Tak til Kristian for virkelig god service og god kontakt . Også UG til hans professionelle tilgang til dem der gav ham udfordringer undervejs. I alt en god og tillidsvækkende oplevelse.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med DEAS som administrator. Da jeg flyttede ind i et nybyggeri, var der overraskende mange sjuskefejl. Det kan måske ske i nye byggerier, men det ble... もっと見る
Fin kundeservice. Desværre dominerer det dårlige over det, der fungerer. Hvis varmemålerne ikke virker i lejligheden, så må eksterne firmaer gerne udregne gennem modeller en gennemsnitlig forbr... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi administrerer over 70.000 lejere fordelt på mere end 2.000 ejendomme over hele landet. Derudover varetager vi administrationen af mere end 900 ejer- og andelsboligforeninger. Ejendommene administreres på vegne af bl.a. pensionskasser og ejendomsinvestorer.
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God oplevelse
Tak til Kristian for virkelig god service og god kontakt .
I alt en god og tillidsvækkende oplevelse.
Jeg har haft en meget skuffende…
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med DEAS som administrator.
Da jeg flyttede ind i et nybyggeri, var der overraskende mange sjuskefejl. Det kan måske ske i nye byggerier, men det blev aldrig rigtig håndteret tilfredsstillende.
Derudover blev viceværten udskiftet undervejs samt der blev indført betalt privat parkering (hvor der før var fri parkering) . Kommunikation har generelt været mangelfuld, og man føler sig ikke taget seriøst som lejer.
Den værste del har dog været fraflytningsprocessen, som har været en direkte forfærdelig kundeoplevelse. Jeg måtte vente langt over de varslede 8–10 uger, før jeg overhovedet modtog en opkrævning. Da den endelig kom, beholdt de hele mit depositum – og krævede ovenikøbet ekstra betaling, selvom lejligheden blev afleveret i god stand.
Alt i alt en meget frustrerende oplevelse, som jeg ikke kan anbefale til andre.
Sindssygt høje efterregninger, hvis målere ikke virker
Fin kundeservice.
Desværre dominerer det dårlige over det, der fungerer.
Hvis varmemålerne ikke virker i lejligheden, så må eksterne firmaer gerne udregne gennem modeller en gennemsnitlig forbrug + regning. Dog hvis du bor, som jeg gjorde, med meget differentieret ejendomme og stor forskel, så kan du få en helt sindssyg høj efterbetaling, når du en af de små lejligheder. Jeg har ingen penge pga jeg er studerende (derfor jeg flyttede), og må desværre potentielt for 2 gang gå i minus flere tusinde kroner på efterregning af varme. I regningen står der jeg har brugt over 103% + 66% mere end gennemsnittet (næsten 5000 kr oveni på 4 MÅNEDER....argh). Som 1 person. Intet af det kan jo passe - men de hjælper ikke til i situationen eller korrigerer, så regningen passer den enkelte. De kræver betaling af yderligere forbrug, hvor jeg ikke har haft rådighed over lejligheden. Venter pt på svar fra DEAS. Har desværre ødelagt min økonomi + ekstra stress + min tillid til DEAS + deres partnere.
Hold jer langt væk fra Deas efter…
Hold jer langt væk fra Deas efter datter havde lejet ny bolig i 1 år har Deas skifter døre malet alt incl lofter så de kan opkræve mere end Depositum på lejligheden

En dårlig samarbejdspartner
En dårlig samarbejdspartner, der håber du laver fejl, eller de selv laver fejl, så du kan modtage en ekstra regning.
Vores andelsboligforening anvendte DEAS i overdragelsen af min andelsbolig. De opkrævede mig en bøde på 3000 kr. fordi de havde foretaget en andelsbolig værdi udregningen ud fra en ikke-aktuel andelsvurdering, som de selv havde indhentet og ikke modtaget fra mig. Jeg gjorde dem opmærksomme på fejlen, og fremsendte den korrekte.
For det gav de mig en regning på 3000 kr. for at foretage ændringen.
Jeg indstiller til at vores andelsboligforening skal droppe DEAS ved at fortælle min oplevelse med dem til næste generalforsamling.
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig…
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med DEAS som udlejningsselskab.
Vi har altid betalt vores husleje til tiden, men en måned modtog vi ikke vores regning. Vi kontaktede kundeservice, som oplyste, at den ville blive sendt på mail – men vi modtog den aldrig. Vi måtte selv rykke igen for at få den. Alligevel vælger DEAS at opkræve et gebyr på 335 kr. for for sen betaling, selvom fejlen tydeligvis ligger hos dem.
Derudover oplevede vi i vinterperioden, at vi stod uden varmt vand i over en uge. Vi kontaktede DEAS flere gange uden at få svar og endte med selv at skulle finde en løsning – på trods af at vi er lejere, og det burde være udlejers ansvar.
Det er dybt frustrerende at være lejer et sted, hvor man ikke får den nødvendige hjælp, og hvor man samtidig bliver pålagt gebyrer for forhold, man ikke selv er skyld i.
Jeg kan desværre ikke anbefale DEAS baseret på denne oplevelse.

CONGRATS Mr. Oliver Mølgaard
I met Mr. Oliver Mølgaard who was handling the upcoming situations very professionally.

