レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Dit werkt zo superfijn! Een handige app op mijn telefoon. Snel bedragen intikken. Standaard artikelen met 1 druk op een knop toegevoegd. Omschrijvingen aanpassen. Gespecificeerd bonnetje naar de kl... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fijne app om mee te werken. De app genereerd duidelijke verkoop inzichten. Had onlangs een probleempje met mijn app, via WhatsApp werd een oplossing aangedragen die werkte.

企業情報

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Ik zal mijn ervaring delen van afgelopen jaar.

Ik zal mijn ervaring delen afgelopen jaar met Klearly. Ik heb besloten om over te stappen naar een ander bedrijf. Waarom? Omdat Klearly iedere keer transactiekosten omhoog gooit, wat voor mij als ondernemer teveel geld gaat kosten. Klearly is nogal misleidend met hun foto als pinapparaat. ZE HEBBEN GEEN PINAPPARAAT ALLEEN EEN APP! Ik ben alleen afhankelijk van een app. De app vertoont regelmatig storing. Zoals geld niet kunnen betalen of geen internet of loopt vast. En als je oude Apple toestel heb, ben je afhankelijk van de updates van Apple. Beveiligingsupdate Tap to pay is geblokkeerd. Uitbetaling van Klearly is ook trager geworden. Voor de rest is support via whatsapp wel handig.

2025年9月20日
Klearly ロゴ

Klearly からの回答

Beste DX,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je bent overgestapt en dat je problemen hebt ervaren met onze app. We kijken graag met je mee om te achterhalen wat er in jouw situatie precies speelt en hoe we dit kunnen verbeteren.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd duidelijkheid hebben over de kosten. Onze transactietarieven zijn transparant en wijzigen niet zomaar.

Naast de app bieden we ook verschillende pinapparaten aan, die je los of in combinatie met de app kunt gebruiken.

Wat betreft de storingen: betalingen via ons systeem werken alleen met een stabiele internetverbinding. Daarnaast is de beperking die je noemt rondom Tap to Pay op Apple-apparaten een beveiligingsregel die door Apple zelf wordt opgelegd. Dit geldt voor alle betaalproviders, en hier hebben wij helaas geen invloed op.

We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Daarom nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken hoe we je het beste verder kunnen helpen en jouw ervaring met onze app kunnen verbeteren!

Maximiliaan van Klearly

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de service en kwaliteit van klearly. Het bestelproces was eenvoudig en snel, Wat me het meest opviel, was de uitstekende klantenservice. Ze waren snel beschikbaar voor technische ondersteuning en gaven duidelijke instructies om je weer op weg te brengen.

2025年4月25日
5つ星のうち1の評価

Ik kreeg zojuist een app bericht van ze…

Ik kreeg zojuist een app bericht van ze terwijl ik niets met dit bedrijf te maken heb. Ik ben al 62 jaar goedgekeurd als man en nu noemen ze me anjelica in dat bericht.... beetje vaag dit.

2024年12月2日
Klearly ロゴ

Klearly からの回答

Goedemiddag Arie,

Ik vermoed dat dit op een misbestand berust. Een lange tijd geleden heb jij bij ons een account aangemaakt toen wij nog onder de naam "LemonPay B.V." handelden, inmiddels hanteren wij de handelsnaam "Klearly".

Wij hebben vanochtend een test-bericht verstuurd vanuit ons nieuwe klantenservicesysteem met daarin de fictieve aanhef "Anjelica".

Dit is onbedoeld bij klanten terecht gekomen in plaats van onze medewerkers die aan het testen waren. Wij willen ons verontschuldigen voor de verwarring dat dit heeft veroorzaakt.

Mocht je vragen hebben of jouw account bij ons willen opzeggen wil ik je vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met support@klearly.nl onder vermelding van jouw bedrijfsnaam.

Paul

Snel, betrouwbaar, werkt goed

Het bedrijf is erg snel in handelen wat fijn is voor een ondernemer. Alles ging soepel en we zijn erg blij met de pinapparaten en het systeem erachter. Ook goedkoper en zeer goed bereikbaar voor als er wat is. Leonard is erg fijn als contactpersoon, niets op aan te merken!

2024年10月25日

App werkt vlekkeloos

App werkt vlekkeloos. Scheelt ons 1 mobiel device, dus minder apparaten te dragen voor het personeel. Jelle gedreven en kundig contactpersoon. Klearly support belt ook terug indien de lijn bezet is. Meer dan lof. Veel ontwikkelingen en klant wordt gehoord.

2024年10月24日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende service en snelle…

Uitstekende service en snelle oplossingen!
Wij werken nu al enige tijd samen met Klearly voor onze pinautomaten en zijn ontzettend tevreden. Vooral Sven verdient een speciale vermelding. Hij is altijd beschikbaar en helpt ons razendsnel wanneer er iets niet helemaal loopt zoals verwacht. De paar keer dat we een probleem hadden met een transactie of een technische kwestie, werd dit binnen no-time opgelost. Dit geeft ons als bedrijf een hoop rust en vertrouwen in de service van Klearly.

Daarnaast zijn de pinautomaten van hoge kwaliteit en verlopen de transacties altijd soepel. De combinatie van betrouwbaarheid en geweldige klantenservice maakt Klearly voor ons een topkeuze. Een aanrader voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een probleemloze betaaloplossing.

5 sterren zonder twijfel!

2024年10月8日
5つ星のうち5の評価

Super snel en makkelijk in gebruik

Aanmelding ging heel makkelijk en vlekkeloos. Klantenservice is heel snel via telefoon en zelfs via WhatsApp te bereiken. Zojuist ook een testbetaling gedaan en ging heel soepel en makkelijk. Ik kan dit aan iedere ondernemer met pinbetalingen 100% aanraden.

2024年8月29日

Trustpilot エクスペリエンス