FANTASTISK oplevelse HallÞj allesammen, jeg har for to dage siden bestÃ¥et min kÞreprÞve, i fÞrste hug efter en lang pause, jeg havde en fantastiks kÞrelÊrer, Jeg ville kunne forslÃ¥ Mr drive, ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig en god kÞreskole! Jeg bestod begge prÞver i fÞrste omgang og er utrolig glad for jeg valgte Mr.drive Jeg kan klart anbefale dem til alle! Og Anders er en rigtig god, dygtig og behag... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god oplevelse. Meget tilfreds med hÃ¥ndteringen af hele forlÞbet. Alle virker meget professionelle og virker til de har styr pÃ¥ hvad de laver. Jeg havde Anders som kÞrelÊrer og det kan i... ãã£ãšèŠã
Virkelig sjove og lÊrerige kÞretimer! Sjov gennem hele forlÞbet men samtidig seriÞst nÃ¥r der er brug for det. Ghanum er altid i godt humÞr og han forklarer tingene grundigt sÃ¥ man forstÃ¥r og fÞler sig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Byens bedste kÞreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af dÞren, fÞr der er smil på lÊben og alle er glade. Hos os kan du vÊre sikker på en personlig og individuel undervisning som imÞdekommer alle eleverne.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FANTASTISK oplevelse
FANTASTISK oplevelse
HallÞj allesammen, jeg har for to dage siden bestået min kÞreprÞve, i fÞrste hug efter en lang pause, jeg havde en fantastiks kÞrelÊrer,
Jeg ville kunne forslÃ¥ Mr drive, til jer som ikke ved hvor i skal tage kÞrekort henne, de er ALLESAMMEN super fantastisk mennesker hos Mr Drive!ð€©
- Emma
Rigtig godt forlÞb
Fantastisk god oplevelse.
Meget tilfreds med håndteringen af hele forlÞbet. Alle virker meget professionelle og virker til de har styr på hvad de laver.
Jeg havde Anders som kÞrelÊrer og det kan ikke blive til andet end en meget stÊrk anbefaling.
Virkelig en god kÞreskole!
Virkelig en god kÞreskole!
Jeg kan klart anbefale dem til alle!
Og Anders er en rigtig god, dygtig og behagelig kÞrelÊrer hvor der både er plads til sjov men også seriÞsitet.
Generelt synes jeg faktisk alle lÊre var gode og deres kontor assistent Caroline er virkelig sÞd, hjÊlpsom og nÊrvÊrende.
Man bliver taget rigtig godt hÃ¥nd om her. â¥ïž
Tak for jer!
KÊre Mr
KÊre Mr. Drive
Tusind tak for et helt fantastisk forlÞb, da vores datter skulle tage kÞrekort. Det har betydet utrolig meget for os at opleve, hvor tryg og glad hun har vÊret hele vejen igennem. Det er ikke hver dag, man ser en ung person glÊde sig til bÃ¥de teori og kÞretimer â det siger virkelig noget om jer.
Jeres måde at mÞde eleverne på, med tålmodighed, engagement og godt humÞr, gÞr en kÊmpe forskel. I har skabt en oplevelse, som vi vil huske lÊnge, og som vores datter har fået masser af selvtillid ud af.
En helt sÊrlig tak til Samer â du har vÊret helt fantastisk. Din ro, stÞtte og mÃ¥de at skabe tryghed pÃ¥, isÊr op til kÞreprÞven, har gjort en verden til forskel.
Vi er meget taknemmelige og kan varmt anbefale jer til andre.
Virkelig sjove og lÊrerige kÞretimer
Virkelig sjove og lÊrerige kÞretimer! Sjov gennem hele forlÞbet men samtidig seriÞst når der er brug for det. Ghanum er altid i godt humÞr og han forklarer tingene grundigt så man forstår og fÞler sig tryg.
Kan helt klart anbefales!
Jeg har haft en super god oplevelse hos Mrdrive. Anders var en virkelig god kÞrelÊrer, rolig og nem at forstå. Jeg fÞlte mig tryg under kÞretimerne og lÊrte rigtig meget. Kan helt klart anbefales!
Fantastisk materiale til at hjÊlpe digâŠ
Fantastisk materiale til at hjÊlpe dig med at forberede dig til teoriprÞven og også gode instruktioner, når det kommer til kÞrsel.
