Fantastisk service. Klaus Paul yder fantastisk service og afhentede min bil, selv om den var brÊndt sammen 150 km fra vÊrkstedet. Alle aftaler blev overholdt og til rimelige priser, ligesom jeg har fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg har idag vÊret pÃ¥ dette vÊrksted. Jeg havde en trailer der var punkteret og var pÃ¥ vej igennem dk. Fik lov at lÃ¥ne vÊrktÞj til at sÊtte mit reservehjul pÃ¥, flink mand hjalp mig pÃ¥ vÊrkste... ãã£ãšèŠã
En automakiner af den gamle skole.. Hurtig fejlsÞgning, god reparation, god forklaring til kunde, meget rimelige priser.
Simpelthen bare mit go-to vÊrksted, selvom jeg efterhÃ¥nden bor langt vÊk. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet prÊcist hvad d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Sikkert valg
Klaus Paul fikser altid problemerne uden bÞvl. Jeg afleverer bilen, og når jeg henter den igen, er den i orden.
Dejligt at Klaus ordnede min bil sÃ¥âŠ
Dejligt at Klaus ordnede min bil så hurtigt, det var muligt, da jeg ikke havde bestilt tid, men måtte stille bilen hos ham, fordi jeg ikke skulle kÞre "lÊngere" med den skade der var opstået.
ImÞdekommende, hÞflig. Hurtig ekspedition
Hurtigt at lave aftale, hÞflig betjening.
Besked, fÞr man udfÞrer arbejde.
Hurtig ekspedition.
Altid hjÊlpsom og dygtig mekaniker
Altid god og hurtig service.
Super betjeningð
Altid fair priser og super service
Altid fair priser og super service. Jeg kan kun varmt anbefale dette vÊrksted.
Altid super service og rimelige priser.
Altid i orden!
Gode prise og hurtig betjening
Hurtig og god service
God og hurtig service igen