Hentede nytÃ¥rsmenu 2025, alt pakket fint og god anvisning til tilberedning. Blinis smagslÞse, fyld smagslÞs og bar prÊg af fÊrdigkÞbte salater. Ãrgerligt at de havde valgt brisler som forret, men... ãã£ãšèŠã
Vi afholdte vores barnedÃ¥b pÃ¥ Kitzchen for 50 personer. Der manglede absolut ingenting. Stort og lÊkkert udvalg af mad, hvor der hele tiden blev fyldt op. Dybt professionelt personale med stort... ãã£ãšèŠã
Kitzchen Middelfart var sÃ¥dan et fint sted at gÃ¥ ud at spise! De var helt utroligt sÞde og serviceminded.En usÊdvanlig god betjening omkring at lave glutenfri pizza, brÞd mm. Alle venlige og sÞde. Vir... ãã£ãšèŠã
Maden var ok men hellere ikke mere. Betjeningen ?? Eller mangel pÃ¥ samme. Vi ventede 35 min pÃ¥ drikkelse, bordet ved siden af os endnu lÊngere. I bruger ganske unge mennesker hvilket kunne vÊre fint... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi afholdt min fÞdselsdag ved Kitzchen SkÊrtorsdag d. 2. april.
Det var et rigtigt vellykket arrangement, vi fik en rigtig god betjening af personalet.
Maden var god og rigelig, Þllet m.m. var lige det vores gÊster kunne lide, så alle gik glade og mÊtte hjem.
Vores gÊster var meget begejstrede for jeres koncept og de vender helt sikkert tilbage,
for at opleve Kitzchen igen, det samme gÞr vi selv.
Tusind tak for, at vi måtte holde min 60 års fÞdselsdag hos Kitzchen.
De bedste hilsner
Claus
Kedelig mad uden smag
Kedelig mad uden smag. Kolde pizzaer. Vi kÞbte 2 timers fri drikke, 10 minutter efter vi havde gjort det lÞb de tÞr for flere slags Þl, klokken var kun 18.00 Skuffende og ingen grund til at besÞge dette sted igen.
Usselt
Beklager, men det var ingen fantastisk oplevelse. Kedelig mad sat frem, klistrede borde, dunkel belysning og til en ikke billig pris. Endvidere var der ingen synlig fÞdevarerapport siden 2019. Anbefales ikke.
Nytårsmenu 2025
Hentede nytårsmenu 2025, alt pakket fint og god anvisning til tilberedning.
Blinis smagslÞse, fyld smagslÞs og bar prÊg af fÊrdigkÞbte salater.
Ãrgerligt at de havde valgt brisler som forret, men smag og behag..
Hovedret var nogenlunde, dog var svinekÊben tÞr og hård..
dessert okay.
Alt i alt en Êrgerlig oplevelse.
Super service, god kvalitet
Hentede en nytårsmenu og fik en rigtig fin gennemgang inden jeg fik lov til at gå.
Alt var perfekt pakket, instrukserne nemme og resultatet om aftenen blev perfekt. Vi gÞr det igen!
Vi var derover for at fejre fÞdselsdag.
Vi var derover for at fejre fÞdselsdag.
Enten var det SmaglÞst eller vildt saltet, tÞrt og kedeligt mad. Der var for mange mennesker isÊr til den lille buffet og kokkene stod i deres eget tÞj ikke noget med at stÃ¥ i kokketÞj. Og vi valgte at tage fri dessert til alle mand, men hov, lige pludseligt var der ikke mere is og mine bÞrn havde altsÃ¥ kun fÃ¥et en halv kop og gerne vil have mere, men Þv, sÃ¥ mÃ¥tte de gÃ¥ derfra med lang nÊse. ÃvÞv.. kommer aldrig der mere.
God oplevelse til en meget fair pris
Vi har afholdt barnedåb på Kitzchen. Det har vÊret en rigtig god og professionel oplevelse hele vejen igennem. Fra starten har vi haft en god dialog med chefen, Mads, og da vi afholdte arrangementet blev vi mÞdt af et sÊrdeles serviceminded personale, med Alberte i spidsen. Maden var rigtig god, så tak til kÞkkenpersonalet. Jeg kan varmt anbefale at afholde arrangement hos Kitzchen!
Helt igennem fantastisk mad
Helt igennem fantastisk mad, servicen var helt perfekt
Kitzchen kan helt klart anbefales
Bare nej tak her fra
Jeg var på kitschet her i weekenden sammen med mine bÞrn, svigerbÞrn og bÞrnebÞrn og aldrig har jeg fået så dårlig mad megen steder fÞr havde fået af vide at det var godt men nej tak aldrig igen maden smagte af ingen ting og var tÞrt også var der lÞg på og i alt og det er ikke alle der kan lide lÞg og slet ikke bÞrn også på pizza var der lÞg på der ikke ok -02 her fra og personalet var stresset det var så synd for dem
HÃ¥ber den alt det bedste fremover
For lidt mad og for dyrt
Du skal ikke komme for sent til deres frokost, så er der ikke meget mad tilbage. Vi havde set lidt frem til pizza, men den var tÞr og havde stået der i mange timer under varmelampe. Betjeningen er sÞd og venlig. For lidt god mad til alt for mange penge.
