KørekortXperten レビュー 46

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det har været et godt forløb. Jeg har lært tingene ordentligt og klarede prøverne i første forsøg. Skolen kan helt klart anbefales.

5つ星のうち5の評価

Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos KørekortXperten! Deres undervisning er super god både i teori og praktiks. Underviserne er super gode til at vejlede en på den rigtige vej igennem he... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免許センター

当該企業による記述

KørekortXperten lægger vægt på, at lovgivningen efterleves – vi tager ikke vores elever som gidsler og har en ambition om, at de kører fra os, som de bedste trafikanter, hvor de har bestået første gang. KørekortXperten har den laveste dumpeprocent på Fyn - tjek selv hjemmesiden. For at opnå dette møder vi eleven, hvor eleven er, giver høj kvalitet i nye og rene biler, og løfter eleven gennem processen med god service og høj kvalitet.

4.8

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale køreskolen

Jeg kan varmt anbefale køreskolen. Jeg havde Benita som kørelærer og hun sørgede for, at det blev både trygt hyggeligt og sjovt at tage kørekort. Benita er meget dygtig og tålmodig. Jeg vil til enhver tid anbefale hende.
Mange tak 🙏

2026年6月9日
5つ星のうち5の評価

Det har været et godt forløb

2026年6月15日

KørekortXperten からの回答

Tusind tak for dit besøg Viktor… vi har virkelig nydt dit selskab og altid gode humør🥳🇩🇰🙏🍀🎈🇩🇰

Rigtig god oplevelse!

Det var en rigtig god oplevelse at tage kørekort ved KørekortXperten. Teoritimerne var hyggelige og lærerige (det hjalp klart også med den gratis chokolade 😂). Benita er en rigtig rar kørelærer, som hjælper selv de utrygge elever med at føle sig trygge i trafikken. En klar anbefaling her fra!

2026年2月18日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Undervisningen var grundig og tryg, og Benita er dygtig til at forklare tingene på en rolig og pædagogisk måde. Hun sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet. Jeg vil varmt anbefale KørekortXperten til alle, der vil have en god start som bilist.

2026年2月23日

Kære Mark

Tusind tak for dine ord.. de varmer mere end du tror.

Vi har været SUPER glade for dit besøg.
Ps. Husk at hilse på vejene når vi mødes.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en Mega fed oplevelse ved…

Jeg havde en Mega fed oplevelse ved KørekortXperten. Virkelig godt forløb hele vejen igennem med gode teori og køretimer, hvor der var plads til at lærer af sin fejl. Tak!

2025年11月26日

KørekortXperten からの回答

Kære Anton… og vi have en MEGA fed oplevelse sammen med dig🙏☺️.

Endnu en gang tak for din tid sammen og dine rosende ord🙌.

Min anmeldelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved kørekort eksperten. Jeg synes at de er rigtig grundige og tålmodige. Tak !

2025年10月16日

Kære Simone 🙂✨

Af hjertet tak for din måde at være på og fordi vi måtte hjælpe dig i hus med dig velfortjente kørekort🙏🍀.

Vi ses på vejene.

super godt

jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole. klar anbefaling!

2025年8月14日

Tusind tak Magnus..🙂🇩🇰🚗

Fedt at låne dig.. vi ses på vejene.

Kan helt klart anbefales🌟

Jeg har taget kørekort hos kørekortXperten og har været virkelig glad for det😊
Jeg var så heldig at få Benita som kørelærer. Hun er en sød, dygtig, pædagogisk og helt igennem fantastisk kørelærer☺️
Kan helt klart anbefale køreskolen til alle andre der skal til at tage kørekort🚗
Hilsen en elev der bestod både teori og praktisk prøve i første hug

2025年8月6日

KørekortXperten からの回答

Kære Victoria.. du har været helt fantastisk at hjælpe igennem vores kørekortforløb🇩🇰🥳⚡️.

Så vi kan kun sige tusind tak for dit besøg… det har været en sand fornøjelse🚗☀️🚙.

Bare GODT!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos KørekortXperten. Havde personligt Sanne som kørerlærer og kunne ikke have ønske mig noget bedre! Sanne er meget imødekommende, sød, tålmodig og dygtig. Bestod både teori og køreprøve i første hug! Kan helt klart anbefale den her køreskole til andre!!!

2025年5月1日

Kære Sara… 🙂

Dine ord betyder virkelig meget for os, for Sanne og for hele KørekortXperten… 🙏 .

Vi ønsker dig en dejlig sensommer☀️☀️☀️.

Ses på vejene.

