䌁業情報

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

17件のレビュヌ

Barbermaskine i meget dårlig kvalitet ( Kina)

KÞbte en barbermaskine med en tilsyneladende god anmeldelse. Det tog nÊsten 4 uger fÞr jeg fik den og den kom fra det Þstlige Kina. Kunne fÞlge varen fra Kina til DK.
Barbermaskinen må jeg fraråde at kÞbe, den river i huden, og efter kort tids brug, kom der rÞde pletter på huden der svider.

2025幎5月7日

Kinaskrammel

Det er noget dårligt skrammel og har aldrig vÊret i nÊrheden af at vind en test. Har kÞbt 2. Den ene kan ikke lades og den anden kan lades til 68% De river skÊghårene op i stedet for at skÊre det over. Det er det tÊtteste man kan komme på svindel

2025幎3月27日
自発的なレビュヌ

De skriver at jeg får pengene retur

De skriver at jeg fÃ¥r pengene retur
 man der sker ikke en meter.. mage til useriÞs firma skal man lede lÊnge efter.. sÃ¥ landede pengene( endelig) efter jeg har truet dem med BÃ¥l og brand
 22 dage efter de skulle vÊre landet retur pÃ¥ min konto.. dem svinger jeg elegant udenom og handler ikke der igen😢👎

2025幎1月17日

Series 4D barbermaskine

KÞbte 2 stk. af Series 4D barbermaskinen, en gave til min sÞn og 1 til egen brug. Vi er begge skuffede, både over kvalitet, men bestemt også over resultatet af barberingen. Det er et Êgte Kina-produkt af vÊrste skuffe. Barberingen er en pine, og der skal kÞres over samme sted i laaang tid fÞr den fjerner hårene. Jeg fortryder kÞbet, og kan bestemt ikke anbefale at kÞbe denne barbermaskine.

2024幎9月1日
自発的なレビュヌ

Efter at have afgivet ordre på to

Efter at have afgivet ordre på to shavere, blev pengene trukket på min konto, og der kom ingen besked om, at pakken var afsendt.
Det viste sig at vÊre kopi vare fra Kina, stik imod mine forventninger.
Efter at have afprÞvet shaveren smed jeg begge direkte på affaldscentralen.
Det var så lÊrer-penge.
Tag Jer godt i agt.
Hans

2024幎9月5日
自発的なレビュヌ

De bedste firmaer er dem der retter op

De bedste firmaer er dem der retter op på fejlen igen, når en kunde er blevet skuffet! Det gjorde elektronest prompte for mig! TAK for DET!
Jeg annulerede min ordre, da jeg blev mega skuffet over at se, at min vare blev afsendt fra Kina, og ville vÊre (for) lang tid undervejs, (for lÊnge til gavedagen!) Jeg skrev til kundeservice og de returnerede mine penge med det samme, mens varen stadig var på vej til mig! DET er god service! TAK for DET! To dage efter stod pengene på min konto! Pakken er fortsat på vej, her 9 dage efter bestilling! Så man skal have tålmodighed! Men nu tÞr jeg godt anbefale dem, selv om jeg ikke har set varen endnu!
Den manglende stjerne er fordi der ikke står på hjemmesiden, at de shipper fra bla. Kina! :)

2024幎2月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