Det var nok den dÃ¥rligste madoplevelseâŠ
Det var nok den dÃ¥rligste madoplevelse jeg har prÞvet, kolde slider, trÊt salat i burgers dvs at det salatblad der var og hang udenfor burger var helt sort, bolle ikke kun kold men hel tÞr, pizza kold og blÞd bund, crosant der var tÞr og jeg kunne blive ved hvis der var mere at vÊlge imellem men det var der ikke. Ãv Þv det var en trÊls omgang
LÊkker burger og chill stemning
Vi kom tilfÊldigt forbi og synes det så hyggeligt ud
Vi bestilte en burger og sad og nÞd den chill stemning
Maden var lÊkker og servicen god
Kommer gerne igen
Alt for ringe buffe til den pris ogâŠ
Alt for ringe buffe til den pris og cola til 136 kr pr liter ððsÃ¥ nej det er ikke det vÊrð¡ð¡
Har lige spist på Kitzhen
Har lige spist på Kitzhen. Det var en super
Super dejlig og anderledes oplevelse end andre buffeter. Virkelig mange spÊndende og velsmagende retter. Hele tiden opfyldning af alt på buffeten. Personalet var smilende og venlige. Det er et sted der kan anbefales
Og vi kommer helt sikkert igen . Vh Lise og Per
Kedeligt mad
Kedeligt mad, brÊnd pizza og smagslÞs flÞdekartofler. KÞdet er anrettet på små tallerkener og i meget små mÊngder
Super sted at afholde et arrangement
Vi afholdte vores barnedåb på Kitzchen for 50 personer. Der manglede absolut ingenting.
Stort og lÊkkert udvalg af mad, hvor der hele tiden blev fyldt op.
Dybt professionelt personale med stort overskud og godt humÞr.
Dejlige og rummelige rammer med god plads.
God service hele vejen igennem.
Vi manglede absolut ingenting.
For simpelt og for dyrt og for dårligt
For simpelt og for dyrt
Vi ville fejre en familie begivenhed og valgte det gamle Karoline = Kitzchen til stedet.
Der var hovedsalig indtÞrrede små retter og vi forstår problematikken med at vare skal varme og klar til enhver kunde, men når maden står fremme under varmelamper i rigtig mange timer "dÞr" maden altså.
Vi har vÊret på FLAMMEN i Kolding hvor der var 25 slags kÞd og alt var både varmt og frisk, så det var en Êrgerlig oplevelse, hvilket vi også oplyste på Kitzchen.
DesvÊrre kan vi på ingenmåde anbefale stedet, slet ikke når det koster 238 kr pr kuvert og 136 kr for en liter cola
Mvh Svend Aage Nielsen Kildevej 8 5463 Harndrup
Skuffende
Vi besÞgte stedet og må desvÊrre tilslutte mig dem, der ikke synes det var sÊrlig godt.
Forventningerne var store, måske blev skuffelsen derfor også ekstra stor.
På hjemmesiden slår i jer op med at smagen er i fokus. Men det var så bare ikke idag? Den langtodsstegte okse var fuldstÊndig smagslÞs. Så måske er det mere beregnet til veganere. Men så skulle der nok have vÊret en salatbar. Jeg ved det ikke. Men når jeg spiser kÞd, så må det gerne smage af noget. Jeres pulled pork, nakkesteg var egentlig ok. Og pommes var også gode, rigtige gode og derfor får i 2 stjerner istedet for 1.
Det er tydeligt at personalet er instrueret i at forsÞge at sÊlge drikkevarer ad libitum og bevares. Var det et sted man ville sidde i flere timer, så er det nok en god deal for alle parter, Men det indbyder maden så bare slet ikke til.
Stedet er hyggeligt og der er intet at sÊtte på personalet.
Smagen var der bare ikke. Og så er 239kr pr mand alt ALT for hÞjt sat ift. Kvaliteten af maden taget i betragtning.
Super Êrgerligt, for alle rammer er der for at have et super sted. I bÞr dog fjerne det med at smagen er i fokus. For der rammer i helt ved siden af målskiven. Det smager af intet. Og så bÞr i kigge på prisen, for den er også sat helt helt skÊvt.
Når vi taler all you can eat, så er i oppe med nogle store spillere, hvor i slet ikke er i nÊrheden af samme smagsoplevelse, men i prissÊtter det samme sted.
Det er en ommer.
Sig endelig til, når i har rettet op på ovenstående, så giver jeg jer gerne et forsÞg igen.
LÊkker mad
LÊkker mad. Små spÊndende, velsmagende og indbydende retter. Flot pyntet og anrettet. Der blev hele tiden fyldt op med mad. En anderledes men super god oplevelse. SÞd og smilende personale. Tak for god mad.
Vi ses bestemt igen.