レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Al weken geleden een bestelling geplaatst, nog steeds niet geleverd. Als ik mail waar mijn bestelling blijft, krijg een keurig maar standaard antwoord. Binnen enkele dagen..... helaas alweer enkele da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kleding.nl is snel mijn favoriete bestemming geworden voor alles wat met mode te maken heeft. Of ik nu op zoek ben naar dagelijkse benodigdheden of op zoek ben naar dat perfecte statement-stuk, Kledin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

OPLICHTERS: MARY QUEEN. Mary queen grote bedriegers. Je koopt iets op de website, geen leveringstermijn bekend. Tot je hebt betaald, dan kom je even later achter dat het artikel vanuit China verzond... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb ook een week geleden een trui besteld: geen factuurbevesting ontvangen, noch een e-mail voor bestelbevesting.Helemaal niets!!! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Probeer contact te zoeken... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. ファッション アクセサリー店

当該企業による記述

Kleding.nl is een online fashion zoekmachine. Gestart in 2012, ondertussen hebben we samenwerkingen met meer dan 190 online shops in Nederland en meer dan 10,000 merken op ons platform. Wij willen het proces van het vinden van kleding en beauty producten makkelijker maken. Op Kleding.nl vind je items van alledaagse tot designer. Vind de kortingscodes van jouw favoriete winkels. Of maak gebruik van de filters en zoek tussen de nieuwe collecties, sale producten en plus size items.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Handige website

Ik gebruik het regelmatig om wat leuks aan te schaffen. Ze hebben ook een app die ik gebruik op te tablet. Ik mis wel de mogelijkheid om meerdere foto's te bekijken.

2016年6月25日
5つ星のうち2の評価

Terugstorten geld.

Na meer dan een week een kleding stuk geretouneerd tehebbennog steeds mijn geld niet terug,als dit op grote schaal gebeurd is dit lekker rente trekken van andermans geld.

2016年6月6日

Beste Hennie,

vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met één van de webshops die bij ons is aangesloten. Wil je rechtstreeks contact met ons opnemen, zodat we je kunnen ondersteunen bij je retourzending? Ookal leveren wij zelf geen producten en spelen wij dus ook geen actieve rol in het retour proces, we willen toch contact voor je zoeken met de betreffende webshop om dit zsm voor je op te lossen.

We hopen dat je verder prettige ervaringen hebt met onze kleding zoekmachine!

5つ星のうち2の評価

Veel A-merk webshops ontbreken nog

Je zou denken dat tenminste alle A merk webshops vermeld zouden zijn maar helaas is dat niet het geval. Waarschijnlijk ligt dit aan het verdienmodel van kleding.nl maar van een zoekmachine verwacht ik een complete zoekopdracht.

Ook qua kortingscodes kan je beter naar de gespecialiseerde sites gaan.

2014年10月15日

Beste,

We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons productaanbod, we proberen daarin een zo breed mogelijke selectie van online kleding producten te bieden. Neem contact met ons op en geef aan wat je mist, dan gaan we zeker bekijken of we dit voor je toe kunnen voegen.

5つ星のうち5の評価

Eindelijke een goede kleding site

Waanzinnig goed kleding site. Eindelijk een website waar je alle kleding op 1 site kan vinden. Lekker makkelijk voor iedereen die geen zin en tijd heeft om 100 websites af te gaan om te vinden wat je zoekt.

2013年5月7日
5つ星のうち3の評価

jullie hebben mooi bh en broekjes

ik had graag bestelt maar kan mijn iemeel en adres niet door sturen ben van belgie grt

2013年4月5日

Kleding.nl からの回答

De meeste webshops leveren ook naar Belgie, maar helaas (nog) niet allemaal. Naar verwachten starten we binnenkort ook met een Belgische variant van onze kleding zoekmachine (Fashiola.be), zodat dit probleem helemaal is opgelost!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。