レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte shorts, t-shirt og strÞmper som farsdagsgave gave til min mand. Han er virkelig imponeret over den lÊkre tynde kvalitet, hvilket gÞr det yderst komfortabelt at spille i. Han har allerede sat et... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde modtaget en forkert vare, men de sÞrgede hurtigt for at fremsende den rigtige. Deres gripstrÞmper er gode og deres zero G t-shirts er måske den bedste sports t-shirt jeg har ejet!

5぀星のうち5の評䟡

SkÞnt design og lÊkker kvalitet, som er super behagelig at have på til sine kampe. Lad os vÊrne om folk og brands som er passionerede omkring deres produkt og sport.

5぀星のうち4の評䟡

Super let og reservere og bestille en bane, dog lidt trÊls hvis man skal Êndre tid skal man fÞrst slette sin booking og pÃ¥ ny bestille en ny tid. En Êndring ville vÊre super at man bare kan Êndre sin... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店

圓該䌁業による蚘述

KISSPADEL is padel apparel made by players. We love the game and appreciate aesthetics, design and quality.

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Produktet lever desvÊrre ikke op til forventningen

Fin levering og service, men produktet lever desvÊrre ikke op til forventningen.

Jeg har kÞbt tights, hvor der er plads til bolde bagpå. Boldene bliver ikke siddende, de falder ud imens man spiller, da de slet ikke er elastiske nok. Jeg har et par fra et andet brand, endda en anelse billigere i langt bedre kvalitet og funktionalitet.
DesvÊrre,
Havde virkelig set frem at spille med disse

2022幎12月29日
自発的なレビュヌ
Kisspadel ロゎ

Kisspadel からの回答

Hej Pia,
Det er meget beklageligt at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores leggings, som jo ellers er meget populÊre.
Jeg har set og spillet med rigtigt mange, som har spillet i vores leggings, uden at have set en eneste tabe en bold under spil.
Jeg tÊnker derfor, at du muligvis har modtaget et par med en produktionsfejl.
Hvis du vil sende dem retur, bytter vi dem med glÊde til et nyt par, som du forhåbentlig får glÊde af.
Du er meget velkommen til at give mig et kald eller sende en mail.
Mvh,
Jakob Fulgsang