ikke mindst en taske med alarm pÃ¥ til 600kr. Sidst var en prop pÃ¥ en karaffel stjÃ¥let☹ tror ikke det er en ting vi har lyst til at gentage 😒

2026幎1月13日

Hej Henrik
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Selvom det glÊder os, at du har oplevet personalet i HillerÞd som venligt, er det naturligvis både frustrerende og Êrgerligt, at der er forsvundet varer fra din stand.

Jeg ved, at du har vÊret i dialog med butikschefen Tina, og at der arbejdes på at finde en lÞsning via overvågningen. Personalet er samtidig blevet informeret om de varer, der mangler fra din stand.

Jeg hÃ¥ber derfor, at varerne hurtigt dukker op igen, eller at I sammen kan finde en god lÞsning. Jeg vil ogsÃ¥ gerne rose dig for at have taget kontakt til butikschefen, da personalet er de bedste til at hÃ¥ndtere den slags sager med det samme😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。