Fantastisk service. Klaus Paul yder fantastisk service og afhentede min bil, selv om den var brÊndt sammen 150 km fra vÊrkstedet. Alle aftaler blev overholdt og til rimelige priser, ligesom jeg har fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg har idag vÊret pÃ¥ dette vÊrksted. Jeg havde en trailer der var punkteret og var pÃ¥ vej igennem dk. Fik lov at lÃ¥ne vÊrktÞj til at sÊtte mit reservehjul pÃ¥, flink mand hjalp mig pÃ¥ vÊrkste... ãã£ãšèŠã
En automakiner af den gamle skole.. Hurtig fejlsÞgning, god reparation, god forklaring til kunde, meget rimelige priser.
Simpelthen bare mit go-to vÊrksted, selvom jeg efterhÃ¥nden bor langt vÊk. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet prÊcist hvad d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Altid godt arbejde og god rådgivning
Altid godt arbejde og god rådgivning. Og så er der en fantastisk venlig medarbejderstab. Jeg er tryg og glad.
Skift vinter/sommerhjul
Problemfrit skift af vivter / sommerhjul.
Eneste minus at der ikke blev sendt en SMS da bilen var klar
Hurtig hjÊlp til rimelig pris.
Altid god service!
jJeg kan kun vÊre godt godt tilfredsâŠ
jJeg kan kun vÊre godt godt tilfreds med vÊrkstedet og er aitid blevet behandlet godt.
Venlig hilsen Niels Olsen.
God tjeneste
Altid venlig og god service
Altid seriÞs og venlig behandling ogâŠ
Altid seriÞs og venlig behandling og prof. arbejde. Kan kun anbefales.
Altid god service
Fantastisk service
God service og rimelige priser ogâŠ
God service og rimelige priser og venlig betjening.
Super dygtig mekaniker med et stortâŠ
Super dygtig mekaniker med et stort kompetenceområde. De er hurtige, effektive og levere altid en god service.
Jeg vil til enhver tid anbefale Klaus Pauls automobiler.
Har vÊret fast kunde i flere Ã¥r og harâŠ
Har vÊret fast kunde i flere år og har altid vÊret super tilfreds
Hurtig og god service!
Super imÞdekommende og service i top
Super imÞdekommende og service i top.
Trods travlhed findes der altid en lÞsning, man er tilfreds med.
I og J Andersen
Bad om tilbud pÃ¥ batteri + batteriskiftâŠ
Bad om tilbud på batteri + batteriskift om formiddagen
- og efter accept af dette var det skiftet inden middag.
Meget fin og hurtig service
Hurtig og god service og til fair pris.
Altid en service udoverâŠ
Altid en service udover forventningerne, er meget tilfreds.
God service og fornuftige priser