Fantastisk service. Klaus Paul yder fantastisk service og afhentede min bil, selv om den var brÊndt sammen 150 km fra vÊrkstedet. Alle aftaler blev overholdt og til rimelige priser, ligesom jeg har fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg har idag vÊret pÃ¥ dette vÊrksted. Jeg havde en trailer der var punkteret og var pÃ¥ vej igennem dk. Fik lov at lÃ¥ne vÊrktÞj til at sÊtte mit reservehjul pÃ¥, flink mand hjalp mig pÃ¥ vÊrkste... ãã£ãšèŠã
En automakiner af den gamle skole.. Hurtig fejlsÞgning, god reparation, god forklaring til kunde, meget rimelige priser.
Simpelthen bare mit go-to vÊrksted, selvom jeg efterhÃ¥nden bor langt vÊk. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet prÊcist hvad d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
HÞj kvalitet og hurtig service til enâŠ
HÞj kvalitet og hurtig service til en normal pris
Kan altid finde tid
Kan altid finde tid - ret vigtigt nÃ¥r man har en gammel bil!!ð
Fremragende :)
Hurtig og kompetent udbedring afâŠ
Hurtig og kompetent udbedring af problem, til en rimelig pris. Fast kunde i over 25 år.
Der er ikke noget pjat med ham
Der er ikke noget pjat med ham. Holder, hvad han lover.
Virkeligt godt vÊrksted hvor tingeneâŠ
Virkeligt godt vÊrksted hvor tingene kÞrer.
Modtog min bil nyvasket og rengjort efter reparation af front.
40 pct billigere end skorsteensgaard
40 pct billigere end skorsteensgaard. 100 pct. Bedre kundeservice. Klar anbefaling herfra.
Altid gods service hos Klaus Pauls
Som altid super service
Bruger aldrig andre vÊrksteder
Bruger aldrig andre vÊrksteder, god service, gode priser og altid kvalitet i deres arbejde.
Har vÊret kunder hos Klaus i mange år.
Hurtig og god serviceð
Bare ALTID god service!
Altid god service og hurtig reparation
Altid 1 klasses arbejde
Altid 1 klasses arbejde.
Ringer hvis der er noget uventet inden de bare skifter.
Kan varmt anbefales