Kan varmt anbefale at tage kÞrekort her ðð»ð Virkelig hyggelige og lÊrerige kÞreture samt teoritimer ð«¶ðŒ Det er mega rart med mindre hold, og at der ikke kommer uventede ekstra gebyrer underv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste kÞreskole ever, Mike er en fantastisk mand, som kan snakke om hvad som helst, han har forfÊrdelig farhumor, som kun er sjove fordi de er sÃ¥ platte. GlÊdede mig altid til teori fordi han pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tror fuldt pÃ¥ at det bedste valg man kan tage for sin kÞrekort oplevelse er Kjems kÞreskole. Mike er virkelig fantastisk og man kommer endda til at savne ham nÃ¥r man ikke skal ud og kÞre mere, hvilket... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg tror ikke det er muligt at finde et bedre sted at tage kÞrekort. SmÃ¥ hold, sÃ¥ det er lidt meget med alle de informationer man fÃ¥r, men man skal jo vide det. Men det gik godt... SÃ¥ lÊnge jeg alts... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kjems KÞreskole er en kÞreskole beliggende centralt i 6800 Varde. Vi har altid små hold, så alle elever får den opmÊrksomhed som de har brug for - og fokusere på at det at tage kÞrekort skal vÊre en god og sjov oplevelse.
é£çµ¡å
Skansen 10, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kjems-koereskole.dk
- kjems-koereskole.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
fantastisk god kÞrelÊrer
Mike han er bare en mega god kÞrelÊrer der fÃ¥r en til at fÃ¥ ro pÃ¥, ogsÃ¥ har han en skide god humor, sÃ¥ man altid er godt tilpas omkring ham, han kan 100% godt anbefales hvis man vil igennem et godt og sikkert kÞreforlÞb med gode teoritimer og mange fantastiske kÞretimerâ€ïž
Varm anbefaling !
Kan varmt anbefale at tage kÞrekort her ðð»ð
Virkelig hyggelige og lÊrerige kÞreture samt teoritimer ð«¶ðŒ
Det er mega rart med mindre hold, og at der ikke kommer uventede ekstra gebyrer undervejs ððŒ
Hele forlÞbet har vÊret super godt â ogsÃ¥ selv hvis man gÃ¥r pÃ¥ gymnasiet eller en anden uddannelse og har en travl hverdag.
Mikes undervisning er bÃ¥de sjov og spÊndende, med gode personlige fortÊllinger, som gÞr det hele endnu mere hyggeligt ð¥¹
Jeg kommer helt klart til at se tilbage pÃ¥ forlÞbet med et smil ð
Super god undervisning og super godâŠ
Super god undervisning og super god oplevelse

Kjems KÞreskole ããã®åç
Jeg tror ikke det er muligt at finde etâŠ
Jeg tror ikke det er muligt at finde et bedre sted at tage kÞrekort. Små hold, så det er lidt meget med alle de informationer man får, men man skal jo vide det.
Men det gik godt... Så lÊnge jeg altså husker at få papirerne med til teori prÞven, det kostede lidt, men der var til gengÊld ingen skjulte afgifter på alt muligt andet. Men det var bestået i fÞrste forsÞg.
Savner lidt at komme ud at kÞre med dig de 2 gange om ugen.

KÃMPE anbefaling.
Jeg har netop i dag fået kÞrekortet i hånden, og jeg må bare sige, at det her forlÞb har vÊret meget bedre, end jeg turde drÞmme om.
Hvis jeg var blevet spurgt for bare et år siden, ville jeg have sagt, at jeg ikke var sikker på, at jeg kunne tage kÞrekort. Både af frygt for prÞverne, men også bare selve forlÞbet. Heldigvis valgte jeg at tage kÞrekort ved Mike, og det gjorde hele forskellen. Hver gang har jeg glÊdet mig til både teori og kÞretimer, fordi jeg vidste, at det ville blive med godt humÞr og smil på lÊben. De små hold gÞr det nemt at fÞlge med, og komme med spÞrgsmål til teori timerne. Og så har Mike den perfekte blanding mellem seriÞsitet og humor.
Det fÞles helt vemodigt, at det er slut. Det er fantastisk endelig at have fået kÞrekort, samtidig med, at jeg kommer til at savne alle de hyggelige stunder med Mike.
Tak for et FANTASTISK kÞrekort forlÞb!

