Jeg vil godt klage over SparekassenâŠ
Jeg vil godt klage over Sparekassen Danmark fordi de ikke vil give mig en NemKonto og de giver ikke nogen grund hvorfor de ikke vil.
Jeg modtog en uopfordret SMS med teksten:
"Klagerside
Navn Mellemnavn, nogen skrev en klage om dig (Hjemby) link: klagesites dot com/zjisoge"
Tryk IKKE på linket, det fÞrer dig videre til noget du ikke Þnsker.
TRYK IKKE PÃ
LINKET!
Det er scam af enten den ene eller den anden art.
scam site. sender en sms med link til en side der er blurret så man ikke kan se noget prÞver at få dig til at klikke på et ''jeg er ikke et robot'' popup. hvor efter der vil blive downloaded noget.
tjekkede det nemlig i en virtuel box. og antivirus blokkeded det og sagde high alert.
så nok entet en browser cockie/password stealer
eller en keylogger
Det er en svindelside der bruges til at narre sÊrligt Êldre.
Svindlerne sender en sms ud "Navn, der er nogen der har klaget over dig, " og link til side på sitet, der lokker oplysninger ud af dem.