Fantastisk service. Klaus Paul yder fantastisk service og afhentede min bil, selv om den var brÊndt sammen 150 km fra vÊrkstedet. Alle aftaler blev overholdt og til rimelige priser, ligesom jeg har fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg har idag vÊret pÃ¥ dette vÊrksted. Jeg havde en trailer der var punkteret og var pÃ¥ vej igennem dk. Fik lov at lÃ¥ne vÊrktÞj til at sÊtte mit reservehjul pÃ¥, flink mand hjalp mig pÃ¥ vÊrkste... ãã£ãšèŠã
En automakiner af den gamle skole.. Hurtig fejlsÞgning, god reparation, god forklaring til kunde, meget rimelige priser.
Simpelthen bare mit go-to vÊrksted, selvom jeg efterhÃ¥nden bor langt vÊk. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Det er hyggeligt at komme, der er god dialog, der bliver lavet prÊcist hvad d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Ligesom det skal vÊreððŒ
Rigtig godt sted
Man får hurtig tider og gode priser. Personalet er meget profesionelt og Klaus sÞger altid for at give den bedste service. Meget grundig i sit arbejde. Venlig personel!
Super service
Super lokal service
God service og godt arbejde
Vi har haft Klaus Pauls som mekaniker iâŠ
Vi har haft Klaus Pauls som mekaniker i ca, 40 år, og har aldrig haft grund til klage, hverken over arbejde eller pris.. Og vi har i de seneste år også vÊret betjent af hans sÞn, der har behandlet vores bilproblemer til rent ug.
Professionelt & Problemfrit!
Super god service og min bil var lavetâŠ
Super god service og min bil var lavet samme dag som jeg kom!
Altid Êrlig og god service
Altid Êrlig og god service. Vi have aftalt reparation men fik at vide at pga bestillingstid på reservedele så blev den monteret igen og så virkede den pludselig og et råd om at se tiden an. Sparet knap 2000 kr. Virkelig god stil.
Alt kÞrt som i olie!!
Jeg har tillid til at der kun bliverâŠ
Jeg har tillid til at der kun bliver lavet det nÞdvendige.
Altid 100% i orden, hurtig og rimelige priser.
Klaus Pauls er venlig og faglig dygtig
Klaus Pauls er venlig og faglig dygtig. Der bliver altid gjort plads i kalenderne til fejlfinding og efterfÞlgende er han/de hurtige til at finde til til rep.
Giver altid god rådgivning mht til valg af lÞsninger.
Super service
Jeg har altid haft et motto der hed, bilen er ikke bedre end den mekaniker der servicerer den !!
Altid er der styr på tingene, når bilen har vÊret forbi klaus.