De varmeste anbefalinger
ðððððððððððððð
Mike er en yderst kompetent og fagligt dygtig kÞrelÊrer, og der er ganske enkelt 100 % styr på både undervisning og mennesker. Vores datter har fÞlt sig tryg, mÞdt og set gennem hele forlÞbet, og det har gjort oplevelsen både lÊrerig og sjov.
De små hold gÞr en stor forskel. Der er tid til den enkelte, et stÊrkt fÊllesskab og en afslappet stemning, hvor der absolut ikke er noget at vÊre nervÞs for. TvÊrtimod har det vÊret noget, hun har glÊdet sig til.
Mike blev noget helt sÊrligt i hendes kÞrekortforlÞb. Der var masser af humor og grin, men også plads til de mere betydningsfulde samtaler. Den balance mellem hÞj faglighed og menneskelig varme betyder mere, end man måske lige forestiller sig.
Det har vÊret meget mere end âbareâ et kÞrekort. Det har vÊret en virkelig god oplevelse, som vi som forÊldre er bÃ¥de trygge og taknemmelige for.

Varme anbefaling
Varme anbefaling
Et mega tryk sted at sende sit barn hen, hvor man ved at hun er i trykke hÊnder, og Mike laver undervisning som er sjov men også forstående

Fantastisk oplevelse
Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos Kjems KÞreskole. Mike er en utrolig sÞd, omsorgsfuld og sjov kÞrelÊrer, som er virkelig god til at lÊre fra sig på en måde, så man forstår det.
Han var så venlig at tage både mig og min veninde ind, da vores tidligere kÞrelÊrer desvÊrre ikke kunne fÊrdiggÞre vores forlÞb. Allerede fra fÞrste Þjeblik var Mike klar til at hjÊlpe, og man fÞlte sig med det samme tryg og velkommen.
Vi har haft det virkelig sjovt undervejs, og jeg vil altid tÊnke tilbage pÃ¥ min tid hos Kjems som en fantastisk oplevelse. Mike er tÃ¥lmodig og rigtig god til at hÃ¥ndtere ogsÃ¥ de mere udfordrende situationer. Hvis man fÞler sig presset, er han god til at fÃ¥ en til at falde til ro igenð.
Mike siger tingene, som de er, sÃ¥ nÃ¥r han siger, at du er god, kan du roligt stole pÃ¥ det! Teoritimerne er hyggelige, og der serveres bÃ¥de sodavand og slik til hver time, hvilket gÞr stemningen endnu bedreð.
Kan varmt anbefales pÃ¥ alle punkter. Kommer helt sikkert til at savne Mikeð¥²

Bedste kÞrelÊrer og skole
Tror fuldt på at det bedste valg man kan tage for sin kÞrekort oplevelse er Kjems kÞreskole. Mike er virkelig fantastisk og man kommer endda til at savne ham når man ikke skal ud og kÞre mere, hvilket ikke er situationen med alle kÞrelÊrere. Kan virkelig anbefales på alle punkter, kunne ikke vÊre mere glad for at have valgt at tage kÞrekort her.

Klar anbefaling
Mike er en virkelig rar, engageret og sjov kÞrelÊrer. At tage kÞrekort hos ham er en god balanceret blanding af lÊring og humor. Dog skal man huske at lÊse teori inden kÞreprÞven ellers bliver han lidt mere bestemtð
Jeg vil klart anbefale et kÞrekortforlÞb hos Mike, uanset hvilken type person man er. Teoritimerne er overraskende hyggelige og underholdende, selvom det man lÊrer i sig selv kan vÊre ret tÞrt. Der er altid slik og chokolade og alt det sodavand og kakao/kaffe/the man kan drikke. Det samme gÊlder for kÞretimerne, der bliver snakket om alt mellem himmel og jord og det gÞr det bare 100 gange federe at Mike er som han er.
Alt i alt var det den bedste beslutning at tage kÞrekort hos ham, og jeg ville gÞre det igen uden at tÞve.

Fantastisk kÞreskole!
Kjems KÞreskole er uden tvivl den sjoveste og bedste kÞreskole. Mike er verdens bedste kÞrelÊrer â dygtig, tÃ¥lmodig og mega sjov. Man har det altid godt bag rattet, og man kommer faktisk til at savne ham, nÃ¥r man er fÊrdig.
KÊmpe anbefaling!

Bedste KÞreskole
Mike er både sjov og seriÞs på de helt rigtige tidspunkter. Det gjorde undervisningen tryg og behagelig, samtidig med at man lÊrte rigtig meget. Han er virkelig dygtig til at lÊre fra sig og forklare tingene, så det giver mening. Hvis jeg skulle vÊlge kÞreskole igen ville det 100% vÊre ved Mike

Den bedste kÞrelÊrer
Den bedste kÞrelÊrer, som mÞder eleverne i deres hÞjde og ikke går af vejen for et godt grin både med og af eleven. Elsker de videoer han lÊgger op med eleverne
De bedste anbefalinger herfra
Hilsen Lone (mor til en elev)

Bedste kÞreskole ever
Bedste kÞreskole ever, Mike er en fantastisk mand, som kan snakke om hvad som helst, han har forfÊrdelig farhumor, som kun er sjove fordi de er så platte. GlÊdede mig altid til teori fordi han prÞver så hårdt ikke at gÞre det kedeligt (mÞder bare op for gratis sodavand og slik)
Hvis du er bange for at have en streng kÞrelÊrer, som du fÞler dÞmmer dig hele tiden skal du overhovdet ikke vÊre bange for Mike:)
#bedstekÞrelÊrer
#10/10experience

Fantastisk kÞrelÊrer
Mike er en helt fantastisk mand, der har styr på sine elver.
Mike er sindssygt dygtig til at lÊrer fra sig, og vis man ikke forstår det så kommer der en endnu bedre forklaring, så alle er med.
Kan klart anbefales Kjems kÞrerskole

Fantastisk kÞreskole
Hvis man ligesom jeg frygtede en sur kÞrelÊrer så har man i hvert fald intet at frygte her, da Mike er det fuldkommen modsatte. De små hold giver en tryg fÞlelse samt Mikes personlighed. Han underviser på en måde der gÞr, at det ikke er kedeligt og at det faktisk sÊtter sig fast i hjernen.

Kjems kÞreskole
Mike var super god til at håndtere os unge mennesker, både med humor og når noget var svÊrt.
Jeg giver dig de bedste anmeldelser

Helt igennem fantastisk kÞreskole
Kjems kÞreskole er en kÊmpe anbefaling her fra!
Mike havde fra dag et styr på hvordan han skulle få ro på nerverne, og ikke mindst få os til at få et skide godt kÞrekort forlÞb.
Det var altid sjovt at have kÞretimer med Mike, han er nemlig skide sjov men han er også seriÞs og er fantastisk til at lÊrer fra sig!
Hvis jeg skulle tage kÞrekort igen ville jeg helt sikker gÞre det hos Kjems kÞreskole, der med også en kÊmpe anbefaling

Fantastisk kÞreskole!
Det har vÊret det bedste kÞrekort forlÞb og er glad for jeg valgte og tage det hos Kjems!
Mike er både sjov men også seriÞs, så man får et godt grin men stadig lÊrer hvad der skal lÊres.
Det kan klart anbefales og tag det hos Kjems kÞreskole.

Kjems KÞreskole ããã®åç
Det har vÊret et fedt forlÞb jeg erâŠ
Det har vÊret et fedt forlÞb jeg er glad for jeg tog det hos kjems kÞreskole.
Mike er en god kÞrelÊrer han er frisk og sjov. Han er rigtig god til hans job han forklarer alt simpelt og godt.
Kan kun anbefales

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