RIGTIG god service i bolighuset. Fik stor hjÊlp af Simone til at indrette mit hus, hvor der skulle ske et samspil i indretningen af nye og gamle mÞbler. Meget imÞdekommende, lyttende til angivne Þnsk... ãã£ãšèŠã
ImÞdekommende og smilende personale = en rigtig stemning. Derudover mÃ¥tte vi Êndre vores bestilling (pÃ¥ trods af KJEPS Bolighus havde al mulig ret til at fastholde os i den oprindelige ordre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AnbefalelsesvÊrdig og usÊdvanlig boligforretning Vi har kÞbt en del mÞbler i Kjeps. Vi er blevet mÞdt af dygtige folk med megen indlevelse. Og varerne er super flotte. Jesper og Rene som sÊlger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AnbefalelsesvÊrdig og usÊdvanlig boligforretning Vi har kÞbt en del mÞbler i Kjeps. Vi er blevet mÞdt af dygtige folk og varerne er super flotte. Jesper, som sÊlgere, har vÊret en usÊdvanlig fant... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KJEPS Bolighus er familieejet og har vÊret det siden, at butikken blev grundlagt i 1952. I dag finder du også Lysmesteren og Kop & Kande - under samme tag i det 4.000 m2 store bolighus ved havnen i NÊstved. Vi tilbyder alt indenfor mÞbler, boligtilbehÞr, isenkram og belysning - og du vil blive mÞdt af vores dygtige og imÞdekommende medarbejdere med et hÞjt fagligt niveau. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig.
Kanalvej 1, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- 55 72 20 75
- info@kjeps.dk
- kjeps.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Kundeservice og venlighed :)
Vi har nu vÊret kunde siden november 2023 og kÞrer gerne turen på 1,5 time for vi ved at vi hver gang
bliver mÞdt med et smil :)
Vi oplever hver gang en utrolig god og professionel kundeservice og venlighed blandt personalet
Ja vi kommer bestemt igen:)
God weekend
BH Lone

KÃMPE ANBEFALING
KÃMPE ANBEFALING
Jeg kÞbte et udstillingsmÞbel. Jeg fik rigtig god tid til at overveje om jeg Þnskede mÞblet trods dets mangler. Personalet var hÞfligt og vejledende, men jeg fÞlte mig ikke presset! Der var tid til en hygge sludder, som gjorde oplevelsen endnu bedre.
Da jeg endelig besluttede mig, hjalp de mig helt ned til bilen med mÞblet!
KÊmpe fornÞjelse! Mangler jeg noget igen, vil jeg helst sikkert vende tilbage!

God betjening og vejledning
God betjening og vejledning. Supper service, og en dejlig forretning

Ha - Ha!
Ha - Ha!
Jesper, ja det er godt med godt humÞr ! husk nu også farven på betrÊkket! God og flot Betjening.
mvh. Isse og Niels Christian.

KJEPS Bolighus ããã®åç
Har kun godt at sige om personalet iâŠ
Har kun godt at sige om personalet i forretningen. Servicemindede og imÞdekommende hver gang jeg har vÊret på besÞg. En sÊrlig anbefaling af Rene og Laxsman :-)

KJEPS Bolighus ããã®åç
Super betjening og venligt personale
Super betjening og venligt personale. God hjÊlp og vejledning.

AnbefalelsesvÊrdig og usÊdvanligâŠ
AnbefalelsesvÊrdig og usÊdvanlig boligforretning
Vi har kÞbt en del mÞbler i Kjeps.
Jesper og Rene som sÊlgere, har vÊret en usÊdvanlig fantastisk oplevelse. Tak til dem.
Og tak til Julie i receptionen. For hendes venlige og kompetente hjÊlp.
Tak til gutterne, der kom og samlede mÞblerne. Dygtige med underfundig humorð

KJEPS Bolighus ããã®åç
Kundeservice udover det sÊdvanlige.
Kundeservice udover det sÊdvanlige.. Stort og lÊkkert bolighus med sjÊl og sikken en velkomst og engement og autentisk interesse fra personalet.. Sikke en dejlig oplevelse vi fik og en dejlig fÞlelse i maven efter besÞgetâŠ

Professionelt og lige til
Blev ringet op af en super flink og hÞflig medarbejder straks efter jeg havde bestilt, som bare skulle sikre sig at jeg have fanget al information omkring levering osv.
Ordren kom til tiden, med deres egen fragtmand endda!
Jeg tÞr roligt anbefale folk at handle her. Det kommer jeg i hvert fald til igen ðð»

KJEPS Bolighus ããã®åç
Altid god service og fornuftig priser.

Bedste service - kÊmpe anbefaling
Bedste service ! Fik leveret ny seng kvit og frit til trods for at garantien var overskredet. De kunne godt se, at håndvÊrket ikke var optimalt. Hurtig korrespondance pr mail og telefon
Vil helt sikkert handle hos KJEPS Bolighus i fremtiden !

DÃ¥rlig kundeservice
Er inde på Kjeps hjemmeside for at bestille 2 FDB KnagerÊkker og kan ikke forstå at de 2 fragt muligheder der er begge ligger på ca 400 kr for varer der vejer under 5 kg til KÞbenhavn.
Jeg vÊlger så at afhente i butik istedet, for derefter at konstatere at nÊrmeste sted er NÊstved.
Ringer til deres kundeservice 4 gange
hvor telefonen ikke bliver taget, og ringer igen og efterlader besked 2 gange om at jeg meget gerne vil ringes op
Ingen kontakter mig og jeg ser mig tvunget til at bruge 2.5 time ialt på at kÞre til NÊstved og hjem igen.
Michael fra deres kundeservice kom med dårlige undskyldninger da jeg mÞdte op i deres butik, fÞrst om nettet der var nede og det var TDC's skyld, og derefter at pakken ikke kunne sendes med andre end Danske FragtmÊnd derfor den dyre fragt på 400 kr hvis jeg skulle have haft det sendt.
FÞrste og sidste gang vi handler der.
Mvh Janek Lange