Stay Away
They're going to try to extract every last cent from you. We paid around 50000 deposit up front, they ended up taking around 70000 - for a four bedroom.
Lejemål med Deas? Tænk jer om en ekstra gang
Ualmindelig uprofessionel process fra Deas side i forbindelse med fraflytning af et lejemål vi nåede at bo i knap et år.
Ved indflytning blev der korrekt noteret slitage på gulvene i indflytningsrapporten (som dækker størstedelen af lejemålet). Alligevel blev der ved fraflytning lagt op til, at vi skulle betale for fuld istandsættelse af gulvet til trods for at vi gentagne gange har gjort dem opmærksomme på, at de selv har anmærket manglerne i indflytningsrapporten og tilmed skrevet ''udbedres ikke, lejer hæfter ikke''.
Til fraflytningssynet mødte en ekstern gennemgangsperson op uden indflytningsrapporten og kunne derfor ikke vurdere, hvad der reelt var vores ansvar og var i øvrigt fuldstændig ligeglad. Under synet forsøgte han at få os til at kvittere for rapporten uden tydeligt at forklare, at det samtidig var en accept af alle konklusioner – herunder at vi hæfter for gulvene - til trods for vi ikke kunne have gjort vores opfattelse af situationen tydeligere. Efter vi opdager, hvad han er ved at få os til at kvittere laver han med det samme om så vi udelukkende kvitterer for modtagelsen af rapporten. Det kan ikke passe, at man skal være jurist for ikke at blive snydt i interaktionen med Deas, der i øvrigt administrerer lejemålene for PFA.
Samme dag gjorde vi Deas opmærksomme på forløbet. De svarede, at de naturligvis ville sammenholde indflytnings- og fraflytningsrapporten og sikre det ville gå rigtigt til. Det er dog aldrig sket. I stedet har de sendt 100 % af regningen videre til os.
Sagen er nu indbragt for huslejenævnet og vi afventer således deres vurdering af sagen. Så hermed en kraftig opfordring til at tænke sig om inden man vælger et lejemål, som Deas administrerer.
Det er aldrig fedt at være nødt til…
Det er aldrig fedt at være nødt til rykke for at få sin fraflytningsrapport. Men endnu mindre fedt er det, at DEAS tager sig friheden til at tilbageholde 3000 kr. til vand og varme, til trods for at der er betalt acontobeløb på disse mens man boede i lejligheden - helt hjernedødt, fuldstændigt urimeligt og virkelig shady!

Flyttet for et år siden!
Flyttet for et år siden!
Min roomie og jeg flyttede fra Deas for 1 år siden. I dag har jeg lige modtaget en regning på manglende betaling?
Varmeopgørelse: vi mangler at betale 2190 kr? da vores aconto har været for lav. Så udover I spiste hele vores depositum, skal vi også 1 år efter sende jer flere penge?
Vi har altid haft målerne trykket ned på det laveste! Og ud fra den "forbrugssammenligning" der er kommet med på varmeregningen, kan jeg se, at vi har brugt 121% mere end gennemsnittet for lignede boliger i ejendommen. Hvordan kan det lade sig gøre?
Vandopgørelsen er også blevet opgjort, og der skal vi heldigvis have 190 kr tilbage. Tak for det I guess.
Tror der må være sket en fejl, men I får en opringning i morgen, nu hvor I har lukket om tirsdagen.
Og kunne jeg give 0 stjerne havde I fået det! For vores fraflytning var lige så slem! Hvis man har penge man gerne vil smide ud af vinduet, så benyt jer af deas. De skal nok sende en regning på det!

DEAS からの回答
Virkelig dårlig kundeservice over all
Virkelig dårlig kundeservice over all. Både ved fraflytning og indflytning. Lange svartider, dokumenter der forsvinder, mangel på kommunikation, etc. Vi har været glade for lejemålet, men det har været næsten umuligt at samarbejde med DEAS.

DEAS からの回答
Oliver showed us two apartments
Oliver showed us two apartments, and his approach was very professional. We are very satisfied! Thank you, Oliver, for your quick responses and help in finding an apartment🤓

DEAS からの回答
Fantastisk god og lydhør kommunikation!
Fantastisk god og lydhør kommunikation.
Navnlig Camilla Strange-Jørgensen har ved flere opringninger været god og tålmodig til opklarende spørgsmål.

DEAS からの回答
Support will stop responding to you whenever they want
Since my last review on DEAS.
I have tried, again, gathering more evidence and sent it to them.
But the company has since stopped responding to me.

Minimal hjælp ved vandskade
Efter at have gjort dem opmærksom på stor vandskade og skimmel I min lejlighed i munkesøhuse I kalundborg gik der ca et halvt år før jeg mpøåtte give op og flytte derfra. Der var næsten igen hjælp at komme efter og når de så endelig sendte nogen ud kom de med spande med hul i for at samle vandet.... Ingen kompensation for jeg selv måtte stå for flytningen og de nægtede at sige jeg ikke skulle stå for mindre skader efter fx ophængte ting på en væg der var helt vandskadet (slap dog med fuldt depositum efter viceværten I det mindste var kompetent). Kommer aldrig til at leje ved Deas igen..

Rodebutik
Fine boliger dog dyre, og fraflytning er forfærdelig.
Ved fraflytninger tager altid meget lang tid, de svare ikke på mails, og man skal gennemgå sine fakturaer grundigt, man for ikke sine penge retur
Jeg blev faktureret for 63m2 gulvslibning i en 45m2 lejlighed, samme med loft maling, og ingen svarer på mails hos DEAS, for at rette op på den fejl.
Så skal man bruge yderligere tid, på en klage over DEAS til huslejenævnet.

DEAS からの回答
I loved the instant messages and no…
I loved the instant messages and no waiting at all.
All the team is absolutely professional and straight into it.
Thank you

DEAS からの回答
Virkelig god og imødekommende info…
Virkelig god og imødekommende info omkring tilbud til at se bolig . Hurtige svar og god info . Heidi Olsen var varm og imødekommende og så tryg og behagelig at tale med .

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。