En fornÞjelse
âRigtig god kÞreskole med en dygtig og tÃ¥lmodig kÞrelÊrer. Undervisningen var nem at forstÃ¥ og jeg lÊrte meget og bestod takket vÊre den gode hjÊlp. Kan klart anbefales!â
Den bedste kÞreskole med den bedsteâŠ
Den bedste kÞreskole med den bedste Anders â€ïž
Gode kÞrelÊrer
Gode kÞrelÊrer, der ikke bare fortÊller, hvad du skal. Men også gÞr hver undervisningsgang sjov og lÊrerig.
Verdens bedste kÞrerskole!
Verdens bedste kÞrerskole!
SÞde kÞrerlÊrer og lÊring, succesfuld oplevelse med Mrdrive. Kan klart anbefale
Sjov og ballade gennem hele forlÞbet, samt seriÞsitet og plads til at lave fejl med grin.
Altid glade og sjove kÞrerlÊrer - isÊr ghanumð¥¹
Rigtig god oplevelse - vil klart anbefale
Mega god service
Mega god service! Jeg blev holdt i hånden hele vejen igennem mit generhvevelse forlÞb! Anders var super god til at få mig sikkert i mål - trods den korte tid vi havde til det! KÊmpe anbefaling af Mr. Drive Odense herfra!
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mrdive
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mrdrive. Jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut, og jeg blev hjulpet god igen mit forlÞb. De fik mig til at glÊde mig til både at kÞre og komme til teori.
Min teorilÊrer var Samer han fik teorien til at vÊre sjov og spÊndende, så det ikke fÞltes så tungt at få så meget information på en gang.
Min kÞrelÊrer var Ghanum. Han meget tålmodig og god til at forklare tingene, så jeg forstod det. Han gjorde så jeg fÞlte mig tryk ved at kÞre ude i trafikken også når jeg var presset.
Der er nemt at tilmelde sig et hold og hele forlÞbet hÊnger virkelig godt sammen.
Jeg kan klart anbefalde Mrdrive - 5 stjerner herfra!
Bedste kÞreskole
Det her vÊre helt perfekt, og er sÃ¥ glad for jeg valgte mrdrive. De simpelhen sÃ¥ sÞde, kan varmt anbefale det. Til alle aldreâ€ïž
Kan varmt anbefale mrdrive
Kan varmt anbefale mrdrive, havde Anders som kÞrelÊrer, som var super dygtig og en super nice fyr , kÊmpe skud ud til mrdrive og deres medarbejdere, det gÞr de godt!
Mega godt personale
Personalet er mega sÞde og imÞdekommende, de behandler dig som et menneske og ikke bare en elev så teori- og kÞretimerne er mere trygge.
Bestod begge prÞver i fÞrste omgangðð
Jeg kan varmt anbefale MrDrive
Jeg kan varmt anbefale MrDrive kÞreskole. Hele forlÞbet var trygt og professionelt fra start til slut. Ghanum var en rigtig god og pålidelig kÞrelÊrer, som var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man fÞlte sig sikker bag rattet.
Derudover var det en stor fordel, at der var en kontorassistent, som lÞbende kunne give opdateringer og hjÊlpe, hvis man havde spÞrgsmål eller oplevede udfordringer undervejs. Det gjorde hele processen meget mere overskuelig og behagelig.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med god kommunikation, hÞj kvalitet i undervisningen og et forlÞb, hvor man fÞlte sig godt taget hånd om.
Mr. Drive
Mr. Drive KÞreskole er en rigtig god kÞreskole. De har ikke kun styr på teorien, men sÞrger også for, at man har det sjovt, når man er ude at kÞre på vejen.
Teoriundervisningen forgik meget mundtligt, og tingene blev forklaret visuelt, så det var både underholdende og nemt at forstå.
KÞrelÊrerne er virkelig sÞde og dygtige. IsÊr Ghanum er en rigtig god og sjov kÞrelÊrer â han forklarer tingene grundigt og med humor, sÃ¥ man bÃ¥de lÊrer noget og fÞler sig tryg og klar til kÞreprÞven.
KÞreskolen kan kun anbefales herfra.
Mega god undervisning
Jeg har vÊret enormt glad for den gode teori undervisning jeg har haft med Samer.
Som kÞrelÊrer havde jeg fra start Nanna, hvor jeg generelt fÞlte at jeg ikke havde lÊrt alt og var lidt uforberedt da jeg skulle til fÞrste kÞreprÞve, som jeg desvÊrre dumpede. Så fik jeg Ghanum som kÞrelÊrer, hvor jeg kun har gode ting at sige om hans kÞreundervisning, jeg havde ikke kunne bestå uden. Han har hjulpet mig hele vejen igennem også når nervÞsiteten tog over og jeg gik i panik.
Jeg Þnsker Mr drive alt det bedste!
De bedste hilsner Sophieð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