5つ星のうち5の評価

Super god undervisning og fleksible undervisningstider

Jeg er virkelig taknemmelig for KørekortXperten, som leverede et super godt og struktureret forløb. Med Benita som kørelærer får du en tålmodig og engageret underviser, der altid fik mig til at føle mig tryg og hørt.

Forløbet var velforberedt med klare lektioner, der gjorde det nemt at følge med og forberede sig til prøverne. Køretimerne var fleksible, så jeg nemt kunne tilpasse dem efter mine arbejdstider og fritidsplaner.

2025年7月24日

Kære Mia 🙂

Tusind tusind for dine flotte og søde ord om vores skønne køreskole🙏☀️.

Vi er meget taknemmelig for at du valgte KørekortXperten.😀

God sommer og pas godt på dig selv og andre i trafikken.☺️

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en mega god tid som elev hos…

Jeg havde en mega god tid som elev hos KørekortXperten, mega god undervisning og mega flexible med deres tider til køretimer, kan andbefales til alle sammen der ønsker en tryg og god undervisning og være sikker på man lære alt til perfektion

2025年6月3日

Tryg og professionel køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos KørekortXperten. Undervisningen var både tryg og pædagogisk, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. Jeg kørte med Sanne. Det var en fornøjelse! Jeg bestod teori- og køreprøven i første forsøg. Kan varmt anbefales!

2025年5月7日

Kære Maja 🙏

Tusind tak for din flotte anmeldelse… viber super glade for dit besøg i køreskolen og håber vi ses på vejene☀️.

Hav en skøn sommer med kørekortet i hånden.

Mvh team KørekortXperten

Super god køreskole

Super god køreskole, jeg var nødt til at skifte køreskole da jeg flyttede tilbage til Odense fra Jylland. Og det var ikke noget problem her os KørekortXperten. Efter jeg skrev, så begyndte undervisning med det same. Jeg var så heldig at jeg fik Benita som kørelære. Der var heller ikke et problem, i at hente mig til og fra arbejde. Jeg kan varmt anbefale at tag kørekort her hos KørekortXperten

2025年4月16日

Kære Nicolai

Mange tak for din varme anbefaling.. vi hos KØREKORTXPERTEN E L S K E R at hjælpe folk i hus med deres velfortjente kørekort🤩🛻🎟️.

Med venlig hilsen Martin

Jeg havde Sanne som kørelærer

Jeg havde Sanne som kørelærer, hun var rolig, sød og gav mig den bedst mulige oplevelse. Jeg bestod begge prøver første gang, så jeg er meget glad og tilfreds med mit valg af køreskole!

2025年4月8日

Kære Nora 😊

Din anmeldelse betyder VIRKELIG meget for os.. den varmer helt ind i hjertet.

Vi hos KørekortXperten er dig oprigtig taknemmelig for at du valgte os som din køreskole.

Nyd livet.. mvh team KørekortXperten🤩🇩🇰🥳🚗

5つ星のうち5の評価

Jeg var så heldig at have Sanne som…

Jeg var så heldig at have Sanne som kørelærer hun har så meget tålmodig og er virkelig rar at køre sammen med når man lige skal ind i det hele når man er helt ny. har været så glad for at tage kørekort der. Super god oplevelse kan klart anbefale dem til dig der skal tage kørekort

2025年2月14日

Kære Emilie🤗🚗

Hjertelig tillykke med din flotte bestået køreprøve.

Vi har nydt dit selskab og hygget os sammen fra start til slut.

Vi ses på vejene.

Mvh Martin og Sanne

5つ星のうち5の評価

Super tryg og god oplevelse

Jeg havde en super god og tryg oplevelse med Sanne. Man kunne ikke bede om meget mere ift. tålmodighed, når man skal lære en helt ny ting. Kæmpe anbefaling herfra!

2025年2月4日

Kære Tristan

Tusind tak for dit besøg og dine varme ord.
Vi er super glade for at have fået lov til lære dig at kende🤗.

Tillykke med kørekortet til bil.

Super god undervisning

Super god undervisning, super god kørelærer(sanne) og super gode mennesker.

2025年2月8日

Kære Magnus… 🇩🇰☀️🚗

Vi er dig yderst taknemmelig for dine varme ord.

Vi har til sinde at hver eneste kunde føler 100% fokus på tryghed og velvære under hele kørekortforløbet.

Tak for denne gang Magnus🤗🙏.

Kæmpe succes

Sanne er det skønneste menneske samt den dygtigste kørelærer! Jeg har nydt min tid med hende, og alt i alt var køreskolen virkelig et godt og trygt sted, at tage kørekort! Tak 🙏🏽🤩

2025年2月5日

KørekortXperten からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse🤗🙏🚗.

Vi værdsætter hvert et ord og ønsker dig det bedste i fremtiden.☀️

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。