2.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Terrible company - think twice to have them advertise your content

The HR manager Adela contacted me via personal socials, with no consent, during Sunday. She claimed to have a job offer, which was practically creating fake/false review and involvement for their client. I'm pretty sure a good marketing agency doesn't need this.
This company is using unethical hiring policies - from gaining contact information with no consent, to paying people to create a false accounts/reviews to their client. If you are planning to use their service - please think if this is involvement you need.

2024幎3月17日
5぀星のうち3の評䟡

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst. Deze werd keurig per mail bevestigd maar daarna bleef het stil.
Ik heb zelf gemaild met de vraag of het wel goed zou gaan omdat ik niks meer vernam. Daarop geen reactie maar wel het bedrag teruggestort op mijn rekening. Met even een persoonlijk berichtje/uitleg erbij was dit prima geweest, maar zonder enige communicatie, vind ik dit een aparte en onpersoonlijke actie.

2023幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service en klantvriendelijk

Ik heb een broek besteld . Maar voor ik besteld had heb ik een bericht verzonden of deze op voorraad was.
Ze zijn zelfs in het magazijn gaan kijken en meteen vast gehouden en direct verzonden
Kreeg ook een link voor bezorging
Echt heel klantvriendelijk , snel en mooi verpakt.
Nou alleen maar toppie

2022幎11月15日
5぀星のうち2の評䟡

Niet eerlijk

Ja, Klein heeft veelal (mede) de laagste prijs ... om je vervolgens in de winkel veel te dure extra's te willen verkopen. Ik snap dat iedereen geld moet verdienen maar Klein gaat echt te ver. Eerst een geheugenkaart aanbevelen die ik helemaal niet nodig blijk te hebben en vervolgens met een goedkoper alternatief komen dat meer dan 2x duurder is dan bij alle andere winkels in Nederland. Tijdens het wachten viel me al op dat ze dit trucje bij alle klanten doen.

Ook om een camera uit te mogen proberen moet je bijna smeken. Arrogantie ten top.

Dus als het even kan vermijd ik deze winkel.

2016幎1月25日
5぀星のうち1の評䟡

Eénmaal Klein , nooit meer Klein !!

3 weken geleden voor de eerste maal artikelen bij Klein gekocht die volgens hun website op voorraad waren. Na herhaalde emails vandaag eindelijk mijn pakket aangekregen maar tot mijn grote verbazing met de verkeerde artikelen !! Hun direct een email gestuurd en ik kreeg een erg onpersoonlijk standaard email bericht terug. Sorry voor mij hoeft het niet meer en nooit meer Klein voor mij . Ze zijn inderdaad erg Klein met hun klant service. Wegblijven bij die 'winkel' !!

2015幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Voorraad niet op orde, slechte service

TV besteld, maar kon hem niet afhalen. In de voorraad worden showmodellen meegeteld, die ze dus blijkbaar tegen nieuwprijs verkopen.
Er was dus helemaal geen voorraad.
TV bestellen bij een winkel was niet mogelijk. slechte service dus.
Zo ga je niet om met je klanten.

2015幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

voorraad op site klopt wederom niet

Wederom naar de winkel vanwege een mooie aanbieding, die 'toevallig' op is. Verkoper doet vervolgens zijn best om me een ander merk te verkopen met allerlei vage en loze uitspraken ("ik weet zo even niet wat de cardrigdes voor die andere kosten" "Ik heb bij de consumentenbond gewerkt, weet u dat? Ik vind het niets voorstellen"). Teleurstellend.

2015幎1月28日

Jammer

Men lokt klanten naar de winkels met leuke prijzen.
Artikelen die volgens de site op voorraad zijn, direct leverbaar in filiaal, blijken echter "toevallig" nog niet binnen te zijn. Niet mijn eerste slechte ervaring met Klein, wel de laatste !!!

2014幎12月31日
5぀星のうち3の評䟡

Aanbieding niet voorradig

Online bestellen, hartstikke goedkoop, kan alleen met afhalen in een van de winkels. Aldaar is het product niet voorradig. Excuses. Kunt u het dan bestellen? Nou, andere winkels hebben ook maar 1 voorradig, zie ik in het systeem, en dat zijn waarschijnlijk gebruikte, aldus de verkoper. Hmm, allemaal een beetje vaag. Toen klein nog fotoklein was, waren de recensies niet veel beter. Jongens, stop toch met de flauwekul om op zo'n manier mensen naar je winkel te lokken. In de hoop ze dan iets anders te verkopen? Het is gewoon niet erg netjes.

2014幎7月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