Rigtig flot plakat som Anne lavede til min nevÞs konfirmationsgave. Der var kort tidsfrist, men hun var sÃ¥ venlig at lave den med det samme og den nÃ¥ede frem med hurtig levering sÃ¥dan, at jeg kunne gi... ãã£ãšèŠã
Simpelt, hurtig levering og gode valgmuligheder for Êstetik. Eneste forbedringsforslag ville vÊre at koordinater viser den prÊcise adresse man har sat ind i stedet for byen? Eventuelt et kort hvo... ãã£ãšèŠã
Jeg lavede en kÊmpe fejl og fik tastet forkert Ã¥rstal - hvilket jeg fÞrst opdagede da jeg modtog varen. Da jeg skrev til Kispus og forklarede hvad der var sket og om de kunne hjÊlpe pÃ¥ nogen mÃ¥de, v... ãã£ãšèŠã
Synes ikke plakaten lever op til mine forventninger. Jeg havde bestilt en mÞrkegrÞn, som slet ikke er tilsvarende det vidst pÃ¥ hjemmesiden. Det er super Êrgerligt. Derudover synes jeg trykket af stj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos www.kispus.dk kan du få fremstillet sin helt egen personlige stjernehimmel plakat, som passer perfekt ind i en moderne boligindretning... På en stjernehimmel plakat får du et helt prÊcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv. Hvad end din stjernehimmel symboliserer kÊrlighed, bryllup, fÞdselsdag, baby eller lignende, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i dit hjem. Vi kortligger stjernehimlen til dig ud fra dét tid og sted, som netop du vÊlger. Du kan gÞre din plakat ekstra personlig ved at tilfÞje fx citater og navne. Et hvert Þjeblik sÊtter sit unikke aftryk på stjernehimlen. Og du vil nu kunne forevige dit minde og dine stjerner for evigt.
ElverhÞj 7, 3300, FrederiksvÊrk , ãã³ããŒã¯
- mail@kispus.dk
- kispus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering
FÞrste gang jeg bestiller fra Kispus.dk, og jeg er fuldt ud tilfreds med det jeg bestilte. Hurtig levering og flot hjemmeside. Derfor 5 stjerner.
Hurtig og venlig service
Hurtig og venlig service. Jeg fik ikke gennemfÞrt min mobilepay betaling, men Anne skrev til mig og fik hurtig plakaten sendt afsted, sÃ¥ jeg kunne nÃ¥ at aflevere den som gaveð
Fantastisk stjernehimmelplakat og hurtig levering fra Kispus! ðð
Wow, jeg er simpelthen sÃ¥ glad for den stjernehimmelplakat, jeg modtog fra Kispus! Den er virkelig smuk og perfekt til gaven. Jeg kan virkelig godt lide kvaliteten af plakaten, og deres kundeservice var ogsÃ¥ helt i top! Fem stjerner herfra uden tvivl ðð
Mega fede designs
Mega fede designs på plakaterne og hvor er det hyggeligt at have som minde!
Hurtig levering kan klart anbefales
Fede plakater og sjov ide til minâŠ
Fede plakater og sjov ide til min datters vÊrelse!
Super god og sÞd gave
Super god og sÞd gave. Dejligt nemt at få lavet og god oplevelse all around.
Virkelig flot plakat
Virkelig flot plakat, rigtig god og personlig service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Rigtig fine plakater og en virkelig godâŠ
Rigtig fine plakater og en virkelig god kundeservice.
Stor anbefaling herfra :)
Top kvalitet og god kundeservice
Har modtaget den flotteste stjernehimmelplakat, som skal bruges til en gave. Jeg var lidt sent pÃ¥ den, sÃ¥ jeg var heldig at Kispus leverede sÃ¥ hurtigt som de gjorde ð 5 stjerner her fra for kvalitet og god kundeservice ð
Super service og virkelig flot kvalitet.
KÊre KISPUS. - Jeg er så glad - har lige modtaget den skÞnneste, helt unikke plakat i mit helt eget design.
Plakaten er virkelig flot, rigtig god kvalitet og så er den bare skarp.
Servicen var helt i top, kommunikation var både sÞd og venlig - og så var der tilmed hurtig levering.
Nu ved jeg da hvor jeg skal kÞbe mine julegaver.
Mine allerbedste anbefalinger til KISPUS.
Der er ingen respons
Der er ingen respons. Hverken svar på mail, telefonopkald, telefonsvarer eller Messenger.
Ville have hjÊlp til bestilling af en ny stjernehimmel. Men nej desvÊrre.
Vil så ikke bestille en uden hjÊlp da jeg nÞdig vil sÊtte penge til.
Total dÃ¥rlig stil ð¡
KÊre Anne
Jeg har faktisk vÊret kunde hos jer. August 2019.
Har jeg ringet, lagt besked på svare og skrevet på Messenger i august 2022.
Har skrevet igen nu på Messenger. Vil stadig gerne have hjÊlp til en ny plakat

Kispus ããã®åç
Super god service og fine plakater
Hurtig levering i forhold til, det er customised plakater, som ikke bare skal findes på lageret. At der var en fejl på den, jeg modtog, var Êrgerligt, men Anne fra Kispus ydede en super service og lavede en ny plakat uden yderligere betaling. Plakaterne er super flotte og i god kvalitet. Kispus får mine varmeste anbefalinger
Enormt hurtig og sÞd service
Enormt hurtig og sÞd service. Og selvfÞlgelig en flot plakat ogsÃ¥ ð
Super fin stjerneplakat og rigtig godâŠ
Super fin stjerneplakat og rigtig god kundeservice. Kan klart anbefale Kispus til en helt speciel gave.
Fik de fineste og flotteste plakaterâŠ
Fik de fineste og flotteste plakater fra Kispus.
Super hurtig ekspedition og levering til dÞren. Jeg bestiller helt sikkert igen. Kan kun anbefales herfra
Super sÞd og god service